Dar gražus apvalus raištukas nusimezga ir su ištaukta knopke(nevoj) .Ištrauki pvz knopkę iš dešinės pusės, mezgi iš 2 akių, jei nori, kad būtų batų raištuko storis, iš 3-4, jei kaip striukės raištuko storis ir mezgi n eilių, visą laiką siūlą dėdama tik iš dėšinės į kairę,spirale.O grižtant siūlo dėt nereikia.Patempi-gražus apvalus raištukas
QUOTE(bangelee @ 2012 01 28, 10:31)
Dar gražus apvalus raištukas nusimezga ir su ištaukta knopke(nevoj) .Ištrauki pvz knopkę iš dešinės pusės, mezgi iš 2 akių, jei nori, kad būtų batų raištuko storis, iš 3-4, jei kaip striukės raištuko storis ir mezgi n eilių, visą laiką siūlą dėdama tik iš dėšinės į kairę,spirale.O grižtant siūlo dėt nereikia.Patempi-gražus apvalus raištukas
Va tokio apvalaus ir norėjau, bet padariau kaip Frekė pasiūlė O kur ta knopkė broliuke yra? Nu nieko išsiaiškinsim.
Pagaliau kepurę baigiau, išskalbiau, džiūsta Nufotkinsiu ir pasirodysiu.
zyzla: labai idomus drabuzelis, nesu maciusi gyvai devimo...
balla: jeigu riberi turi, tai ratu gali megzti. laukiam kepures nuotraukyciu.
QUOTE(jautiena @ 2012 01 28, 19:58)
Mačiau, kad be riberio kažkaip eina ratu padaryti mezgant iš trijų adatų.
Na nekoks apšvietimas, bet labai noriu pasirodyti
kepuriukas - liux! uzskaitom. paprastutis, bet pats tas grozis paprastume. ir viskas ten gerai su tais raisteliais.
is triju adatu su viena adatine, tai isivaizduoju, kad reiketu karieta nustatyt megzt tik i viena puse ir taip bruzint? maciau visai neseniai kazkur paveiksleli, kaip tai daroma, bet kadangi man neaktualu, tai nekreipiau per daug demesio ir neatsimenu dabar
is triju adatu su viena adatine, tai isivaizduoju, kad reiketu karieta nustatyt megzt tik i viena puse ir taip bruzint? maciau visai neseniai kazkur paveiksleli, kaip tai daroma, bet kadangi man neaktualu, tai nekreipiau per daug demesio ir neatsimenu dabar
Sveikos. Labai mėgstu megzti, svajoju nusipirkti mašiną. Naujos neįpirksiu, bandyčiau ieškot dėvėtos, bet kokios......? Kokiomis jūs mezgate? Net neįsivaizduoju, kokios yra tos geros mezgimo mašinos? Prašau, būkit geros, patarkit... AČIŪ
QUOTE(jautiena @ 2012 01 28, 23:33)
kepuriukas - liux! uzskaitom. paprastutis, bet pats tas grozis paprastume. ir viskas ten gerai su tais raisteliais.
Ar jūs čia apie raištelio mezgimą kalbat
Aš vakar mezgiau raištelį su trim adatom. GAvosi labai gerai
taip apie raisteli as. *is triju akiu* norejau pasakyti.
Depresyja: daznai marke ir modeli nusprendzia budzetas. dauguma cia mezga standantinem perforkortinem (arba kam negaila daugiau pinigu - elektoninem) masinom 4.5mm tarpeliu tarp adatu.
Depresyja: daznai marke ir modeli nusprendzia budzetas. dauguma cia mezga standantinem perforkortinem (arba kam negaila daugiau pinigu - elektoninem) masinom 4.5mm tarpeliu tarp adatu.
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 29, 12:36)
Ar jūs čia apie raištelio mezgimą kalbat
Jo, apie raištelį. Gavosi apvalus? Grįšiu namo, pamėginsiu apvaliai.
Taip taip, gavosi apvalus, eisiu pralygint ką sukurpiau ir pasirodyt
mezgiau ant trijų akių, nufotkinsiu, ką rodo mano knyga
mezgiau ant trijų akių, nufotkinsiu, ką rodo mano knyga
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 29, 12:20)
Nu va
Pirmas mezginys iš Teksrenos vilnos:
Pirmas mezginys iš Teksrenos vilnos:
o jau spalvu grazumas!
Antras mezginys iš Turkiškos angoros
labai universalus mezginys - ir suknele ir tunika prie dzinsu
o del raistelio, tai as taip ir galvojau, kas bus mezgamas