Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(balla @ 2012 01 30, 17:17)
Aš ir nenėščia tokį maišiuką užsidėčiau smile.gif
Tada gausi visas akis perkelti, kad neliktų laisvos adatos. Aš taip kepurę siaurinau. Tai buvo darbelio, gerai kad nedidelis mezginukas smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergytės, aš gal ne į temą, bet... Turiu Neva 5. Sena, rusiška, bet beveik nenaudota, tik visus smulkiuosius įrankėlius pasigrobiau prie kitos mašinos, o šitos taip ir neprisijaukinau. Na, nesugebu aš ja naudotis, o aiškintis, ką ten kur pareguliuoti reikia - neturiu nei entuziazmo, nei laiko. Sumokėjau prieš kelis metus 50 Lt už ją. po to kelis kart išsitraukus buvau, o šiandien ji mane galutinai... Žodžiu, gal yra norinčių pasikankinti? Mainau į bet ką SUVARTOJAMO, kad daugiau namuose nebesimėtytų. Tinka absoliučiai viskas (išskyrus grybus) - nuo bulvių iki kavos. Atvežtam kiekiui pretenzijų iš anksto pažadu neturėti 4u.gif Tik pasiimti reikėtų pačioms iš Aleksoto (dėl savaime suprantamų priežasčių aš jos nesiunčiu lotuliukas.gif Jei kuri panorėjot - mielai prašom, laukiu až. Ai, tiesa, vienos adatėlės liežuviukas nulūžęs, bet tai ne problema - adatos gi keičiamos wink.gif
Atsakyti
super skelbimas smile.gif mainai i ka nors suvartojamo thumbup.gif thumbup.gif pralinksminot smile.gif

o as keliauju suktis siulu ir megsiu ta ideta daikta kur aaiskinau kaip megzti reik smile.gif patiko man toks o ir pati tokio visai norejau smile.gif Une nenori jungtis kartu? ax.gif tau tobuluma isryskins man likucius po tobulybes pasleps ax.gif
Atsakyti
freke, nea smile.gif nors patinka man jis. bet sau jau daugiau nebemegsiu siam sezonui smile.gif jau nebereikia daugiau megztukeliu. dabar lelytei mezgu wub.gif

elig, balla-aciu wink.gif
Atsakyti
Mašiniukas kaip ir rezervuotas smile.gif jei kas pasikeis - rizikuosiu Jus visas pralinksminti dar kartelį, nes ir vėl mainysiu į ką nors suvartojamo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

ilgai lauktos uzuolaidos

user posted image

jos yra is dvieju daliu, ale niekaip neisejo graziai nufotkinti... jau ka ka , megzt moku o fotografuoti tai .... blush2.gif schmoll.gif

Atsakyti
Shura: oj koks grozis! puikiai padirbejai, tikrai labai labai grazu!
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 01 31, 16:28)

Grazu 4u.gif
Atsakyti
une labai fainas megztukelis thumbup.gif susigunziau ir as melanziniais siuliukais reiks ieskot kokiu ax.gif
~♥KaipTaiKaip♥~ grazus mezginukai bandymukai smile.gif As kaip tik norejau klaust kaip tie sniuriukai mezgami smile.gif .....
Freke toj tunikutej kur bandysi tas dirziukas kazin kaip ji reiktu daryt? Supintas ten kaip kasyte atrodo.
Imeskit kas turit kaip dirziukai mezgami labai idomu 4u.gif
Atsakyti
man atrodo kad tas dirziukas ten paprastai kokiu 10 adatu imta nubruzinta ir teik arba apvaliai megzta g.gif visteik prie tos schemos turetu buti ir kaip dirziuka megzti aprasyta.... Kaip ten taip anaip ar buvo? ax.gif

o paciu dirziuku kazkur maciau bet kur g.gif g.gif
Atsakyti
KAip ten taip anaip sako, kad nebuvo biggrin.gif
Buvo tik trys nuotraukėlės, va dar ši 4u.gif
dar pažiūrėsiu, bet būčiau išsisaugojus g.gif
user posted image

Nea, nerandu, tik parašyta:
"АВТОР- Galya-knitti(ОСИНКА)
Жилет-туника,мохер Орландо в 2к.,250гр.Размер от 46 по 52"
Aš neturiu tinkamų siūlų unsure.gif Turiu kažkokius,kur buvo dėžėj su mašina, gal bandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 01 vasario 2012 - 11:27
tai aisku pabandyk pradzioj meginuka nusimegzk isskalbk pasizek ar siulas mielas jei mielas tai ko nenesiot g.gif as irgi pradzioj akrilanini darysiu tik tingiu siulus suktis doh.gif

o dydis kazi cia koks 46-52 pagal kuriuos ismatavimus g.gif
Atsakyti