Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

labas mamos smile.gif
pas mane problema yra ta, kad as paveluotai nusiunciau prasyma del dukros i reception class, bet vis delto gavau laiska, kad mus prieme, nusiunciau sutikima, kad man si vieta tinka ir po to laisko jokiu ziniu. g.gif esu sunerimus, nes nezinau kaip kas ten toj mokyklelej bus, kokios valandos ir pan, nes neuzilgo jau ir rugsejis. o kaip jums buvo? gal galite pasidalinti p0atirtimi, ar gavot koki po to dar laiska, ar pacios kreipetes i ta mokykla, kur gavot vieta? 4u.gif dekui, kurios nepasivargins atrasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as_edita @ 2012 07 06, 19:12)
labas mamos smile.gif
  pas mane problema yra ta, kad as paveluotai nusiunciau prasyma del dukros i reception class, bet vis delto gavau laiska, kad mus prieme, nusiunciau sutikima, kad man si vieta tinka ir po to laisko jokiu ziniu. g.gif  esu sunerimus, nes nezinau kaip kas ten toj mokyklelej bus, kokios valandos ir pan, nes neuzilgo jau ir rugsejis. o kaip jums buvo? gal galite pasidalinti p0atirtimi, ar gavot koki po to dar laiska, ar pacios kreipetes i ta mokykla, kur gavot vieta? 4u.gif  dekui, kurios nepasivargins atrasyti 4u.gif

Turetumet gauti laiska arba kas nors paskambins is mokyklos smile.gif O taip pat galit uzeiti i mokyklos reception iki liepos 20d ir pasiteirauti kada bus susirinkimas, o gal jau buvo..tai Jums turetu suteikti informacija kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as_edita @ 2012 07 06, 22:12)
labas mamos smile.gif
  pas mane problema yra ta, kad as paveluotai nusiunciau prasyma del dukros i reception class, bet vis delto gavau laiska, kad mus prieme, nusiunciau sutikima, kad man si vieta tinka ir po to laisko jokiu ziniu. g.gif  esu sunerimus, nes nezinau kaip kas ten toj mokyklelej bus, kokios valandos ir pan, nes neuzilgo jau ir rugsejis. o kaip jums buvo? gal galite pasidalinti p0atirtimi, ar gavot koki po to dar laiska, ar pacios kreipetes i ta mokykla, kur gavot vieta? 4u.gif  dekui, kurios nepasivargins atrasyti 4u.gif

Mes buvom gave laiska su tevu atvykimu i mokykla laiku,bet as per darbus pamirsau ir dienose susimaisiau blush2.gif tada ejom i pacia mokykla teirautis,bet tai buvo liepos men pati pabaiga,pasirodo mums reikejo atvykti 26 d o mes issiruosem tik 28,gavom vaiko vardu informacini poka apie mokykla,uniforma ir t.t.ir suzinojome kad spalio vidury prasides savaite pratinimosi prie mokyklos pamokos po 3 val,o po to jau pusdieniui...Patarciau nueiti i mokykla ir viska suzinoti,nes ir uniforma nusipirkti is anksto geriau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mamytes sakykit, mes nuo rugsejo planuojam kitam mieste gyventi, tai tada eisiu vaikui darzelio ziuret, gal dar atsiras mum vietu. Dukrytei dabar 3 m., o kovo sueis 4 m. Sakykit, tai iki kada as turiu pateikti prasyma i mokykla (kaip suprantu nuo 4m. vadinasi paruosiamoji klase). Kad ko nepraziopsau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 07 06, 23:33)
Sveiki,
Mamytes sakykit, mes nuo rugsejo planuojam kitam mieste gyventi, tai tada eisiu vaikui darzelio ziuret, gal dar atsiras mum vietu. Dukrytei dabar 3 m., o kovo sueis 4 m. Sakykit, tai iki kada as turiu pateikti prasyma i mokykla (kaip suprantu nuo 4m. vadinasi paruosiamoji klase). Kad ko nepraziopsau  blush2.gif

Iki sausio men.
Atsakyti
Aciu mamytes uz atsakymus 4u.gif manau reikes nueit i pacia mokyklele ir pasiteiraut 4u.gif
Atsakyti
Sakykite kaip yra su neskiepytais vaikais? Ar nera problemu norint lankyti darzeli ar mokykla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 07 25, 22:28)
Sakykite kaip yra su neskiepytais vaikais? Ar nera problemu norint lankyti darzeli ar mokykla? g.gif

man sake poliklinikoj kad tipo iki mokykleles vis tiek viska suskiepyt turesit, bet realiai neturi jokio teises sudaryt kazkokiu problemu del neskiepyjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 07 26, 08:33)
man sake poliklinikoj kad tipo iki mokykleles vis tiek viska suskiepyt turesit, bet realiai neturi jokio teises sudaryt kazkokiu problemu del neskiepyjimo  4u.gif

Bent mum, nei kreipiantis į darželį, nei į mokyklą apie skiepus nieko nesakė, kad būtinai turi būt paskiepinta, klausė tik daržely ar buvus pas stomatologą. Dėl skiepų mus poliklinikoj vis "terorizavo", kadangi mano sirgaliukės, neleidau skiepint sergančių, užsitęsė mum tie skiepai. Bet mažė gavo gerą skiepą nuo bakterinių komplikacijų (kaip angina, plaučių uždegimas ir pan), kuris Lt kainuoja virš 200 lt, tikiuosi mažiau sirgs ax.gif

Dar norėjau paklaust ar reikia į Reception klasę supirkti visokius pieštukus, sąsiuvinius, flomasterius ir pan.?
Atsakyti
na, mus dabar irgi atakuoja del skiepu. pirmakart kai atsiunte kvietima, nuejau i gp ir pasakiau kad dabar neskiepysim, kai apsispresim, patys kreipsimes. ir dar su ta skiepyjancia sesele telefonu kalbejau. bet vis tiek siuncia pakvietimus doh.gif

klausima turiu del darzeliu. maniskiui virs 3 metuku, priklausytu tos 15 valandu. tai man dabar tiesiai i darzely kreiptis ar kaip? ar iskart kompensuoja ar reikia patiems moket ir paskui grazina?
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 07 26, 00:28)

Nera jokiu problemu. Mokyklos net nesigilina, skiepyti ar neskiepyti vaikai 4u.gif
Atsakyti
Man didziausias galvos skausmas dabar nupirkti uniformines kelnes savo spirgiukui doh.gif nu netelpa per uzpakali blink.gif nesuprantu as tu dydziu jau visai.

O kokius sortus PE pirkot? vieni labai is kietos medziagos, o kiti plonyciai football shorts?
Atsakyti