Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2012 01 24, 22:41)

Ha ha ha lotuliukas.gif Žiauriai juokinga lotuliukas.gif Na bet tikrai atrodė lygiai tai pat tos adatos, nes tos kempinės buvo nelikę doh.gif Ir dar vyrą įdarbinau eit aiškintis kame bėdos lotuliukas.gif Nieko tas mano vyras neišmano, SM daug geriau lotuliukas.gif Tai jau šiandien bandysiu bele ką bigsmile.gif
Atsakyti
assa.gif ismokau kojine megzti tik su vienu siuvimu per riberine dali assa.gif nu ka dar vienas pliusas uzdetas metu darbu knygoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 01 25, 11:48)
assa.gif ismokau kojine megzti tik su vienu siuvimu per riberine dali assa.gif nu ka dar vienas pliusas uzdetas metu darbu knygoje ax.gif

Pasiekimas rimtas smile.gif Man tai iš vis mistika su mašina kojines megzt, nes ir su rankom nemoku blush2.gif

Jau trečią kartą tą pačią kepurę brūžinu.. Tikiuos trečias - nemeluos biggrin.gif
Aš tik pasitiklisnt noriu - kepurė su ausim: akių skaičių dalinu iš 5. 1/5 nugarai, 2/5 ausims ir 2/5 priekiui, taip? Tik pabandykit pasakyt, kad kitaip blink.gif
Atsakyti
aciu

del kepures nezinau.... as priekiui palieku apie 40 akiu. tada 20-25 ausims ir kas lieka nugarai. bet dabar ziuriu kad reiktu jau ausim gal ir daugiau paimti nes buna pasitampo kepure ir islenda ausys g.gif
Atsakyti
Galima apacia numegzti su masina o apacia su vaseliu, labai puosnu

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kaip reikėtų megzti tokį viršų? Pačią formą kaip išgaut unsure.gif Be riberio neišeis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MGB @ 2012 01 26, 14:35)
brother kh 260 su elekriniu varikliu stovi nenaudojamas gal ka sudomins

kiek nori uz masina? Ar ji dviguba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baterflay: 26 sausio 2012 - 17:25
Labas vakaras, mezgėjėlės 4u.gif
Laabai susidomėjau mezgimu mašina, ieškau sau darbo įrankio. Skambijaus tam vaikinui, kur puslapio pradžioje nurodytas jo tel. nr. Jis pasiūlė man šį variantą:

<<<Japoniska mezgimo masina Knitmaster / Silver reed
Parduodu Knitmaster 321 perfokortine mezgimo mašina. 99.9% Identiska kiniskai naujai Silver reed / Studio mezgimo masinai. Knitmaster gamita Japonijoje su atitinkama kokybe bei tvirtumu.
Tvarkinga su irankiais instrukcijom bukle is 10 balu/ 8.5 , su perfokortom. Mezga plonais vidutinio storio siulais, atstumas tarp adatu 4.5mm,200 adatu. Funkcionalumu panasi i Brother KH 836>>>

p.s. prašo 600lt...

ką manote apie šią mašiną? Ar gera būtų mezgimui? Labai ačiū už nuomones ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 26 sausio 2012 - 19:52
Niu va mergiukai, isbandziau as riberi,
tai pribruzinau rankoviu, tik ilgio turbut pagailejau,
nu nieko, kitakart pasitaisysiu ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gėlė graži smile.gif Reiks ir man pradėt draugaut su riberiu smile.gif

Kepurę beveik baigiau, reikia raištelių. Gal kas galėtų trumpai paaiškint kaip iš trijų adatų padaryt raištelį? Kokie mygtukai turi būti spaudžiami?
Atsakyti
uzsidedi akis ant kokiu 5 adatu ir bruzini 100 eiliu. mygtuku nespaudai tiesiog nubruzini ta 100 eiliu ir viskas uzbaigi. lieka sniurelis tvirtas ir susisukes nereik ir siuti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 01 27, 20:37)
uzsidedi akis ant kokiu 5 adatu ir bruzini 100 eiliu. mygtuku nespaudai tiesiog nubruzini ta 100 eiliu ir viskas uzbaigi. lieka sniurelis tvirtas ir susisukes nereik ir siuti  biggrin.gif

Nu va kaip viskas paprasta lotuliukas.gif
Aš norėjau kaip mandriau.. Bet tavo pasiūlytas variantas irgi geras biggrin.gif
Atsakyti