Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 5 dalis

as taip pat pasiliksiu savo ir imsiu vyro, mama siulo imti gale -ė bet man kazkaip graziau ir priimtiniau -ienė. bet yra issimciu ir graziu sutrumpintu pavardziu smile.gif beje ir del dvieju pavardziu galvojau ar nebus prolblemu, mat vardas ilgas pavarde ilga vyro pavarde irgi ilga netilpsiu niekur dokumentuose kai reiks irasyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiritta: 06 balandžio 2012 - 08:44
Dabar sedziu ir pasirasiau pavarde su -ė ir pavardę su -ienė. Skirtumas tik per 3 raides. Pavardė net nesutrumpeja, kad būtų trumpa jau zymiai. Tai turbut rinksiuos -ienė
Atsakyti
Rinksiuos Ė, nes sutrumpinta pavardė man lb gražiai skamba.. smile.gif beto nenoriu tokios pat pavardės, kaip mano anytos, nes jų santuoka nenusisekus, jie išsiskyrė, gal ir naivu, bet..
ir IENĖ, būtent mano būsimo vyro pavardė su IENĖ - skamba labai jau "bobiškai"..o aš juk dar lb jauna:) blush2.gif
Atsakyti
kad pavardė netilps dokumentuose tai sakyčiau niekinis argumentas
Atsakyti
QUOTE(liguske @ 2012 04 05, 23:30)
o jei reiketu rinktis buti kubilei ar kubilienei kuria rinktumetes man abu skamba baisiai

aš už Kubilė.

QUOTE(akutivo @ 2012 04 06, 12:31)

ir IENĖ, būtent mano būsimo vyro pavardė su IENĖ - skamba labai jau "bobiškai"..o aš juk dar lb jauna:) blush2.gif

man tikriausiai bet kokia -ienė bobiškai skambėtų biggrin.gif
Atsakyti
o mano pavarde bus su -a gale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 07 balandžio 2012 - 14:51
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 07, 15:50)
o mano pavarde bus su -a gale smile.gif

butu labai idomu suzinoti kai Jums tai pavyks? nes as irgi labai noreciau su -a gale pavardes, bet kadangi mes abu LT pilieciai mums to neleis :/

kokia situacija pas Jus?
Atsakyti
QUOTE(Luxura @ 2012 04 07, 15:29)
butu labai idomu suzinoti kai Jums tai pavyks? nes as irgi labai noreciau su -a gale pavardes, bet kadangi mes abu LT pilieciai mums to neleis :/

kokia situacija pas Jus?

pavarde rusiska smile.gif tai jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 07, 16:51)
pavarde rusiska smile.gif tai jokiu problemu  biggrin.gif

pavydziu smile.gif) mano siuo metu irgi rusiska su -a gale, o istekejus turesiu rinktis -ė arba -ienė verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Luxura @ 2012 04 07, 16:14)
pavydziu smile.gif) mano siuo metu irgi rusiska su -a gale, o istekejus turesiu rinktis -ė arba -ienė  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

dar yra kas atkalbineja, pataria susilietuvinti biggrin.gif visiska nesamone butu +dar prailgintu pavarde
na taip man pasiseke, tikrai grazia pavarde gausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 07, 17:22)
dar yra kas atkalbineja, pataria susilietuvinti biggrin.gif visiska nesamone butu +dar prailgintu pavarde
na taip man pasiseke, tikrai grazia pavarde gausiu  blush2.gif

nera nieko baisiau uz sulietuvinta rusiska pavarde smile.gif jei kam labai nesinori turet rusiskos pavardes tegu pasilieka savo. gi vistiek matosi kad pavarde rusiska
Atsakyti
QUOTE(Luxura @ 2012 04 07, 16:47)
nera nieko baisiau uz sulietuvinta rusiska pavarde smile.gif jei kam labai nesinori turet rusiskos pavardes tegu pasilieka savo. gi vistiek matosi kad pavarde rusiska

va butent drinks_cheers.gif
tuo labiau kai pavardeje dvi priebalses is eiles kartojasi lotuliukas.gif tai -iene , visiskai nesiderina.
bet kuriuo atveju,yra santuokoje svarbesniu dalyku uz pavardes galune, tik gaila, kad musu salies istatymai labai varzantys pasirinkimo laisve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 07 balandžio 2012 - 18:14