Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(siguliukas17 @ 2012 07 02, 17:58)
As kiek zinau buna kad eina part time tik iki half term, kuris buna spali.

As uz tuos 2 bliuzonus ir 2 tases sumokejau £30.

Gali but.
Oho, brangiai. Man uz tuo 40 isejo 2 polo shirts, 1 sweatshirt, 1 cardigan ir sportui maikute ir sortukai, situ paskutiniu nebuvo butina is mokyklos, bet tai ai biggrin.gif Jei ko bus per maza, dasipirksiu veliau. O visa kita ieskosim parduotuvese. Jau matavomes, emiau maziausius dydzius, vistiek siek tiek podidoki, na bet nieko, auga juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 07 02, 16:24)
Mes siandien irgi einam, irgi kelios klases, daug vaiku, didele mokykla. Kita savaite 2 pasibuvimai mokykloje iki pietu bus. O kodel jums tik 12 rugsejo? mums lyg 3 rugsejo, iskart full time. Mes su vaiku ir siandien einam, apziures klase, susipazins su mokytoja.

Mums irgi bus susitikimai du liepos men, o mes i uk grisim tik rugpjuti doh.gif Mokslai prasides rugsejo 5 d., pirma savaite 8.30 - 11.45, antra sav valanda ilgiau, pasiliks pietu, kad issiaiskint ka megsta, o paskui full time.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 07 02, 18:50)
Gali but.
Oho, brangiai. Man uz tuo 40 isejo 2 polo shirts, 1 sweatshirt, 1 cardigan ir sportui maikute ir sortukai, situ paskutiniu nebuvo butina is mokyklos, bet tai ai biggrin.gif Jei ko bus per maza, dasipirksiu veliau. O visa kita ieskosim parduotuvese.  Jau matavomes, emiau maziausius dydzius, vistiek siek tiek podidoki, na bet nieko, auga juk smile.gif

Sorry uz klausima blush2.gif bet cia Jus per pirma susitikima jau viska pirkote? Reik grynu nusiimti ryt tada daugiau ax.gif Man ryt susitikimas, parasyta, kad nebutina vaika atsivesti..bet jei reiks pirkti uniforma tai gal tada geriau vestis..nes mano kudena ir aukstas..kai kuriuos drabuzius nesiojam 2-3, kai kuriuos 3-4 g.gif
Atsakyti
Skaitau vis, tai kuo toliau, tuo neramiau man daros dėl dukros mokyklos doh.gif

O gali būt taip, kad mokslo metai rupgjūčio 15 prasideda? Ar čia mes jau ką nors ne taip supratom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2012 07 02, 20:49)
Sorry uz klausima  blush2.gif bet cia Jus per pirma susitikima jau viska pirkote? Reik grynu nusiimti ryt tada daugiau  ax.gif  Man ryt susitikimas, parasyta, kad nebutina vaika atsivesti..bet jei reiks pirkti uniforma tai gal tada geriau vestis..nes mano kudena ir aukstas..kai kuriuos drabuzius nesiojam 2-3, kai kuriuos 3-4  g.gif

Per pirma, bet ir laiske buvo parasyta, kad bus galima isigyti ir buvo formos uzsakymo, tai ten parasyta tie dydziai (pagal krutines apimti). Bet jei ir nenusiperki, tai parasyta, kad receptione bet kuriuo metu galima isigyti visko. Tik tiek, kad mokyklos uzsidaro liepos 20 iki rugsejo, o rugseji jau reikia su uniformom ateit, tai geriau dabar isigyti.

QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 07 02, 20:58)
Skaitau vis, tai kuo toliau, tuo neramiau man daros dėl dukros mokyklos  doh.gif

O gali būt taip, kad mokslo metai rupgjūčio 15 prasideda? Ar čia mes jau ką nors ne taip supratom  unsure.gif

Na man jau po truputi aiskeja viskas. Nesu girdejusi, kad mokslo metai prasidetu rugpjucio menesi. Cia vaikai ir taip labai trumpas vasaros atostogas turi, vat dabar atostogaut iseina tik liepo gale doh.gif O kur tu taip radai parasyta ar tau kas sake? g.gif Pvz cia mano miesto datos kada prasideda mokslai, kada buna atostogos ir pan. http://www.rotherham...closure_dates/3 Panasiai visur man rodos, bet tu ivesk savo miesta http://www.halftermdates.co.uk/ cia ir busi tada tikra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 02 liepos 2012 - 22:24
Tik nepirkit mažų drabužių, metai prabėga labai greitai, vaikai greitai auga, dažnai skalbiamas drabužis susitraukia. Nekalbu apie kelnes/ sijonus, na tokius, kurie smuks ir bus nepatogūs, bet mokykliniai džemperiai tikrai gali būti didesni. Man rodos, pas mus mokykloj mažiausias dydis ir yra 3-4, tik mes tiesiai 5-6 pirkom biggrin.gif

Nusipirkt visai nebūtina per pirmą susitikimą, bed kada galit užbėgt į mokyklą ir nusipirkt, ko trūksta, tik aišku, nereikia pamiršti, kad mokyklos užsidaro atostogoms liepos 20d.

Ir dar patarimas: nelaukit paskutinių dienų drabužiams, kuriuos pirksit ne iš mokyklos įsigyti. Prieš pat mokslo metų pradžią pardės būna kaip išluotos, ypač yra išperkami paruošiamukų dydžio drabužėliai.

Siguliuk, net šešios klasės? blink.gif didžiulė mokykla tada tikrai.

Na kad mokslo metai prasidėtų rugpjūtį yra tikrai nelabai realu.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 07 02, 20:17)
Per pirma, bet ir laiske buvo parasyta, kad bus galima isigyti ir buvo formos uzsakymo, tai ten parasyta tie dydziai (pagal krutines apimti). Bet jei ir nenusiperki, tai parasyta, kad receptione bet kuriuo metu galima isigyti visko. Tik tiek, kad mokyklos uzsidaro liepos 20 iki rugsejo, o rugseji jau reikia su uniformom ateit, tai geriau dabar isigyti.

Nu pas mus laiske tik parasyta, kada susitikimas ir, kad bus suteikta visa reikalinga informacija ir dar pridurta, jei negalite dalyvauti prasome pranesti g.gif Viskas daugiau nieko neraso nei apie uniformas, nei apie pirkimus.. Nu zodziu reiks nusiimt 100sv del viso pikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 07 02, 21:17)
Tik nepirkit mažų drabužių, metai prabėga labai greitai, vaikai greitai auga, dažnai skalbiamas drabužis susitraukia. Nekalbu apie kelnes/ sijonus, na tokius, kurie smuks ir bus nepatogūs, bet mokykliniai džemperiai tikrai gali būti didesni. Man rodos, pas mus mokykloj mažiausias dydis ir yra 3-4, tik mes tiesiai 5-6 pirkom biggrin.gif

na as emiau ta 3-4, bet kad didesnis jau butu per daug didelis schmoll.gif Rankoves kybotu g.gif O 5-6 paskestu visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 07 02, 20:17)

Nu, kad va preita savaite nupirkau jam kelnes 4-5 raso 114cm..Maniskis 110..o kelnese skesta juodai doh.gif Nors ir tas gumas jau kiek imanoma traukiau vistiek smunka lotuliukas.gif
nepatinka man kai vaikas apsirenges dideliais drabuziais, nu pliudrius toks doh.gif Nu bet ziuresim kaip cia bus..Net nzn kaip cia dabar daryt ar pasiimt ryt is darzo anksciau ir vestis kartu, ar eit vienai ir be streso issirinkt viska smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti smile.gif nors mes dabar eisim i darzeli (mum 3 m.), bet mane jau domina, kada reikia eiti rasyti prasyma i mokykla?ar reikia eiti i tas mokyklas kur noretum eiti?ar i konsula reikia eiti? iskilo jau ir tokie klausimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 07 02, 21:39)
Noriu paklausti  smile.gif nors mes dabar eisim i darzeli (mum 3 m.), bet mane jau domina, kada reikia eiti rasyti prasyma i mokykla?ar reikia eiti i tas mokyklas kur noretum eiti?ar i konsula reikia eiti? iskilo jau ir tokie klausimai  4u.gif

Mums tai laiskas i namus atejo is council, kad laikas issirinkti mokykla, tas buvo kazkur rugsejo berods menesi (metai iki mokyklos).
Atsakyti
o gal galima ir i tas mokyklas nueiti pasiklausti ar butu vietos ir paziureti kaip ten kas? smile.gif (galvojau gal tada ir prasyma galima parasyti)
Atsakyti