Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(simbarela @ 2012 02 03, 20:26)
Buvau pagalvojus, bet ten tas nuluzes snapelis su koteliu yra ipresuotas i kaip vamzduka ir sukinejasi, tai nemanau ar iseitu pagaminti toki. Galvojau gal prilituot, bet va trugdo tas ipresavimas...

Kaune yra geras masinu meistras, kokia tavo masina?
Atsakyti
QUOTE(Baterflay @ 2012 02 07, 13:04)

kaune bigsmile.gif pasidalink kontaktais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baterflay @ 2012 02 07, 13:04)

Aciu jau nebereikia, Freke man karietele siuncia bigsmile.gif bigsmile.gif Didelis ACIU jai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu zadejau ideti nuotraukyte is lino su mamytes uogytes pyne tai pagaliau nufotkinau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2012 02 09, 10:16)

Grazu wub.gif wub.gif wub.gif

O koks cia linas? Kelias gijas dejot ,ar toki pirkot?
Atsakyti
Cia Panevezio ir Birzu 4 ir 6 giju.
Dar nusimezgiau linine suknute galesiu ideti nuotraukyte kai pasuknele pasisiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2012 02 09, 10:41)
Cia Panevezio ir Birzu 4 ir 6 giju.
Dar nusimezgiau linine suknute galesiu ideti nuotraukyte kai pasuknele pasisiusiu  mirksiukas.gif

Grazuliai rubeliai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Diinna,2012 02 09, 10:16]
o čia tai grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Diina..... nuzudei... ir dar peiliu peiliu... oi karieta karieta per galva per kepenis... ar galima sitaip? grazu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Isimylėjau aš tą liną man jis toks fainas, taip gražiai kiauraraščiai su juo mezgasi.
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2012 02 09, 18:07)
Ačiū, mergaitės  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Isimylėjau aš tą liną man jis toks fainas, taip gražiai kiauraraščiai su juo mezgasi.

labai grazus mezginiai, labai..o kur ta lina pardavineja? 4u.gif
Atsakyti
Diina, labai labai grazus mezginiai tavo wub.gif ypac ta vliuzele nereali wub.gif
Atsakyti