Ačiū. Numezgimas biškį su broku, bet čia pirmi mano gaminiai
Labai noriu šitokio, bet neįkertu schemos
O šita tai drambliuko svajonė Bet ne man suprast nuo kurio galo ką pradėt
Nu nieko sau pirmi... Aš tai nuo tokių smulkių pradėjau, didelius ateičiau nukėliau. O ji mat iš kart jautį už ragų
Drambliuko svajonės ir aš norėčiau...
Drambliuko svajonės ir aš norėčiau...
QUOTE(balla @ 2012 01 29, 15:33)
Nu nieko sau pirmi... Aš tai nuo tokių smulkių pradėjau, didelius ateičiau nukėliau. O ji mat iš kart jautį už ragų
labai grazus mezginiai
Na kur jau čia dideli, man kaip tik kepurė neįmanoma misija, čia juk gabalą brūkšt brūkšt ir yra
Ačiū
Ačiū
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 29, 15:05)
o ko cia nesuprasti? ganetinai paprasta
pradzia 130 akiu 65-0-65 pamezgi kazkiek ten bruksnys ir 0 vadinas tarkim mezgi 20 eiliu ir nunulini. mezgi toliau 20 ir uzlenki (foto matosi uzlenkimas) toliau 16 kartu platini po 1 aki kas 8 eile iki 81-0-81 adatos. turi skaitliukas rodyt 188eile. platini 13-ka kartu po 1 aki kas 4 eilej skaitliukas gale rodo 240eiliu ir siaurini 30 kartu po 2 akis kas dvi eiles. skaitliukas rodo 300 eiliu o ant adatines yra 34-0-34 akys.
mano blondiniska logika taip taip viskas turi buti pataiasykit jei klystu
Ai tai nuliukas būtų centras Kaip sudėtingai
jo 0 visada yra centras nes adatu tai 200 bet kad kakla koki zinot kur isimti tai visad raso puse skaiciaus 0 ir vel toks skaicius
parodysiu ir as koki nestukini maisiuka nusimezgiau ttikrai turetu tikt iki pacios pabaigos
siulai Ditekso vilna 70%, sintetika 30%. mezgiau is dvieju giju.
megzta knitmaster empisal 326 masina. tiek priekiui tiek nugara analogiskos: itempimu 4* , 80-0-80. 220 eileje pradejau reglana-kas antroj eilej siaurinau po aki. baigiau 271 eile.
rankoves: 35-0-35, nuo 70 eiles, kas 10 eile krastuose platinu viena akimi, o nuo 160eiles jau kas 5 eile platinu. 200 eile pradedu reglana. baigiu 251 eile.paskui tik apdaila surinkusi akis apmezgiau ratu. priekineje dalyje ir nugaroje pirmoj eilej sumezgiau 3 akis i viena.
cia tikroji spalvyte :
Papildyta:
o nusiziurejau va nuo sito :(gaila, kad negalejau daryti pilko , nes dabartinis garderobas ir taip visas pilkas )
siulai Ditekso vilna 70%, sintetika 30%. mezgiau is dvieju giju.
megzta knitmaster empisal 326 masina. tiek priekiui tiek nugara analogiskos: itempimu 4* , 80-0-80. 220 eileje pradejau reglana-kas antroj eilej siaurinau po aki. baigiau 271 eile.
rankoves: 35-0-35, nuo 70 eiles, kas 10 eile krastuose platinu viena akimi, o nuo 160eiles jau kas 5 eile platinu. 200 eile pradedu reglana. baigiu 251 eile.paskui tik apdaila surinkusi akis apmezgiau ratu. priekineje dalyje ir nugaroje pirmoj eilej sumezgiau 3 akis i viena.
cia tikroji spalvyte :
Papildyta:
o nusiziurejau va nuo sito :(gaila, kad negalejau daryti pilko , nes dabartinis garderobas ir taip visas pilkas )
Man tokie maišiukai patys fainiausi
O kaip reikia siaurint vidury mezginio? Jei perkelsiu akis, tai liks laisva adata
O kaip reikia siaurint vidury mezginio? Jei perkelsiu akis, tai liks laisva adata
Aš ir nenėščia tokį maišiuką užsidėčiau
Tada gausi visas akis perkelti, kad neliktų laisvos adatos. Aš taip kepurę siaurinau. Tai buvo darbelio, gerai kad nedidelis mezginukas
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 30, 18:35)
Tada gausi visas akis perkelti, kad neliktų laisvos adatos. Aš taip kepurę siaurinau. Tai buvo darbelio, gerai kad nedidelis mezginukas
Gražu une, man labai patinka tokie laisvi mezginiai..