Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(premium @ 2012 09 19, 13:57)
Council atsiuncia. Nezinau is kur jie turi duomenis tavo buvimo vietos, gal pagal tai, kur tavo vaikas pas gydytoja registruotas. As ir gavau popierius pernai kazkur lyg tai rugsejo-spalio menesi.

aaa, aisku. dekui 4u.gif lauksiu tada popieriuku smile.gif iki to laiko nusprest reikia, kokia mokykla bandyt...
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 09 19, 14:33)
aaa, aisku. dekui 4u.gif  lauksiu tada popieriuku smile.gif iki to laiko nusprest reikia, kokia mokykla bandyt...

Gali issirinkti iki 3 mokyklu, pirmu numeriu rasai ta, kurios labiausiai nori ir t.t. as gavau ta, kuria buvau parasiusi antru numeriu, bet dabar galvoju, kad taip netgi geriau, nes taip sutapo, kad nama nusipirkome visai salia sitos mokyklos (pries tai irgi gyvenome netoli ir pagal adresa mes priklausem sitai mokyklai, o i tai labiausiai man pasirode ir ziuri unsure.gif ), ofstedas "outstanding" , patinka, tai visai nesigailiu, kad ir nepatekome i ta kur numeris 1 buvau issirinkusi.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 09 19, 14:44)
Gali issirinkti iki 3 mokyklu, pirmu numeriu rasai ta, kurios labiausiai nori ir t.t. as gavau ta, kuria buvau parasiusi antru numeriu, bet dabar galvoju, kad taip netgi geriau, nes taip sutapo, kad nama nusipirkome visai salia sitos mokyklos  (pries tai irgi gyvenome netoli ir pagal adresa mes priklausem sitai mokyklai, o i tai labiausiai man pasirode ir ziuri unsure.gif ), ofstedas "outstanding" , patinka, tai visai nesigailiu, kad ir nepatekome i ta kur numeris 1 buvau issirinkusi.

aha, zinau ta, tai ziurinejuos ofsted vertinimus, tai reiks rinktis is artimiausiu...

idomu, kaip del katalikisku mokyklu, ar visur praso krikstynu liudijimo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim-bam: 19 rugsėjo 2012 - 15:51
QUOTE(bim-bam @ 2012 09 19, 16:50)
aha, zinau ta, tai ziurinejuos ofsted vertinimus, tai reiks rinktis is artimiausiu...

man irgi idomu, nes vienu internetiniuose puslapiuose parasyta, kad reikia papildoma forma uzpildyti, pateikti kriksto liudijima (o kad as atsiminciau, tarp kokiu popieru padejau Lietuvoje doh.gif ) plius kunigo rekomendaciju. O kitu nenurodyta. Tai reiks parasyt konkreciai mokyklai el.laiska.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 09 19, 15:50)

Na mūsų nereikalavo. Beje, ir mokytoja nebuvo namuose ax.gif
O kad finansuotų viešąjį trasnportą irgi negirdėjau. Mes nuo mokyklos gyvenam už 1,5 mylios, bet mano dukra mokyklos autobusu važinėja.
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 09 19, 16:29)
Na mūsų nereikalavo. Beje, ir mokytoja nebuvo namuose  ax.gif
O kad finansuotų viešąjį trasnportą irgi negirdėjau. Mes nuo mokyklos gyvenam už 1,5 mylios, bet mano dukra mokyklos autobusu važinėja.

Pirmaja mokykla pakeitem(pries 2 metus) vien del to, jog reikejo su autobusu vaziuoti apie 15-20 min, su metro 4 stoteles (dar daeit iki metro reikedavo). Mokykla ir gyvenamoji vieta skirtingose borough'se buvo. Tai ejau i abu counsulus klaust del autobusiuko, kurie vezioja vaikus i mkl (nes netgi ju internetiniuose puslapiuose rase, kad galima gaut nemokama transporta jei mokykla toliau nei 2 mylios, berods, nuo namu). Deja, ir ten, ir ten mums pasake, kad vaikai su geltonais mkl autobusiukais gali vaziuot jei turi invaliduma, o siaip tipo juk vaikai i mkl nemokamai vaziuoja su metrais. lotuliukas.gif ...ale , kad vaikus turi vezti tevai, kuriems reikia pirkti travelkas, jiems kazkaip neidomu doh.gif Klausiau, ar kazkokia kompensacija arba nuolaida galiu gal gaut viesajam transportui, o gal susigrazinti pinigelius (naivuole blush2.gif ), deja pasake, ne..jei per brangu, eikit pesciomis unsure.gif Tai mes pakeitem mkl i dar geresne ir arciau namu....
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 09 19, 14:15)
ar tikrai atsius popierius?
nes siaip galvoju, kas turi atsiust?
maniskis tik pradejo lankyt darzeli tas 15 nemokamu valandu... rolleyes.gif

Mums niekas nieko nesiunte schmoll.gif matyt priklauso nuo vietos kur gyveni. O viska gali gauti konsule arba registruoti mokyklai internetu ka as ir dariau. Tik pastu nusiunciau dokumentus kokiu prase, nes neturejau kur juos atskanuoti.
Atsakyti
doh.gif niu va pas mus mokykla irgi 1mile su trupuciu,bet tai su vaiku neprivaiksciosi tiek,be to jei lietus ar vejas,niu zodziu smagumai doh.gif
Atsakyti
del formos mokyklai uzpildyti, tai siulau pacioms i councul'a nueiti, o ne laukti. maza kas, belaukiant dar ir paveluosit. vieniem siuncia, kitiem nesiuncia. as, asmeniskai, pirma karta girdziu kad tas formas po namus issiuntineja.

formoje, kuria as pildziau buvo leidziama rinktis 6 mokyklas.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 09 19, 16:44)
Gali issirinkti iki 3 mokyklu, pirmu numeriu rasai ta, kurios labiausiai nori ir t.t. as gavau ta, kuria buvau parasiusi antru numeriu, bet dabar galvoju, kad taip netgi geriau, nes taip sutapo, kad nama nusipirkome visai salia sitos mokyklos  (pries tai irgi gyvenome netoli ir pagal adresa mes priklausem sitai mokyklai, o i tai labiausiai man pasirode ir ziuri unsure.gif ), ofstedas "outstanding" , patinka, tai visai nesigailiu, kad ir nepatekome i ta kur numeris 1 buvau issirinkusi.

mes irgi išsirinkom 3 mokyklos siunčiasi internetu kaip mums pasake consile. siunčiasi balandžio 16 , atsakimas atėjo tik liepo men. ir visai is kitos mokyklos. nuėjau i consila paklausiau kodėl ne i tos kuri išsirinkau, tai gavau atsakyma- kur buvo vieta tur ir gavot.
mokytoja buvo atejes i namu , klause-kaip miego, su kokios žaislu zeidzia, kuo bijo ir....
Atsakyti
Tai taip, geriausia pasiskaityti savo council internetiniam puslapy, ten tikrai bus visa informacija reikalinga. pas mus del reception - foundation stage 2 -online buvo galima siusti iki spalio men., o popieriais iki sausio vidurio. O atsakyma kur papuolem gavome balandzio menesi.
Soriukas, kur rasiau, kad laiska is council gavome rugseji-spali, tai dabar prisiminiau, kad is tiesu tai buvo rugpjucio menesi 4u.gif , nes as irgi siunciau online, tai paskutine diena kada galejau applyinti online buvo spalio 3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 19 rugsėjo 2012 - 20:12
Kiekvienas council'as truputį skirtingas taisykles turi. Geriausia žiūrėti jų puslapyje, nes čia merginos gali tik pasidalinti savo patirtimi, bet tiksliai atsakyt, kaip yra būtent toje vietovėje - ne. Bet daugmaž visur prašymą į paruošiamą klasę priduoti reikia vėliausiai iki sausio. Mes taip pat gavom laišką iš councilo su instrukcijom, kaip pildyt. Šiaip tai tikrai kiekvienas councilas turi tel nr, skirtą švietimo klausimams.

Londonietės, vežiojančios vaikus, tau jum bent už vaikus mokėt nereikia. biggrin.gif doh.gif Mano mažiui šiais metais penki suėjo, tai dabar už save ir už du vaikus moku, nes autiku važiuojam. Mokykla už 1,3 mylios. Šią savaitę darom bandymą ir ryte pėstute žygiuojam, kol kas nesiskundžia biggrin.gif Kiek domėjausi, tai mano pusėj keliones apmoka tik vidurinės moksleiviams ir tik jei mokykla toliau nei 3 mylios.
Atsakyti