Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(muse+ @ 2012 08 09, 18:52)
Nezinau kas tas GCSE? Ir kur beieskociau info, nerandu schmoll.gif  ar nuo to priklauso i kokia mokykla mus skirs...

GCSE -baigiamieji egzaminai. Mokykla skirs kur bus vietu, nelabai cia pasirinksi paskutiniems metams. Gales tik dalykus rinktis, kokius egzaminus laikys, todel ten turbut ir praso brief description.
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2012 08 09, 19:52)
sveikos smile.gif  Turiu sunkia uzduoti- pildau prasyma mokyklai gauti. formas leido namo parsinesti. tai gal kas padetumete, nes tikrai ne viska suprantu... g.gif Ar tikrai reikia irodyti savo nuomojamo adreso tikruma, nes zmogus, prie kurio pildziau sake, kad nekreipciau demesio i tuos sakinius, kurie yra formoj.O dabar teks kitam mieste i council eiti, gal ten pareikalaus... ir dar man neaisku : If your child is in Year Nine or above and is taking vocational or GCSE subjects, please give a brief description in the box below. Na, nezinau, mano merginai 15 metu, ar cia jai reikia sita pildyt.ir isvis ar galit man paaiskint, ko jie nori is manes.Mergina labai gerai mokesi Lietuvoje, noretumem siekti daugiau.Tai ka reikia rasyti i sita lentele? Nezinau kas tas GCSE? Ir kur beieskociau info, nerandu schmoll.gif  ar nuo to priklauso i kokia mokykla mus skirs...

jeigu merginai 15, tai bus jau year 11, paskutiniai metai, kur laikomi egzai. Jei svarbus, nes i juos ziurima, kai ieskaisi darbo, stoji i koledza ar univa.
Atejus i mokykla, pirmiausia ji laikys ziniu patikrinimo testus. Dazniausiai buna, matematika, anglu ir science(biologija, fizika, chemija viename).bent jau maniskiui taip buvo. Tai pagal jos rezultatus, arba jai duos year 11 arba year 10.Dabar esme, patekti i mokykla.
ten ta lentele reikalinga tiem, kas pereina is vienos uk mokyklos i kita. Mes jos nepildem kai reikejo.Adreso patvirtinimo musu mokykloje neklause. Tik kai councile buvau, tai ten prase nuomos sutarties, kadangi dar jokiu saskaitu neturejau.
Atsakyti
Sveikos gal galit man padet ,pildau forma i mokykla ir noriu,kad abudu mano vaikai i tapacia mokykla patektu . Tai vat neaisku ,ten yra pvz Details of sibling in this school (if more that one give details of youngest sibling) Tai man ten rasyt jaunesnio vaiko duomenys jei noriu ,kad ir jis eitu i ta pacia mokykla? Biskiuka susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2012 08 13, 20:28)
Sveikos gal galit man padet ,pildau forma i mokykla ir noriu,kad abudu mano vaikai i tapacia mokykla patektu . Tai vat neaisku ,ten yra pvz Details of sibling in this school (if more that one give details of youngest sibling)  Tai man ten rasyt jaunesnio vaiko duomenys jei noriu ,kad ir jis eitu i ta pacia mokykla? Biskiuka susipainiojau  blush2.gif

Ten reikia irasyti jeigu kuris is jusu vaiku JAU lanko ta mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2012 08 14, 11:35)
Ten reikia irasyti jeigu kuris is jusu vaiku JAU lanko ta mokykla.

Aciu labai 4u.gif nes is to noro nieko neprimaklinti ,viskas per daug sudetingai atrodo nei yra is tikruju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2012 08 14, 12:31)
Aciu labai  4u.gif  nes is to noro nieko neprimaklinti ,viskas per daug sudetingai atrodo nei yra is tikruju  doh.gif

kai jau priims i mokykla, ir eisit i interviu, tai apsakyk, akd yra jaunesnis dar ir noresi, kad jis butu kartu su broliu/sese vineoje mokykloje. Jie, uz tai, kad artimieji butu kartu, yaptingai jeigu jie is kitos salies.
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2012 08 14, 18:30)
kai jau priims i mokykla, ir eisit i interviu, tai apsakyk, akd yra jaunesnis dar ir noresi, kad jis butu kartu su broliu/sese vineoje mokykloje. Jie, uz tai, kad artimieji butu kartu, yaptingai jeigu jie is kitos salies.

O prie ko cia is kitos salies? Net ir vietiniams sunku butu vaikus vedziot i skirtingas primary mokyklas. Del to ir yra siblings priority.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2012 08 14, 19:40)
O prie ko cia is kitos salies? Net ir vietiniams sunku butu vaikus vedziot i skirtingas primary mokyklas. Del to ir yra siblings priority.

turejau mintyje, kad broliui/sesei, kaip emigrantams lengviua buti vienoje mokykloje, nei kad skirtingose po viena.
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2012 08 15, 10:33)
turejau mintyje, kad broliui/sesei, kaip emigrantams lengviua buti vienoje mokykloje, nei kad skirtingose po viena.

Cia taip mes tik save guodziam. Neemigrantams irgi lygiai taip pat norisi, kad vaikai eitu i ta pacia mokykla. Tad galimybes lygios ir tikrai nepadarys mokykla specialios vietos vien todel, kad emigrantas.
O apeliacijoj rasyt apie norus ir jausmus - tuscias reikalas. Na, nebent GP ar psichologas rastu patvirtins kad daroma didziule psichologine trauma kai brolis/sese mokosi atskirai. Bet tai jeigu mokytusi atskirai(taip kaip mano vaikai), tai mama, kuri be kitu pagalbos turi kasdien tuo paciu metu ir nuvezt, ir po pamoku pasiimt vaikus is skirtingu mokyklu tikrai ras rimtesniu priezasciu rasant apeliacija, kuria svarsto toli grazu ne tokie malonus zmones kokius iprate mes sutikti mokyklose rolleyes.gif .

Atsakyti
atnesu savo problema. gal paprotinsit mane kaip cia kas skaiciuojama.
vaika vedu siuo metu full time i darza ir gaunam tas 15val nemokamuy, bet jau tuoj iseinu i dekreta ir uzklausiau ar galiu vaika vesti tik tas 15 nemokamu valandu. pasake ne. bet kad galiu vesti tarkim rytais po 5 val sesijas.

tai va gavau siandien sita lapa (pas dukra i tase ikista buvo) ir lapukas kad jei vesciau kasdien po 5val sesijas cia jau su tais free hours tai mokeciau £396.25 i menesi blink.gif scare.gif
aukletoju klausinejau jos ten nieko isvis neraukia. o menedzere nebent ryte pagauciau

user posted image

ir prie ko tada ten lentele apacioj kampe ta kur apie free entitlement sessions parasyta doh.gif jei pasake kad negalima nemokamai tik vesti. g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 16 rugpjūčio 2012 - 00:27
QUOTE(Kuzia @ 2012 08 15, 13:29)
Cia taip mes tik save guodziam. Neemigrantams irgi lygiai taip pat norisi, kad vaikai eitu i ta pacia mokykla. Tad galimybes lygios ir tikrai nepadarys mokykla specialios vietos vien todel, kad emigrantas.
O apeliacijoj rasyt apie norus ir jausmus - tuscias reikalas. Na, nebent GP ar psichologas rastu patvirtins kad daroma didziule psichologine trauma kai brolis/sese mokosi atskirai. Bet tai jeigu mokytusi atskirai(taip kaip mano vaikai), tai mama, kuri be kitu pagalbos turi kasdien tuo paciu metu ir nuvezt, ir po pamoku pasiimt vaikus is skirtingu mokyklu tikrai ras rimtesniu priezasciu rasant apeliacija, kuria svarsto toli grazu ne tokie malonus zmones kokius iprate mes sutikti mokyklose rolleyes.gif .

sutinku su tavim 4u.gif Tikriausiai musu mokyklos buvo tokia gera politika emigrantu vaikams biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kadangi šiandien lyja, tai man toks klausimas iškilo. O ar ir per lietų su mokykliniais bateliais leidžiat? Ir ką daryt žiemą? Negi mokykloje sėdės su žieminiais batais (aišku, pas mus tos žiemos nelabai būna) ax.gif ?
Atsakyti