Pas mus griežtai visa dienos uniforma su emblemom ir pilkos kelnės ar sijonas. Kartą labai sušlapom kelnes, tai jau taip taip ant ribos leido persimaut į sportines juodas kelnes
Mokyklos naujienų laikraštukyje kas kart pabrėžiama kokie uniformų reikalavimai ir kad taip privaloma rengtis
Dabar abiems vaikams išleisiu apie 80 svarų, nes imu po du megztukus, dvi bliuskutes. Bet šiemet nereikia jau tašių pirkt, fleeso. Mažiui ir dar sportinių nereikia
Sijonų kelnių panelė turi iš šių metų, tai mažiui tik reikės pirkt. Pirkau Asdoj, atlaikė visus metus
Visko imu po du, nes pvz mano panelė pametė du megztinius šiemet
Keletą kartų radom, dabar jau nebe, tai ėjo be megztinio, nes jau užkniso
Tai mokykloj gavo be vardo, kurį vakar taipogi sugebėjo pamest
Bet visur skirtingi reikalavimai dėl uniformos, vienur galima rast parduotuvės, pas mus tik mokykloje. Pernai ir aš rašiau kad aaaa ką daryt
Tikrai tų uniformų galima gauti metų bėgyje, jei su emblemom ir iš mokyklos, nueini į ofisą ir užsisakai. O jei nėra baisių reikalavimų, tai parduotuvėse visada būna.
Kokią klaidą aš padariau pernai.. Pirkau viską kelios dienos prieš rugsėjį. Ir negavau panelei sportinių šortų, pervažiavom per visas parduotuves
Negavau pilkų pėdkelnių, mūsų dydžio
Viskas buvo kaip iššluota
Todėl jau šiemet tokios klaidos nebedarysiu, pirksiu anksčiau
Jei nusprendei turėti vaiką, susitaikyk su mintimi, kad tavo širdis visada plaks atskirai nuo kūno..