Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

mamytes, pasiteiraukite mokykloje kas yra butina pirkti is duoto saraso. gavome ir mes toky, kainos zymiai didesnes nei kad parduotuveje pirktis. zinoma, graziau uniforma atrodo su mokyklos logotipu, taciau vaikai ten duodasi, murzinasi ir buna, kad rubo neimanoma isskalbti.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 29, 12:28)
mamytes, pasiteiraukite mokykloje kas yra butina pirkti is duoto saraso. gavome ir mes toky, kainos zymiai didesnes nei kad parduotuveje pirktis. zinoma, graziau uniforma atrodo su mokyklos logotipu, taciau vaikai ten duodasi, murzinasi ir buna, kad rubo neimanoma isskalbti.

Paprastai tai paklausus pasako, ką būtina pirkti iš jų ir ką galima pirkti bet kur. Aš iš mokyklos pirkau: du džemperius su mokyklos emblema (privaloma vienas, bet kadangi dukra murziukė dėl visa ko ėmiau du), sportui maikę trumpomis rankovėmis su mokyklos emblema (privaloma) fiziniui krepšys nemokamas, ir kažkiek mokėjau už knygoms tašę irgi su mokyklos logo. Visa kita pirkau kitose pardėse pagal tos mokyklos spalvinius reikalavimus.
Paprastai tai su mokyklos logo turi būti sproto marškinėliai, džemperiukai ir knygų tašė (portfelis) o visa kita jie tik nurodo konkrečias spalvas savo mokyklai, ir eini pirktis arba į spec. tam skirtas parduotuves arba Tesco, M&S, next ir kt.
Nežinančioms ir/arba abejojančioms siūlyčiau paskambinti į mokyklą ir paklausti arba tiesiog nueiti i ofisą ir pasiteirauti ką privalote pirkti iš jų ir ką galite pirkti kitur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jersey: 29 birželio 2012 - 18:40
Mergaites, labas 4u.gif
As noriu paklausti jusu patarimo kaip man geriau pasielgti
As su vaikais zadu skrist i UK rugsejo men, tai kaip cia su mokyklom bus? Jau gi mokslo metai prasides, o man anksciau rugsejo na niekaip nesigauna, nespeju viska sutvarkit dar...Kur givensiu jau zinau, tai gal jau reiketu ir mokykla pajieskot kokia arciau ten ar cia viska jau kai busim vietoi greit sutvarkoma?...nes paskaitau cia kad isanksto reikia ir uniformom pasirupint ir viskuo...ir apitiksliai (as suprantu kad visur gal skirtingai) kokia cia suma 4u.gif gausis tam reikalui (suprantu, kad visko neapskaiciosi, bet nors kiek)
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veola @ 2012 06 29, 12:39)
Mergaites, labas 4u.gif
As noriu paklausti jusu patarimo kaip man geriau pasielgti
As su vaikais zadu skrist i UK rugsejo men, tai kaip cia su mokyklom bus? Jau gi mokslo metai prasides, o man anksciau rugsejo na niekaip nesigauna, nespeju viska sutvarkit dar...Kur givensiu jau zinau, tai gal jau reiketu ir mokykla pajieskot kokia arciau ten ar cia viska jau kai busim vietoi greit sutvarkoma?...nes paskaitau cia kad isanksto reikia ir uniformom pasirupint ir viskuo...ir apitiksliai (as suprantu kad visur gal skirtingai) kokia cia suma  4u.gif gausis tam reikalui (suprantu, kad visko neapskaiciosi, bet nors kiek)
Aciu 4u.gif

Šioje temoje jau ne vieną kartą apie tai kalbėta, pasiskaitykite. Trumpai: kiekvieno council puslapyje yra formos mokykloms. Jos būna dviejų rūšių: viena pateikimui prieš mokslo metus ir kita, kurią pildai jei į mokyklą pradėsite eiti viduryje mokslo metų. Ją pildydami pasirinksite tris mokyklas į kurias norite eiti ir po kiek laiko gausite atsakymą į kurią papuolėte. Tada bus nurodyti mokyklos kontaktai, susisieksite, susitarsite dėl turo ir jei viskas patiks, susitarsite nuo kada pradedate eiti. Kainavo...nepamenu..tik aprangą ir knygoms tašė, daugiau jokių mokesčių nebuvo..gal visumoje apie nu max 50 svarų, bet aš pirkau po keletą vienetų visko, daugiau nei reikėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2012 06 29, 18:46)
Šioje temoje jau ne vieną kartą apie tai kalbėta, pasiskaitykite. Trumpai:

Aciu labai uz atsakima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veola @ 2012 06 29, 12:49)
Aciu labai uz atsakima 4u.gif  4u.gif  4u.gif

"in year admission application form" - ji yra skirta tiems, kas dėl vienų ar kitų priežasčių nori papulti į mokyklą jau prasidėjus mokslo metams. Ją rasite savo council puslapyje
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2012 06 29, 19:39)
Paprastai tai paklausus pasako, ką būtina pirkti iš jų ir ką galima pirkti bet kur. Aš iš mokyklos pirkau: du džemperius su mokyklos emblema (privaloma vienas, bet kadangi dukra murziukė dėl visa ko ėmiau du), sportui maikę trumpomis rankovėmis su mokyklos emblema (privaloma) fiziniui krepšys nemokamas, ir kažkiek mokėjau už knygoms tašę irgi su mokyklos logo. Visa kita pirkau kitose pardėse pagal tos mokyklos spalvinius reikalavimus.
Paprastai tai su mokyklos logo turi būti sproto marškinėliai, džemperiukai ir knygų tašė (portfelis) o visa kita jie tik nurodo konkrečias spalvas savo mokyklai, ir eini pirktis arba į spec. tam skirtas parduotuves arba Tesco, M&S, next ir kt.
Nežinančioms ir/arba abejojančioms siūlyčiau paskambinti į mokyklą ir paklausti arba tiesiog nueiti i ofisą ir pasiteirauti ką privalote pirkti iš jų ir ką galite pirkti kitur  4u.gif

Niekas nera privaloma primary school.yra daug seimu kurie skaiciuoja kiekviena piske.taf jiem spec mokyklos rubus prabangs pirkti.mes prmais metais pirkom viska su mokyklos logotipais.spskau kiwk palikau pinigu doh.gifo svarbu buvo balta maeike,pilkos keln is Ses,melynas dzemoeris.tad viska susipirkom IS Sainsbury per pus pigiau ir niekas neknise proto.manau jie sudare sutarti su ta parduotuve ir suinteresuoti kuo daugiau parduoti.bet privaloma niekas negali buti.jiw neturi jokios teises liepti.
Atsakyti
mergaites pasidalinkit, kaip bus? i UK atvažiavom tik kovo gale, rugsejo men. mazoja eis i mokykla aisku su kalba bus sunkei , ji labai nori bendrauti su vaikuciu, bet... tas kalbo barjeras, neissivaizdoju.... gal kas nors ka patrs mums
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2012 06 30, 00:53)
mergaites pasidalinkit, kaip bus? i UK atvažiavom tik kovo gale, rugsejo men. mazoja eis i mokykla aisku su kalba bus sunkei , ji labai nori bendrauti su vaikuciu, bet... tas kalbo barjeras, neissivaizdoju.... gal kas nors ka patrs mums

viskas bus suoer.tu neisiv kaip vaikai greitai adaptuojasi.jie lb imlus.mano mazelis pradejo eiti cia nuo 4 m iki tol anglu ne bum bum.po 3 men jau suprato ka jam sako.po pusmecio kalbejo pats.db bus treciokas.kalba be problemu,skaito ir raso.man vercia filmus mirksiukas.gif taip kad buk rami,svarbu kad mergyte lb nori ir laukia thumbup.gif
Atsakyti
aciu Jums tikrai nuraminot
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2012 06 29, 22:53)

Na mano tai cia gimusi, i darzeli ejo, tai kalba laisvai. Bet tu nesijaudink, gal ir bus is pradziu sunkiau, bet manau greitai pripras ir isivaziuos, maziukai juk greitai mokosi mirksiukas.gif O raideles pazysta? Skaicius? Paraso savo varda? Biskiuka gal reikes daugiau padeti, kad neatsilikti g.gif Bet daug nepergyvenk manau.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 06 30, 01:09)
Na mano tai cia gimusi, i darzeli ejo, tai kalba laisvai. Bet tu nesijaudink, gal ir bus is pradziu sunkiau, bet manau greitai pripras ir isivaziuos, maziukai juk greitai mokosi mirksiukas.gif O raideles pazysta? Skaicius? Paraso savo varda? Biskiuka gal reikes daugiau padeti, kad neatsilikti g.gif Bet daug nepergyvenk manau.

maniskis nieko vissiskai anglu nemokejo,nes lanke darzeli LT ir sestadienine mokykla Londone lietuviu.nei raidziu anglisku nei rasy tnemokejo.o db varo non stop 4u.gif .priklauso aisku nuo vaiko kiek jis imlus yra.
Atsakyti