QUOTE(Etinija @ 2012 02 18, 12:12)
Sveikos merginos
Jungiuosi ir as padiskutuoti kartu su jumis
Pacitavau sias mintis, nes pas mane atvirkscia situacija. Man vyro seima tokiu jausmu nesukelia, atvirksciau su savo seima esame lyg kumstis, labai gerai sutariame, labai mylime vieni kitus ir t.t Ir as taaip nenoriu issizadeti savosios pavardes, man tai prilygtu lyg savo asmenybes issizadejimui (gal riebokai pasakiau
). Sprendimas lyg ir butu - dviguba pavarde, bet MB kategoriskai pries. Jis pripazista tik pavarde su galune -iene. 

Pacitavau sias mintis, nes pas mane atvirkscia situacija. Man vyro seima tokiu jausmu nesukelia, atvirksciau su savo seima esame lyg kumstis, labai gerai sutariame, labai mylime vieni kitus ir t.t Ir as taaip nenoriu issizadeti savosios pavardes, man tai prilygtu lyg savo asmenybes issizadejimui (gal riebokai pasakiau

Labai pritariu merginoms, visu pirma apskritai del "vyras pries", nes tikrai jei jau vien delto kyla problemos, visada reikia ieskoti seimoje kompromisu, o cia del smulkmenu palyginus trenkia kumsciu ir busi - iene..
---
Siaip nematau problemos imti dviguba pavarde, nes ir tu patenkinta (islaikysi savo seimos kumsti, ir jis laimingas, vistiek busi iene)