kiek siulu susinaudoja priklauso nuo kokio dydzio salis ir kazkiek nuo koks rastas. pvz mezgiau sali 2 metru ilgio ir 40cm plocio, tai svoris buvo apie 80g. vienas kilsilk kamuoliukas dazniausiai buna 25g.
Teks ardyti kepurytę, bet turiu dar klausimą - kaip gražiai sujungti? Kiek suprantu reiktų mažinti tankumą Kiek - vienetu? Ir iškart, kai užkeliu tas akis?
kad nesimatytu tos linijos butent tai vienai eilej reik padidinti tankuma bent per pora vienetu. jei nesigauna tada geriau prisiuti.
Shura, geras paltelis, tik gal truputį ilgokas. Ar tu jį jau skalbei? Aš moherinėms suknioms darau tokias atnaras, tai kai išplaunu, nustoja riestis
Akirera, kazka sumaise.. As tinginio atostogose, stovi masinyte net neprieinu... Neturiu neinoro nei laiko... O taip reikia
Paltuka mezge Gusha, neblogas, tik jau man mazoji visas padelkas nutampytu nemegstu tokiu ilgu
Paltuka mezge Gusha, neblogas, tik jau man mazoji visas padelkas nutampytu nemegstu tokiu ilgu
QUOTE(akirera @ 2012 01 23, 11:19)
Shura, geras paltelis, tik gal truputį ilgokas. Ar tu jį jau skalbei? Aš moherinėms suknioms darau tokias atnaras, tai kai išplaunu, nustoja riestis
Papasakokit apie tas atnaras
QUOTE(akirera @ 2012 01 23, 10:19)
Jei cia apie mano megztuka, tai dar neskalbiau
Gusha, atsiprašau, sumaišiau. Judviejų nikai man maišosi . Shura užuolaidas mezga . Netinginiaukit, laukiam rezultato Gusha, megztukėlį išskalbkit ir atnara nesiries.
Vincis, atnaros apačioje ir ant rankovių, kai mezginys sulenkiamas ir gaunasi dvigubas kraštas.
Vincis, atnaros apačioje ir ant rankovių, kai mezginys sulenkiamas ir gaunasi dvigubas kraštas.
QUOTE(akirera @ 2012 01 23, 14:36)
Aaaaa o aš pagalvojau, kad jus žinot koki gudrų būdą kad šonai į dūdelę nesisuktų
Ačiū, Freke !
Net nežinau ar man čia rodyti savo mažiukus ir primityvius mezginius. Aš dar tik mokausi
Šalis, kuriam pritrūko ilgio, siūlai baigės
Ir vilnonės kelnytės kūdikiui
Dabar vargstu su ta kepure, numezgiau su klaidom, susiuvau, o dabar ardau..
Net nežinau ar man čia rodyti savo mažiukus ir primityvius mezginius. Aš dar tik mokausi
Šalis, kuriam pritrūko ilgio, siūlai baigės
QUOTE(balla @ 2012 01 23, 17:30)
o va tas kelnes tai prasom aprasyti visai man reik tokiu. nu ne man mano maziui