Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Freke @ 2012 01 24, 15:02)
tai pats ismodeliavimas jau kitas reikalas smile.gif as kalbejau apie rasta pati kad imanoma megzti.

o modeliavimas tai jo sudetingas bet man atrodo imanomas vistiek. tokio tipo sijonas mano mintyse jau kokie 4 metai... tiek kiek masina turiu biggrin.gif ale vis nesiryzau rankomis kilnoti dabar korta issimusiau atsiradau pradzia bandysiu meginuka. tik va kas nepatinka tai dideles uzmetimo skylutes. gi trusikai sviesis ir paponesis jei bliuzkele kokia megzti doh.gif  unsure.gif

Freke, jei megzit kada meginuka tokiu rastu, permeskit man smile.gif paziuresiu, nes tokio rasto suknele man irgi jau kokie 3 metai sukasi, bet vis nedristu plonu siulu toki dideli mezgini pradeti. ir tos skylutes mane irgi neramina, kad per jas sviesis viskas.......
o sitoj atrodo nera skyluciu, cia is ravelry.com, nors gerai paziurejus, tai yra.....sad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakas: 24 sausio 2012 - 16:14
suintrigavot kai pasaket 'suknele'. as tuoj lindau i garstudio psl paziuret, o ten tokia baisybe - t.y. taip jau ne mano skonio, toks baisios spalvos maisas... bet stai sita is ravelry jau grazute, mazute, net elegantiska, visai kitoks vaizdas. dabar jau ir man beveik tokios norisi.
o kad skylutes nebutu, tai reiktu kabint salia esancios akies uodegyte ir det ant tuscios adatos. aisku, tai extra ranku darbas, bet sitas rastas jau ir taip bruzinimas milijona kartu lace karieta, tai didelio skirtumo nesudarytu...
Atsakyti
suds su bruknem man tai net ne skylutes o cielos skyles gaunas..... nori nenori reiks pasijonio arba pasukneles.... bandziau paciu ploniausiu siulu paciu maziausiu tankumu ale visteik gaunas skyles.
kai rankomis mezga matyt uzmetima kitaip padaro kad nesimato tu skyliu nezinau net ka galvoti taip norejau tokio sijono jau ir siulai nupirkti ir sunaudoti bet sijono nematysiu sad.gif

user posted image

nu kol rasiau jautiena parase tai reiks trecia varianta pasibandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 24 sausio 2012 - 16:36
QUOTE(jautiena @ 2012 01 24, 17:29)

tai va, kad as ir noriu grazutes, mazutes, trumpos, lengvai krentancios is dropsiuku ir jau baisiai ilgai noriu, galvoju, gal reik ta nora pradet igyvendinti biggrin.gif
Atsakyti
o Freke! hmzzz bangeles gaunasi, bet tokios lyg smulkesnes negu garstudio suknios, ten ko gero rastas eina per daugiau negu 12 akiu. sekmes mezgant anyway smile.gif
Atsakyti
garnstudio is dvigubo siulo- alpaka +cottonviscose, ir 5.5 nr virbalais- begalo storas siulas gaunasi. man ju tas spalvynas irgi negrazus, maisalyne kazkokia.
Atsakyti
tai ta tai as suvokiu man dzindzilin tas garn studijo man pats misoni rupejo lotuliukas.gif o misoni butent tos bangeles yra. issikaliau butent ta kur ikeliau auksciau

user posted image

aisku jei pavyzdeli nufotkint is toliau gal kitaip butu ir ziuretusi nes dabar sedejau ant keliu pavyzdelis ir fotkinu dar su zoomu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 24 sausio 2012 - 16:53
PAkeičiau kepmpinę. Bet tai db nesąmonė... Užstringa karieta ir nė iš vietos. Vyra vieną kart atkratė... Antrą kart neina unsure.gif Ir jokios slapto mygtuko ar varžtuko.Ką daryt kad nusimtų ir jei nusims ką po todaryt kad nestrigtų, dėl ko stringa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 24, 22:03)
PAkeičiau kepmpinę. Bet tai db nesąmonė... Užstringa karieta ir nė iš vietos. Vyra vieną kart atkratė... Antrą kart neina unsure.gif Ir jokios slapto mygtuko ar varžtuko.Ką daryt kad nusimtų ir jei nusims ką po todaryt kad nestrigtų, dėl ko stringa  unsure.gif

gal ta kempines juostele po adatom pakisai, o ne ant ju?
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Kadangi kempinė buvo tiek sudilus, adatos visada buvo pakilusios, dėl toman pakilusių adatų vaizdas pasirodė normalus...
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 01 24, 17:06)
biggrin.gif Nu jo... Bent spalvą pataikiau lotuliukas.gif

biggrin.gif Na man bent jau įvertinimas, kad rankom taip pat gražiai kaip ir mašina galiu smile.gif
Atsakyti