nu taip,bet kaip matos,gal yra kažkiek naudos aš visada tokiuose reanimuoju,net nepagalvojau apie gyvus
QUOTE(eliss @ 2012 02 21, 16:17)
nu taip,bet kaip matos,gal yra kažkiek naudos aš visada tokiuose reanimuoju,net nepagalvojau apie gyvus
Eliss, gal galima detaliau apie reanimacija katlejos, kaip patalpinta? pasodinta i kiminus ar paguldyta? O is super butu foto renimatoriaus labai prasau
Kibirėly,šiek tiek žievių apačioj ir kiminais apkaišyta.
Kitam forume patarė nelįst daugiau,katlėjos nemėgsta šaknų judinimo.Na,pažiūrėt reikėjo,kas ten daros...nesitikėjau ,kad jau toks ūgliukas bus su dvejom šaknytėm.Tikiuos ,nenunyks,nes šita katlėja ir nunyko ,nes ne laiku persodinau
Kitam forume patarė nelįst daugiau,katlėjos nemėgsta šaknų judinimo.Na,pažiūrėt reikėjo,kas ten daros...nesitikėjau ,kad jau toks ūgliukas bus su dvejom šaknytėm.Tikiuos ,nenunyks,nes šita katlėja ir nunyko ,nes ne laiku persodinau
QUOTE(eliss @ 2012 02 21, 16:39)
Kibirėly,šiek tiek žievių apačioj ir kiminais apkaišyta.
Aciu labai uz foto nematau skyluciu kibirelio virsuje, ar jos yra?
Ir dar... Augaliukas stipriai ten kiminais apkamsytas ar tik siaip apdengtas? katleja remiasi i kibirelio sienele?
Kam man tos skylutės,nesicackinu su ja,kartą į dieną pravėdinu,nuvalau ir viskas Normaliai kiminais apkamšyta,sėdi tvirtai
QUOTE(eliss @ 2012 02 21, 18:06)
Kam man tos skylutės,nesicackinu su ja,kartą į dieną pravėdinu,nuvalau ir viskas Normaliai kiminais apkamšyta,sėdi tvirtai
Ar ne tu sakei, kad galima reanimuojamam augalui karsta dusa daryti? Ar darai?
merginos, ar galiu nupjauti viena ziedkoti jei zydi kitas is tos pacios gelytes?
QUOTE(metute79 @ 2012 02 21, 19:36)
Gal žinote kas užpuolė mano orchidėjas:
temoje visai nesenai kalbėta apie miltuotus skydamarius. be to, kenkėjai, puolantys orchidėjas, niekuo nesiskiria nuo kenkėjų, puolančių kitu augalus, o apie tai yra visa tema - pagalbos namai augalams
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 20:39)
temoje visai nesenai kalbėta apie miltuotus skydamarius. be to, kenkėjai, puolantys orchidėjas, niekuo nesiskiria nuo kenkėjų, puolančių kitu augalus, o apie tai yra visa tema - pagalbos namai augalams
Jau radau.
Dėkui
QUOTE(metute79 @ 2012 02 21, 19:36)
Gal žinote kas užpuolė mano orchidėjas:
taip, čia tas miltuotasis skydmaris. Nuvažiavau į Ermitažą pirti Actara, tai pardavėja sakė pabandyti purkšti tokiu tirpalu: 1 l vandens, šaukštas degtinės ir šaukštas fairy( šarmo kokio nors).Sakė jos taip daro ir padeda..taip ir padariau, nupurškiau pora kart, lyg ir padeda