Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(reburd @ 2012 08 07, 14:12)
Atsiprašau už įkyrumą  doh.gif , bet noriu paklaust, ar sportbačius su šortukais pirkot mokykloj ar spec. parduotuvėj, ar paprastam prekybos centre? ir tie šortukai medžiaginiai, kaip mokyklinės kelnės?

Galima pirkt bet kokiam prekybos centre, o šortai turi būt paprasti su guma, o tie kaip kostiuminės mokyklinės kelnės, tai reikalingi šiltu oru vietoj mokyklinių kelnių. 4u.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimą blush2.gif
Kas dedat vaikams valgyt į mokyklą, ką paprastai dedat? Kokių idėjų gal turit šiuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 07, 15:00)
Dar turiu klausimą  blush2.gif
Kas dedat vaikams valgyt į mokyklą, ką paprastai dedat? Kokių idėjų gal turit šiuo klausimu?

Nu jo cia ir man butu idomu, nes jau atsibosta ta pati per ta pati deti. As tai pvz. dedu sumustinius bet keptus sumustinineje, nes paprasti tai kazkaip susigrudzia ax.gif , vaisiu, surio lazdeliu, dar tu isspaudziamu jogurtu biggrin.gif , kartais kokiu sausainuku. Pas mus tik negalima nestis riesutu ir sokolado, nes yra alergisku vaiku.
Atsakyti

http://www_taste_com...lunch box ideas

cia yra visokiu ideju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arlete @ 2012 08 07, 15:47)

4u.gif aciu tikrai visai neblogu ideju paivairinimui yra.
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2012 08 07, 14:12)
Atsiprašau už įkyrumą  doh.gif , bet noriu paklaust, ar sportbačius su šortukais pirkot mokykloj ar spec. parduotuvėj, ar paprastam prekybos centre? ir tie šortukai medžiaginiai, kaip mokyklinės kelnės?

Sportbačiai kažkokioj pigioj batų pardėj pirkti,kainavo gal 3 svarus. Šortų negavau, tai timpas pirkau, kirpau, lenkiau biggrin.gif Paprasti medžiaginiai, visada jų būna mokyklinių prekių skyriuj. Asdoj, tesco, kur tik norit..

QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 07, 15:00)
Dar turiu klausimą  blush2.gif

Koks man išsgelbėjimas mokyklos pietūs thumbup.gif thumbup.gif Maniau nevalgys tų angliškų pupelių ir kito gėrio, pirmą kartą grįžo susukus nosį, sakau ar ragavai, pasirodo net neragavo, dabar pupelės mėgstamiausias patiekalas biggrin.gif Taip tai kepdavau sumuštinius įvairius, lavašą sukdavau, bet kiek galima kimšt tokį maistą doh.gif

Kuzia, užuojauta su tiek tašių eit doh.gif

Prisiminiau tokį reikalą biggrin.gif Praeitą savaitę bandėm rast tinkančias kelnes mažam vyrukui, dabar jam trys metai, o mokyklinės eina 3-4 metai, įlenda kaip į maišą, per ilgos per plačios doh.gif doh.gif Ar būna jų mažesnių kažkur kitur g.gif
Atsakyti
Sveiki o reception klase tai jau bus puse dienos ar kiek valandu?
Atsakyti
Pas mus nursery klasė, mano trimetis eis, yra pusė dienos 3 val. O nuo 4 - pilna diena, reception klasė.
Atsakyti
Aha,supratau, na mano eis jau nuo rugsejo i reception, ir labai nerimauju del maisto, labai yra isranki ir net neisivaizduoju ka jai idet sad.gif sumustyniu nnevalgo...surio irgi nelabai, bet kaip buvo nursery tai valge su vaikais pusrycius, ten maitindavo, gal pamatis ka vaikai valgo ir ji prades? su anglu irgi nelabai nors nursery sake kad vis daugiau pradeda sniaket moka skaiciuoti ABC nium matysim kaip ten bus... o kaip su apranga? ar reception jau reikia uniformos ar tai priklauso nuo mokyklos?
Atsakyti
QUOTE(margosha26 @ 2012 08 08, 17:46)
Aha,supratau, na mano eis jau nuo rugsejo i reception, ir labai nerimauju del maisto, labai yra isranki ir net neisivaizduoju ka jai idet sad.gif sumustyniu nnevalgo...surio irgi nelabai, bet kaip buvo nursery tai valge su vaikais pusrycius, ten maitindavo, gal pamatis ka vaikai valgo ir ji prades? su anglu irgi nelabai nors nursery sake kad vis daugiau pradeda sniaket moka skaiciuoti ABC nium matysim kaip ten bus... o kaip su apranga? ar reception jau reikia uniformos ar tai priklauso nuo mokyklos?

Taip uniformos reikia, nu mum tai ir nursery reikejo uniformos
Atsakyti
4u.gif na mums vienoj nursery reikejo o kaip persikraustem i kita vieta tai nereikejo, dar negaliu rasti mokyklos reitingo, ziurejau pirmoj zinutej nu bet neradau arba jo isvis nera? gali taip buti? g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif Turiu sunkia uzduoti- pildau prasyma mokyklai gauti. formas leido namo parsinesti. tai gal kas padetumete, nes tikrai ne viska suprantu... g.gif Ar tikrai reikia irodyti savo nuomojamo adreso tikruma, nes zmogus, prie kurio pildziau sake, kad nekreipciau demesio i tuos sakinius, kurie yra formoj.O dabar teks kitam mieste i council eiti, gal ten pareikalaus... ir dar man neaisku : If your child is in Year Nine or above and is taking vocational or GCSE subjects, please give a brief description in the box below. Na, nezinau, mano merginai 15 metu, ar cia jai reikia sita pildyt.ir isvis ar galit man paaiskint, ko jie nori is manes.Mergina labai gerai mokesi Lietuvoje, noretumem siekti daugiau.Tai ka reikia rasyti i sita lentele? Nezinau kas tas GCSE? Ir kur beieskociau info, nerandu schmoll.gif ar nuo to priklauso i kokia mokykla mus skirs...
Atsakyti