Bookbag įduok, pasikabins arba į savo dėžutę įsidės, gal ir nieko neįdės pirmą dieną, bet geriau turėt. Sportinę aprangą taip pat pasikabins, maniškiai išvis palieka mokykloj, tik skalbt kartais parsineša. Mūsų mokykloj tikrai nėra jokių persirenginėjimų, net ir daržely, bet pasiklausk mokytojos.
QUOTE(premium @ 2012 08 28, 16:11)
Sveikos, dabar pagalvojau, o pirma diena einant i reception reiketu iduoti ta school bag (knygutem kur) nestis? Tuscia juk ji O sportine apranga kazin nunesti nuo pirmos dienos irgi? O persirengimui kaip darzelyje deti kazka (na jei apsilaistys pvz)?...
Book bagą reik turėti, gal laišką įdės iškart, gal dar ką.
Sportinę aprangą nuneši, pakabini ir ramu. Po sporto patikrinu stovį, jei švari - palieku, murziną parnešu savaitgaliui.
Nepersirenginėjam, grįžtam namo ir apsipylę ir šliukini iki ausų, tada ir rengiamės Nutikus bėdai persirengia sportinę maikę. Pvz kokiu jogurtu apsipylus, turi būtinai persirengt, nes yra alergiškų, net laišką į namus į davė, kad paaiškint vaikui, jog persirengtų. Bet čia kiekviena mokykla su savo taisyklėm. Mažiukai ir su vandeniu turškias, bet neteko matyt persirengusių
o sportui paprastus kedus ideti? laiske man neraso apie juos,tik apie kojines
aciu atsakiusioms Darzelyje as dedavau, bet gal 2 kartai per visa laika buvo, kad prireike perrengti, bet kai dar mazesne buvo, tai dbar nebesuksiu galvos.
Sportui as plimsoles nupirkau, tokie juodi paprasti sportbatukai, visur ju pilna pirkt. O jie laukui irgi tinka? Ar reikia dar kitu laukui? O ilga ir trumpa apranga sporto kartu sudet ir vaikui pasakyt kada kokia reikia rengtis? O tie sportai daznai buna?
Sportui as plimsoles nupirkau, tokie juodi paprasti sportbatukai, visur ju pilna pirkt. O jie laukui irgi tinka? Ar reikia dar kitu laukui? O ilga ir trumpa apranga sporto kartu sudet ir vaikui pasakyt kada kokia reikia rengtis? O tie sportai daznai buna?
Na kiek klausimų
Nagi nueisit pirmą dieną į mokyklą ir paklausit Pas mus sportuoja basom ir tik trumpa apranga, šortukai ir balta maikutė, kiekviena mokykla skirtingas taisykles nusistačius. Man rodos, paruošiamukam buvo du kartus per savaitę
Nagi nueisit pirmą dieną į mokyklą ir paklausit Pas mus sportuoja basom ir tik trumpa apranga, šortukai ir balta maikutė, kiekviena mokykla skirtingas taisykles nusistačius. Man rodos, paruošiamukam buvo du kartus per savaitę
Pernai ir aš taip panikavau, dėl kiekvieno bato, megztinio
QUOTE(renata&raldas @ 2012 08 28, 18:38)
Pas mus plimsolės, pirkau už 3 svarus, reikėjo labai greit, nes neturėjom, atlaikė visus metus ir šiemet kaip nauji Pas mus mokyklos saite yra nurodymai dėl aprangos, gal ir kažkur yra pas jus, nes visi kitaip, bet manau plimsolės tuėtų būti
QUOTE(premium @ 2012 08 28, 19:02)
aciu atsakiusioms Darzelyje as dedavau, bet gal 2 kartai per visa laika buvo, kad prireike perrengti, bet kai dar mazesne buvo, tai dbar nebesuksiu galvos.
Maniškė ir į lauką su jais eidavo. Pas mus sportas būdavo trečiadienį salėj, ketvirtadienį lauką, tai po to parnešdavau išplaut. Apranga kartu sudėdavau, žinodavo, kad vieną dieną reikia trunpą, o į lauką ilgą, jei vėsu.
yra parduotuvėse ir džemperiukai, bet aš nepirkau, užsimesdavo flysą pradžioj, o kai paspotuodavo - nebereikėdavo. gal reikės šiemet nupirkt.
Visoms klasėms būdavo du kart per savaitę.
QUOTE(renata&raldas @ 2012 08 28, 13:38)
Pas mus plimsolės naudojamos vaikščioti mokyklos viduje per pamokas, o sportui pirkome kedus Matau, kad labai skiriasi reikalavimai, tad geriau vertėtų tiesiog pasiklausti mokytojos
Gal zinot ar Londone yra kokia nors lietuviu sokiu mokyklele?
Sveikos,
gal kas zinot, jei vaika virs 3metu vedi ne tik tas 15nemokamu valandu per savaite, o pilna darbo diena, tai is kainos isminusuoja tas valandas ar ne?
Nes vakar man paklausus padave lapa, kur parasyta kad kaina 3-5metu vaikams menesiui- 800 svaru. As tikejausi, kad bus apie 500 svaru, atemus tas 15valandu (gaunasi 1.5 dienos per savaite) nemokamai
gal kas zinot, jei vaika virs 3metu vedi ne tik tas 15nemokamu valandu per savaite, o pilna darbo diena, tai is kainos isminusuoja tas valandas ar ne?
Nes vakar man paklausus padave lapa, kur parasyta kad kaina 3-5metu vaikams menesiui- 800 svaru. As tikejausi, kad bus apie 500 svaru, atemus tas 15valandu (gaunasi 1.5 dienos per savaite) nemokamai
QUOTE(@milla@ @ 2012 08 30, 10:51)
Sveikos,
kiek as girdejau, tai atminusuoja tas 15 nemokamu valanadu
mergaites,o cia neset geles i mokykla? mes rytoj pirma karta eisim