Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 5 dalis

na net nežinau ar juos laikyti svariais ar ne smile.gif pagrindinis argumentas yra tas kad tai yra mano pavardė ir prašom laikytis tradicijų ir būti -ienė.
Na iš tikro pati irgi nenoriu ten pabrėžt nepriklausomybę nuo vyro, kaip tai aiškina pavardės su -ė sudarymo taisyklės, bet pavardė -ienė labai jau gremėzdiškai skamba. O mano argumentas kai su -ė gražiau skamba ir patogesnė toks irgi neatrodo svarus labai.
Teks dar domėtis istorija smile.gif
Atsakyti
Idomus mastymas, pavarde juk tu tures, tu pasirasinesi, tavo bus dokumentai g.gif Nesuprantu, jo argumentai netikslus.
Atsakyti
su taip argumentais, atsiprasau nenoriu izeisti, bet nesamone. as labai nenorejau keisti savo pavardes, jisai visaip graziai mane ikalbinejo, sako,juk mes seima, kai turesim vaiku, tai vaikai musu seimos pavarde tures. galiausiai sutikau ir pasiimiau jo su - iene galune, nes su -e butu visiska berisybe biggrin.gif kaip panasiai kaip "Braske" skambeciau biggrin.gif praejo daugiau nei trys metai, nepriprantu prie tos pavardes nors tu ka. jauciuosi kaip "kopustiene". siulau, imtis pavarde kokia jums patinka ir tinka. juk jums reikes ja "nesioti", o vyras tikrai neturetu isizeisti, nes jus su -e ar -iene maziau jo nemylesit
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 01 30, 12:46)

sepultura, 30 Sau 2013 - 12:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

sepultura, 30 Sau 2013 - 12:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

su taip argumentais, atsiprasau nenoriu izeisti, bet nesamone. as labai nenorejau keisti savo pavardes, jisai visaip graziai mane ikalbinejo, sako,juk mes seima, kai turesim vaiku, tai vaikai musu seimos pavarde tures. galiausiai sutikau ir pasiimiau jo su - iene galune, nes su -e butu visiska berisybe biggrin.gif kaip panasiai kaip "Braske" skambeciau biggrin.gif praejo daugiau nei trys metai, nepriprantu prie tos pavardes nors tu ka. jauciuosi kaip "kopustiene". siulau, imtis pavarde kokia jums patinka ir tinka. juk jums reikes ja "nesioti", o vyras tikrai neturetu isizeisti, nes jus su -e ar -iene maziau jo nemylesit

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Maniskis irgi nenorejo, kad imciau su galune -e, taciau juk as nesiosiu, kai nuejom CMB iskart nedvejojus rasiau su -e, n ir ka, dabar paklausiau, ka jis masto, tai sako kad patinka jam ir su -e, o tada kai nenorejo, teigia kad juokavo biggrin.gif Taigi imsiu su e, nors ir gausis panasiai kaip "braske" biggrin.gif o man taip labiau patinka smile.gif
Atsakyti
ačiū už argumentus smile.gif

reiks bandyt dar įtikint, arba iš tikro - tiesiog imt ir įrašyt tokią pavardę į tą bažnyčioje pildomą lapą ir bus baigtos visos diskusijos. smile.gif
Atsakyti
O dar abejoju, ar imti pavardę su ė, kai gaunasi 4raidės. Ar neatrodis beryšio g.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2013 01 30, 17:35)

vai2, 30 Sau 2013 - 17:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O dar abejoju, ar imti pavardę su ė, kai gaunasi 4raidės. Ar neatrodis beryšio g.gif

mano tokia. labai patogu ir skamba linksmai.
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2013 01 30, 17:35)

Man tavo busimos pavardes variantas su -e net labai patinka thumbup.gif Bet aisku,spresti tau. Pavarde trumpa,abu variantai graziai skamba. Matau,kad labai sunku tau apsispresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2013 01 31, 20:07)

festina lente, 31 Sau 2013 - 20:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

festina lente, 31 Sau 2013 - 20:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Man tavo busimos pavardes variantas su -e net labai patinka  thumbup.gif  Bet aisku,spresti tau. Pavarde trumpa,abu variantai graziai skamba. Matau,kad labai sunku tau apsispresti  smile.gif

Man tavo busimos pavardes variantas su -e net labai patinka  thumbup.gif  Bet aisku,spresti tau. Pavarde trumpa,abu variantai graziai skamba. Matau,kad labai sunku tau apsispresti  smile.gif

Niekaip negaliu apsispręst smile.gif nežinau kodėl taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2013 01 30, 18:35)

vai2, 30 Sau 2013 - 18:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

vai2, 30 Sau 2013 - 18:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Mano vardas is 4 raidziu, pavarde is 5 raidziu ir esu labai patenkinta biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(aqvilux @ 2013 01 30, 10:12)

aqvilux, 30 Sau 2013 - 10:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

aqvilux, 30 Sau 2013 - 10:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

na net nežinau ar juos laikyti svariais ar ne smile.gif  pagrindinis argumentas yra tas kad tai yra mano pavardė ir prašom laikytis tradicijų ir būti -ienė.
Na iš tikro pati irgi nenoriu ten pabrėžt nepriklausomybę nuo vyro, kaip tai aiškina pavardės su -ė sudarymo taisyklės, bet pavardė -ienė labai jau gremėzdiškai skamba. O mano argumentas kai su -ė gražiau skamba ir patogesnė toks irgi neatrodo svarus labai.

na net nežinau ar juos laikyti svariais ar ne smile.gif  pagrindinis argumentas yra tas kad tai yra mano pavardė ir prašom laikytis tradicijų ir būti -ienė.

Maniskis irgi kai pasakiau savo nora tapti su galune -e is pradziu neapsidziauke, sako nu kaip cia atrodys lotuliukas.gif as aiskinau, kad taip noriu, man ta pavarde nesioti, vaiku pavardei jokios itakos netures ir bla bla bla. Tas pokalbis pirma karta taip ir baigesi iki galo nieko nesusitarus, kita karta vel uzejus tai kalbai, jis jau buvo apgalvojes ir pasake, kad tegu buna kaip as noriu thumbup.gif thumbup.gif o kai CMB pildziau dokus, vel juoko forma paklausiau tai ka cia rasyti, pasake -e thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kas svarbiausia, kad kai pasakem uosviams, tai uosvis nelabai apsidziauge, bet uosviene sako "na ir gerai, siuolaikiskai" blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 02 vasario 2013 - 16:21
Mergaitės ką manote, Liškauskienė ar Liškauskė?

Aš labiau linkusi pasiimti su ė galūne, nors man negražu nei taip nei taip doh.gif Bet kiek ko klausiau, tai sako, kad neskamba jau labai su ė..., kad pirmas variantas geresnis ...
Atsakyti
Lau ura, as uz pirma varianta, manau jusu busima pavarde su -iene graziau skamba, bent jau man ax.gif
Atsakyti