QUOTE(Freke @ 2012 01 24, 15:02)
tai pats ismodeliavimas jau kitas reikalas as kalbejau apie rasta pati kad imanoma megzti.
o modeliavimas tai jo sudetingas bet man atrodo imanomas vistiek. tokio tipo sijonas mano mintyse jau kokie 4 metai... tiek kiek masina turiu ale vis nesiryzau rankomis kilnoti dabar korta issimusiau atsiradau pradzia bandysiu meginuka. tik va kas nepatinka tai dideles uzmetimo skylutes. gi trusikai sviesis ir paponesis jei bliuzkele kokia megzti
o modeliavimas tai jo sudetingas bet man atrodo imanomas vistiek. tokio tipo sijonas mano mintyse jau kokie 4 metai... tiek kiek masina turiu ale vis nesiryzau rankomis kilnoti dabar korta issimusiau atsiradau pradzia bandysiu meginuka. tik va kas nepatinka tai dideles uzmetimo skylutes. gi trusikai sviesis ir paponesis jei bliuzkele kokia megzti
Freke, jei megzit kada meginuka tokiu rastu, permeskit man paziuresiu, nes tokio rasto suknele man irgi jau kokie 3 metai sukasi, bet vis nedristu plonu siulu toki dideli mezgini pradeti. ir tos skylutes mane irgi neramina, kad per jas sviesis viskas.......
o sitoj atrodo nera skyluciu, cia is ravelry.com, nors gerai paziurejus, tai yra.....