QUOTE(Pufaike @ 2012 01 15, 17:31)
Nekritikuoju Jūsų pasirinkimo aišku, bet šiaip smalsu

: labai akcentuojate savo šeimą, t.y. kaip suprantu šeimą, kuri yra su Jūsų tėvais. Bet tai yra Jūsų mamos ir tėčio šeima, o Jūs jau kaip ir savo sukūrėte šeimą. Nes taip išeina, kad vyras, už kurio Jūs ištekėjote yra tiesiog eilinis vyras, "bile" ištekėti.
Tada, leiskite paklausti, jei susilauksite vaikų, tai jie kuriai šeimai tada priklausys?
Nekalbu apie pavardes, bet šitas mano klausimas susijęs su šeimos supratimu

liuks
As isvis nesuprantu kokia gali buti seima, kai kiekvienas su savo viskuo.. seima ir yra kuriamas vienas dvieju zmoniu dalykas, o ne vis noriu SAVO, MANO ir t.t. todel apie vaikus labai taiklu

pacios akcentuojate, kad turite savo seimos pavarde, tai jus ir turite viena bendra seimos pavarde, o ne mama turejo savo, tetis savo..
QUOTE(aridax @ 2012 01 15, 17:41)
O kodėl nesat patriotė?
arba kodėl bandot sakyt, kad nesat?
aš esu
ir man visas milijonas gali rėkt, kad neva šiais laikais tai gėdinga - aš manau, kad mylėt savo kraštą su viskuo, ką gero ar blogo jis turi, yra garbinga ir verta didžiuotis
atleiskit, ne į tą temą čia, tiesiog užkliuvo
Nes tiesiog nesijauciu ja, nematau kazkokios gedos ja buti, bet tiesiog tai yra manyciau per minimalus jausmas, tai tik elementari pagarba ir artimumas tradicijoms, savo krastui, nenoras gyventi kazkur bunant svetimu ir t.t. tas ir yra, kad dabar spjauname i viska ir bandome buti ta pilkaja mase, lygiuotis i kitas valstybes, norime tapti kazkuo, bet tik ne pazvelgti i grazias savo tradicija, vertybes, ypatumus.. cia apskritai, ne tik apie pavardes
QUOTE(stafisss @ 2012 01 15, 17:52)
Baikit pyktis,juk visur pabrėžia,kad pavardę su ė renkasi išsilavinusios (popierėlis diplomo dar nieko nereiškia) ir jaunos miestietės

savo pavardę pasilieka gyvenime daugiau pasiekusios moterys

o ienės tegu gyvena kaip joms patinka. Visais laikais pilkos masės buvo dauguma
Kartais pilka mase yra daug geriau uz norincias "issisokti" ir neva issiskirti. tokie zmones tik maskuoja savo kompleksus ir nepilnavertiskuma su argumentais "pilkoji mase", nes bijo, kad be pavardes pilkoje maseje daugiau netures kuo buti pastebeti

o jeigu po 5 metu tas -e taps toks pats iprastas, kad vistiek busit pilka mase? begsit keistis i -iene tada jau?