Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 17, 12:56)
Sveikos,
kadangi šiandien lyja, tai man toks klausimas iškilo. O ar ir per lietų su mokykliniais bateliais leidžiat? Ir ką daryt žiemą? Negi mokykloje sėdės su žieminiais batais (aišku, pas mus tos žiemos nelabai būna)  ax.gif ?

Einam su guminiais, kartais net su treninginėm, mokykloj persiaunam batukus ir drabužius, nes kartais nueinam peršlapę doh.gif
Panelė nemaža, tai ir eidama į lauką persiauna į guminius, kartais biggrin.gif
Anglai eina su tais pačiais batais, rūbais, sėdi pamokose permirke rolleyes.gif
Žieminius (tiksliau rudeninius) taip pat persiaunam, anglai eina su tais pačiais biggrin.gif Čia tik mes viską persimovinėjam, turbūt klasėj vienintelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 17, 07:56)
Sveikos,
kadangi šiandien lyja, tai man toks klausimas iškilo. O ar ir per lietų su mokykliniais bateliais leidžiat? Ir ką daryt žiemą? Negi mokykloje sėdės su žieminiais batais (aišku, pas mus tos žiemos nelabai būna)  ax.gif ?

Čia gal nuo mokyklos priklauso g.gif Mano dukros mokykloje vaikai mokosi iki 7 klasės. Visi nuo reception iki Year 7 atėję į mokyklą persiauna mokyklinėmis tapkutėmis. Jei smarkiai lyja dedamės botus, žiemą žieminius batus, bet mokykloje visada persiauna net ir vasarą. Kol kas šitas reikalas man labai patinka nes ir mokykloje švara ir kojytės taip neprakaituoja. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jersey: 17 rugpjūčio 2012 - 14:53
Ačiū už atsakymus. Nors mūsų primary irgi, nieks nepersiauna. Tai manau būsim išimtis, nes šutint vaikui kojų nenusiteikus aš biggrin.gif

Beje, dar klausimas. Ar vaikai pripranta prie mokyklos "krūvio"? nes maniškė po vakar pirmos dienos mokykloje baisiai pervargus grįžo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 17, 09:06)
Ačiū už atsakymus. Nors mūsų primary irgi, nieks nepersiauna. Tai manau būsim išimtis, nes šutint vaikui kojų nenusiteikus aš  biggrin.gif

Beje, dar klausimas. Ar vaikai pripranta prie mokyklos "krūvio"? nes maniškė po vakar pirmos dienos mokykloje baisiai pervargus grįžo  g.gif

Kelintoje klasėje? Nes pas manąją Year 1 nebuvo jokio krūvio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2012 08 17, 15:24)
Kelintoje klasėje? Nes pas manąją Year 1 nebuvo jokio krūvio biggrin.gif

Ji pirmoje. Bet niekada taip ilgai niekur nebuvo paliekama, gal dėl to. Arba gal dėl to, kad kalbos nemoka. Kaip ji ten susitvarko neturiu žalio supratimo biggrin.gif Vienu žodžiu tikiuos, kad nebus kasdien taip pavargus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 17, 13:56)
Sveikos,

Labas, aš irgi apie tai galvojau g.gif Kai į daržely ėjo, tai ir būdavo su žieminiais batais, ten niekas neperaudavo doh.gif O dabar galvoju, kad reikės įdėt persiaut, nes kai lis eis su guminukais, o žiemai kroksus žieminius perkam.
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 17, 09:32)
Ji pirmoje. Bet niekada taip ilgai niekur nebuvo paliekama, gal dėl to. Arba gal dėl to, kad kalbos nemoka. Kaip ji ten susitvarko neturiu žalio supratimo  biggrin.gif Vienu žodžiu tikiuos, kad nebus kasdien taip pavargus  ax.gif

Gali būt, kad tiesiog įprasti reikia, dūksta su vaikais, pervargsta. Dėl anglų tai jie pirštukais parodo arba kortelėmis su paveiksliukais kol išmoksta wink.gif Turėtų priprasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 17, 14:06)
Ačiū už atsakymus. Nors mūsų primary irgi, nieks nepersiauna. Tai manau būsim išimtis, nes šutint vaikui kojų nenusiteikus aš  biggrin.gif

Beje, dar klausimas. Ar vaikai pripranta prie mokyklos "krūvio"? nes maniškė po vakar pirmos dienos mokykloje baisiai pervargus grįžo  g.gif

Įdomiai g.gif Kaip ir privaloma eiti su batukais, negalima botų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 08 17, 19:20)
Įdomiai  g.gif Kaip ir privaloma eiti su batukais, negalima botų ir t.t.

Bet tai kaip tada kai lyja ar ziema, negi eina su batukais?
Atsakyti
Pas mus taip, visi eina su batukais, mes praktiškai vieni persiaunam iš botų, o kiti su tais pačiais visą dieną. Ir žiemą, ir lyjant.
Aš kalbu, kad privaloma klasėj būt su batukais, neleidžia eit su kitais batais, kaip ateini nėra skirtumo, bet mokykloj tik bateliai.
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 08 18, 12:13)
Pas mus taip, visi eina su batukais, mes praktiškai vieni persiaunam iš botų, o kiti su tais pačiais visą dieną. Ir žiemą, ir lyjant.
Aš kalbu, kad privaloma klasėj būt su batukais, neleidžia eit su kitais batais, kaip ateini nėra skirtumo, bet mokykloj tik bateliai.

Aaa, ne taip supratau doh.gif Iš tikro taip ir turėtų būt, ypač daržely, kur vaikai ir sėdi ant grindų, ir žaidžia. Nežinau kaip bus mūsų mokykloj, bet tikrai duosiu neštis persiaut, kad neprakaituotų koja smile.gif
Atsakyti
sveikos

truputi nesusigaudau, gal kas padesit.

mano sunus gimes 2009 kova, dabar lanko nursery nemokamas 15val.

4metai sueis uz pusmecio.

Ar kas nors keisis tada del parengiamosios klases, (ar mums nusikelia pusmetis i prieki, iki rugsejo menesio)
Ar tiesiog lankyt ta pati nursery iki jam sueis 5.5m. ir tada keliaus i is anksto uzraysta mokykla?? cool.gif

Aciu

Atsakyti