Aciu visoms uz informacija Mus irgi atakuoja kvietimais skiepytis
Nueikit i savo poliklinika, pasirasykit skiepu atsisakymo forma ir nebus skambuciu,laisku.Man ta padarius ramu
Apie vakcinas tesiant nuo 2014 bus flu vaccine nuo 2 iki 17 metu vaikams ipurskiama i nosi.Bus atlkiekama darzeliuose arba mokyklose.
QUOTE(bim-bam @ 2012 07 26, 08:51)
klausima turiu del darzeliu. maniskiui virs 3 metuku, priklausytu tos 15 valandu. tai man dabar tiesiai i darzely kreiptis ar kaip? ar iskart kompensuoja ar reikia patiems moket ir paskui grazina?
Kreipkitės į daržely, kurį norit kad lankytų, iš karto kompensuoja, nieko mokėti nereikia. Mūsų daržely rinkdavo kas savaitė po 50 p už užkandėlę. Šiaip dėl darželio reikia kreiptis kai vaikui sukanka 2m., užsirašyti į eilę, bet žinoma jei vietų bus, priims iškart
Dar norėjau paklaust ar reikia į Reception klasę supirkti visokius pieštukus, sąsiuvinius, flomasterius ir pan.?
[/quote]
Manau, kad nereikia nieko pirkti, nes jiem duoda ten viską, nors mano sūnus, kuris truputį vyresnis, tai nešdavosi savo penalą su flamasteriais ir pieštukais, nes sakė ten tai nerašo, tai nėra visų spalvų.
Papildyta:
O kokius sortus PE pirkot? vieni labai is kietos medziagos, o kiti plonyciai football shorts?
Aš šortus radau Asdoj labai fainus, nors pernai irgi jau jų nebuvo, o buvo likę tik tie plonyčiai.
QUOTE(Terapankė @ 2012 07 26, 10:38)
Apie vakcinas tesiant nuo 2014 bus flu vaccine nuo 2 iki 17 metu vaikams ipurskiama i nosi.Bus atlkiekama darzeliuose arba mokyklose.
maciau vakar per zinias sake. tai reikes mokykloj iskart pranest, jog nenori, kad skiepytu, ane?
QUOTE(bim-bam @ 2012 07 26, 12:15)
maciau vakar per zinias sake. tai reikes mokykloj iskart pranest, jog nenori, kad skiepytu, ane?
Tikriausiai Nors as siandiena per chanel 5 ryte viena ausimi klausiau debatus, kad daug kas pries ta vakcina ( nenuostabu, jau gripo vakcina net patys gydytojai nesiskiepina Lietuvoje....), daug kainuos ir tt. Bet jau kaip supratau priimta..
QUOTE(Terapankė @ 2012 07 26, 15:44)
Tikriausiai Nors as siandiena per chanel 5 ryte viena ausimi klausiau debatus, kad daug kas pries ta vakcina ( nenuostabu, jau gripo vakcina net patys gydytojai nesiskiepina Lietuvoje....), daug kainuos ir tt. Bet jau kaip supratau priimta..
As savo vyresnele uzpernai skiepinau nuo gripo, tai gal tik sutapimas, bet ta ziema sunkiai sirgo Daugiau nebeskiepinau nuo gripo, tfu tfu tfu, nesirgo gripu. Nors per tuos kelis metus gal ir vakcinos patobulejo, bet skiepinti nuo gripo nebenoriu
Laba
Norėjau pasiteirauti, mes isvaziuojam gyventi i UK. Ir mano sūnui reikalinga mokykla, bet kiek as suprantu, kad mes labai jau pavėlavome paduoti prasyma...
Prasyma del mokyklos vietiek paduosime....
Ar mus priimsi? ar reikes laukti metus.....
Labai dekoju uz atsakymus
Norėjau pasiteirauti, mes isvaziuojam gyventi i UK. Ir mano sūnui reikalinga mokykla, bet kiek as suprantu, kad mes labai jau pavėlavome paduoti prasyma...
QUOTE(Ispanija @ 2012 07 26, 20:37)
Laba
metu tikrai nereikes laukti mes atvaziavom pernai spalio men ir po dvieju sav vaikai jau ejo i mokykla ir i darzeli, aisku dar priklauso nuo miesto kuriame jus gyvensit.
viakas priklauso nuo miesto,rajono kad gaut reception maziui laukiau puse metu o 5klase savo merginai gavau nuo spalio menesio, taip kad kaip pasiseks
QUOTE(demonija @ 2012 07 26, 11:07)
Aciu visoms uz informacija Mus irgi atakuoja kvietimais skiepytis
as ejau kelbet del tu skiepu su daktaru ir sesute. tai sutarem kad lt pasitarsiu su musu buvusia gydytoja ir po to pranesiu jiems ar mes skiepysimes ar ne nuo meningito speju ne tai po to dabar laiskai ir siulymai nebeina