Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

[quote=vincis,2012 01 22, 11:21]

Koks dailus megztinis, labai. Ir sagė labai graži. 4u.gif
Atsakyti
Rodausi ką nukoviau biggrin.gif

Čia maniškė 890,jei tik veikia biggrin.gif Radau netgi pirkimo čekį, kainavus 325 svarus, aš mokėjau netgi 10 svarų su siūlų dėže biggrin.gif
Na trūksta to riberio, jo tik knygelė likus verysad.gif Bet aš dar pasieškosiu po sendaikčius, gal kainuos netgi 5 svarus lotuliukas.gif
user posted image
Čia kas buvo kartu su ja:
user posted image
Dešiniau matos biškiuka siūlų rolleyes.gif Vaikas neįėjo į komplektą cool.gif

O šita paimėm, nes geras daiktas negali likt sendaikčiuos lotuliukas.gif Vistiknumeriukas jos 710 rolleyes.gif Konfiskuota buvo dėžutė, kurioje buvo transfer tool, tepaliukas, parafinas (jau paskaičiau kelias temas atgal, tai žinau kad ir toks turi būti biggrin.gif )
user posted image
user posted image
Dar nežinau ką darysiu su šita, vyras labai nori abidvi parduot, nes neblogai gautųs lotuliukas.gif Špygą jam taukuotą, jei gerai mezga, negaus cool.gif

Dabar dar reikia eit pradėt daryt ką nors blink.gif Net nežinau nuo kurio galo pradėt blink.gif SIūlų turiu vernito vilnos, atrodo nestori,tai gal bandysiu kankintis blink.gif Gaila,kad tinkamo stalo neturiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 22 sausio 2012 - 12:18
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 22, 12:17)
Rodausi ką nukoviau  biggrin.gif

Nu ir geriu radai blink.gif Dar uz tokia kaina thumbup.gif Geras dalykas tas siulu vuniotuvas mirksiukas.gif O riberi jei rasi, tai turesi dar atsarginiu priedu biggrin.gif
Atsakyti
Aha, aš ir džiaugiuosi, bet kad niekas nesigauna verysad.gif Skaitau instrukciją,žiūriu youtubę,bet.... Net akių nemoku uždėt, jei uždedu, tai pusė pasileidžia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 22, 14:31)
Aha, aš ir džiaugiuosi, bet kad niekas nesigauna  verysad.gif Skaitau instrukciją,žiūriu youtubę,bet.... Net akių nemoku uždėt, jei uždedu, tai pusė pasileidžia  verysad.gif

Super lobis bigsmile.gif

Su viskuo reikia kantrybes ir laiko, as pries dvi savaites (atrodo) isigijau KH-881, tai toooks tankus miskas buvo, o dabar isimiklinau uzdeti, nuimti akis, o jau kiek ardymo buvo doh.gif Aciu mergaitem, kad patare del siulo itempimo, akiu pabegimas irgi su tuo susijes buvo rolleyes.gif Dabar bandau salikuti nubruzinti, ziuresiu kas bus ax.gif

Gusha ir Vincis darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip išstenėjau pavyzduką lotuliukas.gif Akistik apvyniojant išeina uždėt, lygiai mezgės gražiai,vietom biškį pasitempė kažkodėl, bandžiau pridėt akis ir tada kažkas pastrigo, teko viską nuimt.
Kai tai nutinka su pavyzduku - dzin, ką daryt, kai nutinka mezginyje?
Atsakyti
~♥KaipTaiKaip♥~ gal bus bus siulo itempimas netolygus? as irgi esu masina pirkus papigiam (50eur) sena modeli, ten buvo pilnutele kompletacija, bet pirkau tik tam, kad pribumbasus nusirinkt, o kas liko atidaviau cia kazkam forume.

ech faina jums mezgat, o as jau savaite kaip kankinuosi su persalimu, bet jau tokia bjaurastis mane cia uzpuole, silpna tiek, kad net megzt negaliu. visa savaite i darba nejau, galvojau ai dzin kad apsisnargliojus, tai nors pamezginesiu, bet galva kaip puodas ir nieko nesigauna. greiciau kaip du puodai, net nezinau kur ja kist. baisu kaip paprasciausios ligos mutuoja i kazkokius monstrus, kuriu jokie vaistai neima. daktarelis man taip ir pasake - niekuo negaliu padet, tik bileteni israsyt ir sedek namie, savaitele pasikankinsi - jei nepraeis - pratesiu 'atostogas' schmoll.gif na pasiguodziau gana sad.gif
Atsakyti
Na šiaip važiuoja smagiai, gal kad aš čia nemoku dar elgtis, taip daro g.gif Plius neturiu kur priveržt stalo, tai reik prilaikyt su kita ranka doh.gif
Va čia antras mėginukas, vernito vilnelė, ant 5 tankumo g.gif Pridedant akis jautaip sutemptai kraštelis atrodo g.gif
user posted image
O čia va tokie brūkšniukai, nepastebėjau, gal čia jie toj vietoj,kur keičiau tankumą g.gif
user posted image

Ir radau slaptą dėžutę, kurioje buvo visi tools sudėti lotuliukas.gif Nereikės 710 apšvarint lotuliukas.gif

Normalių siūliukų neturiu, nežinau ką megzt ax.gif Noriu skaros, kur pas Freke gal mačiau, viskas lygiai, o kraščiukai skaros motyvų blush2.gif Kokiesiūlai tiktų? MAn čia Uk, labai nepatinka siūlų pasirinkimas unsure.gif
Atsakyti
patikrink ar sponge bar geros bukles. sioj temoj neseniai apie tai diskutavom.
geru siulu tikrai yra ir uk, bent jau as taip issivaizduoju, kad pasiula panasi kaip ir pas mus airijoj. ziurint kokio storumo siulai patinka, bet tie visi saliai skraistes ir skaros labai graziai atrodo megzti is Kild Silk - moheros su silku, labai geri Rowan, Debbie Bliss, Garstudio. paprasciausiai nueik i kiek didesne parduotuve ir pasirink kas patinka, tik turek omeny, kad masina nemegs is labai storu, labai plaukuotu ir nelygiu 'fancy, novelty' tipo siulu.
Atsakyti
Na taip, nieko ten nelikę tos sponges unsure.gif
Turiu tik langams sandarint juostos, bet ji ne porolonas,o tokia kietesnė g.gif Netiks turbūt g.gif Man juostą nusipirkt brangiau, nei mašiną lotuliukas.gif

Ačiū už siūliukų pavadinimus 4u.gif
Atsakyti
geriau nemegzti be sponge bar, nes daugiau sansu sulankstyti adatas, o dar baisiau apgadinti pacia karieta.
airijoj tos langu sandarinimo juosteles - kuria mezgejos lietuvoje puikiai naudoja ne pagal paskirti haha - pirkti lyg ir nera, bent jau as niekur nemaciau, gali but, kad ir anglijoj ner. matyt, langai kitokie, nors gal labiau mastymas kitoks - salta? jungiam sildyma dar porai valandu, saskaita uz sildyma 100 ar 200, mums dzin!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 22 sausio 2012 - 19:00
Čia tos juostelės ne dėl šiltumo,o kad vanduo nebėgtų lotuliukas.gif Radau, užsisakiau normalios,mašinai cool.gif Neturiu is ko megzt, tai ir pabus ramiai biggrin.gif

Kiek skarai maždaug susinaudoja matkiukų kid silk?
Atsakyti