QUOTE(muse+ @ 2012 08 09, 19:52)
sveikos
Turiu sunkia uzduoti- pildau prasyma mokyklai gauti. formas leido namo parsinesti. tai gal kas padetumete, nes tikrai ne viska suprantu...
Ar tikrai reikia irodyti savo nuomojamo adreso tikruma, nes zmogus, prie kurio pildziau sake, kad nekreipciau demesio i tuos sakinius, kurie yra formoj.O dabar teks kitam mieste i council eiti, gal ten pareikalaus... ir dar man neaisku : If your child is in Year Nine or above and is taking vocational or GCSE subjects, please give a brief description in the box below. Na, nezinau, mano merginai 15 metu, ar cia jai reikia sita pildyt.ir isvis ar galit man paaiskint, ko jie nori is manes.Mergina labai gerai mokesi Lietuvoje, noretumem siekti daugiau.Tai ka reikia rasyti i sita lentele? Nezinau kas tas GCSE? Ir kur beieskociau info, nerandu
ar nuo to priklauso i kokia mokykla mus skirs...
jeigu merginai 15, tai bus jau year 11, paskutiniai metai, kur laikomi egzai. Jei svarbus, nes i juos ziurima, kai ieskaisi darbo, stoji i koledza ar univa.
Atejus i mokykla, pirmiausia ji laikys ziniu patikrinimo testus. Dazniausiai buna, matematika, anglu ir science(biologija, fizika, chemija viename).bent jau maniskiui taip buvo. Tai pagal jos rezultatus, arba jai duos year 11 arba year 10.Dabar esme, patekti i mokykla.
ten ta lentele reikalinga tiem, kas pereina is vienos uk mokyklos i kita. Mes jos nepildem kai reikejo.Adreso patvirtinimo musu mokykloje neklause. Tik kai councile buvau, tai ten prase nuomos sutarties, kadangi dar jokiu saskaitu neturejau.