Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Neįsivaizduoju pagal ką čia, nes pagal uždedamas akis, tai mano šiknos dydis biggrin.gif
Atsakyti
na pvz europietiskas tai butu cia jau dyyydelis o rusiskas lyg ir normalus tai vat ir idomu i kuria puse orentuotis blush2.gif nes reik 42-44 blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
bet tai as karve... tunika uzsireikejo ir uzuolaidas pamirsau doh.gif blush2.gif giriu dabar nes tikrai daug darbo o ir originalios labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 02 01, 12:41)
o dydis kazi cia koks 46-52 pagal kuriuos ismatavimus g.gif

Čia išmieros rusiškos tarybinės, t. y. pusė krūtinės apimties cm. Lyginant su europietiškom, tai 46 atitiktų maždaug 38 europinę, 48-40, 50-42, 52-44. tongue.gif
Atsakyti
sakot puse krutines apimties? Ommmmmmm tada man tinkamu ner doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes gal zinot kur Klaipedoj, Tauragej,Silutej arba Silalej taiso mezgimo masinas g.gif nu niekaip nesiseka man rast unsure.gif .
Per ebay bandau karieta pasigaut, bet retokai buna ir kaina uzkyla nebloga, be to reik prasyt draugu, kad nupirktu, nes jei ir randu ka nors tai nesiuncia( o ir i paypala neina niekaip uzsiregistruot,banko korta gera bet neleidzia vis raso kreiptis i banka arba korta kita...)vienu zodziu esu gilioj nevilty cry.gif cry.gif nu nesiseka man visiskai, karieta suluzo, paypale vel gryba pjaunu.....o taip tikejaus per ziema prasimokint megzt verysad.gif (biski ne i tema sirdi isliejau ...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 01 vasario 2012 - 12:29
simbarela: uzjauciu. kokia tavo masina ten? 910? as irgi galeciau patykoti. o gal ta detale tokia pati kaip ir kitu modeliu karietose?
Atsakyti
simbarela, nezinau kokio banko pas tave kreditine. Pas mane su swedbanku buvo taip, kad reikejo priregistruoti prie saugaus apsipirkimo programos ta gali prisijungus prie savo internetinio banko, o tada puikiausiai veikia mirksiukas.gif pasidomek paciam banke, jei ka.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 02 01, 14:12)
simbarela: uzjauciu. kokia tavo masina ten? 910? as irgi galeciau patykoti. o gal ta detale tokia pati kaip ir kitu modeliu karietose?

Taip KH 910, o nuo kitu masinu tai net nezinau ar tinka butu labai malonu jei paziuretumet savo kitu modeliu karietose. As buvau ikelus foto kokia man detale nuluzo va CIA ketvirtas postas nuo apacios.

Diinna as buvau pasirinkusi saugu apsipirkima, bet turbut kad is kart vel bandziau kortele ivesti ir neleido, na ka rytoj reikes pervest $ i kortele pirmam registravimuisi ir tikiuosi bus viskas gerai 4u.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 01 vasario 2012 - 16:16
simbarela: paziurejau savo masinos karieta - atrodo visiskai taip pat, pamatavau ilgi 14mm tas geleziukas. gali but, kad vienodas visuose modeliuose, ar bent jau pas naujesnius brotherius, tai palengvingtu paieska.
net keista, kaip jis pas tave nuluzo, toks storas ir tvirtas jis man pasirode.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 02 01, 18:50)
simbarela: paziurejau savo masinos karieta - atrodo visiskai taip pat, pamatavau ilgi 14mm tas geleziukas. gali but, kad vienodas visuose modeliuose, ar bent jau pas naujesnius brotherius, tai palengvingtu paieska.
net keista, kaip jis pas tave nuluzo, toks storas ir tvirtas jis man pasirode.

Jo jo storas toks ir metalas idomus, bet matai pas mane greiciausiai jau buvo iskiles tik nemaciau... ka ten iziuresi.
Pamatavau ta snapeli 14 mm, o kokia pas tave masina yra primink
Atsakyti
pas mane KH881, tai ko gero nuo visu KH8.. gali tikti. gal tik apart kh800, nes kazkaip man mintyse istrige, kad jos adatos trumpenes...
Atsakyti
simbarela: parasiau uzklausima vienai kompanijai uk, kuri uzsiima mezgimo masinu remontais, ka jie mano ir stai ka atrase:
"Hi,
Your carriage will need a complete new stitch cam. It is a full strip down job to fit it.
We can repair it for you for £50 + Parts + Postage.
You will need to get it to us.
Regards
Mike"

bangiai gautusi taisyti... jau geriau ieskoti kitos neveikiancios karietos ar masinos.
Atsakyti