Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

kiek siulu susinaudoja priklauso nuo kokio dydzio salis ir kazkiek nuo koks rastas. pvz mezgiau sali 2 metru ilgio ir 40cm plocio, tai svoris buvo apie 80g. vienas kilsilk kamuoliukas dazniausiai buna 25g.
Atsakyti
Teks ardyti kepurytę, bet turiu dar klausimą - kaip gražiai sujungti? Kiek suprantu reiktų mažinti tankumą g.gif Kiek - vienetu? Ir iškart, kai užkeliu tas akis?
user posted image
Atsakyti
kad nesimatytu tos linijos butent tai vienai eilej reik padidinti tankuma bent per pora vienetu. jei nesigauna tada geriau prisiuti.
Atsakyti
Shura, geras paltelis, tik gal truputį ilgokas. Ar tu jį jau skalbei? Aš moherinėms suknioms darau tokias atnaras, tai kai išplaunu, nustoja riestis mirksiukas.gif
Atsakyti
Akirera, kazka sumaise.. As tinginio atostogose, stovi masinyte net neprieinu... Neturiu neinoro nei laiko... O taip reikia
Paltuka mezge Gusha, neblogas, tik jau man mazoji visas padelkas nutampytu doh.gif nemegstu tokiu ilgu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 01 23, 11:19)
Shura, geras paltelis, tik gal truputį ilgokas. Ar tu jį jau skalbei? Aš moherinėms suknioms darau tokias atnaras, tai kai išplaunu, nustoja riestis  mirksiukas.gif

Papasakokit apie tas atnaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 01 23, 10:19)
Shura, geras paltelis, tik gal truputį ilgokas. Ar tu jį jau skalbei? Aš moherinėms suknioms darau tokias atnaras, tai kai išplaunu, nustoja riestis  mirksiukas.gif

Jei cia apie mano megztuka, tai dar neskalbiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 23 sausio 2012 - 11:59
Aš pusę nakties be miego, nes vis galvojau ką megzt ir iš kokių siūlų doh.gif

Laimuže, gal gali pasidalint paslaptim, kaip mezgamas šis modelis? Gal mezgamas stačiakampis, o po to suta prinara padaromas paraukimas ir viskas?
user posted image

Ir kaipmegzti šortus g.gif
Atsakyti
Gusha, atsiprašau, sumaišiau. Judviejų nikai man maišosi doh.gif . Shura užuolaidas mezga biggrin.gif. Netinginiaukit, laukiam rezultato mirksiukas.gif Gusha, megztukėlį išskalbkit ir atnara nesiries.

Vincis, atnaros apačioje ir ant rankovių, kai mezginys sulenkiamas ir gaunasi dvigubas kraštas.
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 01 23, 14:36)
Vincis, atnaros apačioje ir ant rankovių, kai mezginys sulenkiamas ir gaunasi dvigubas kraštas.

Aaaaa doh.gif o aš pagalvojau, kad jus žinot koki gudrų būdą kad šonai į dūdelę nesisuktų ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Freke !

Net nežinau ar man čia rodyti savo mažiukus ir primityvius mezginius. Aš dar tik mokausi wink.gif
Šalis, kuriam pritrūko ilgio, siūlai baigės smile.gif
user posted image

Ir vilnonės kelnytės kūdikiui
user posted image

Dabar vargstu su ta kepure, numezgiau su klaidom, susiuvau, o dabar ardau..
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 01 23, 17:30)

Ir vilnonės kelnytės kūdikiui
user posted image

Dabar vargstu su ta kepure, numezgiau su klaidom, susiuvau, o dabar ardau..

o va tas kelnes tai prasom aprasyti ax.gif visai man reik tokiu. nu ne man ax.gif mano maziui lotuliukas.gif
Atsakyti