Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(Pinka @ 2012 06 29, 12:45)
Sveikos, nu va ir as gavau siandien laiska smile.gif  Vakar cia pasiguodziau , kad man neateina tai ir gavau siandien, irgi raso kad bus tevu susirinkimas 12 diena, bet be vaiku net pabrezta biggrin.gif

Nu va bus jau ramiau smile.gif mum irgi buvo juodai paryskinta, kad butinai ateiti be vaiku, o vaikus kita karta reiks atvesti.
Atsakyti
siandien gavom laiska is mokyklos, mergaites ar visko is uniformos reikes uzsakyti? pvz sweatshirt -round neck ir yra sweatshirt -v neck? arba hats ???????
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2012 06 29, 13:11)
siandien gavom laiska is mokyklos, mergaites ar visko is uniformos reikes uzsakyti? pvz sweatshirt -round neck ir yra sweatshirt -v neck? arba hats ???????

V neck, tai trikampio formos, o round neck apvalus. O daugiau tai nezinau del uniformu, pirmadieni suzinosiu ir pamatysiu kaip atrodo. Zinau, kad reikes ir uniformos, ir sportines aprangos, kuprines ir sportines aprangos krepsius duos nemokamai rugseji, o kam hats reikia? g.gif
Atsakyti
tai as ir norejau paklausti ar butinai abu pirkti ar galima rinkti ? mums su laiško atsiuntę lapa užpildyti su dydžiais ir kainoms vot dabar ir ziuriu kad ten yra knitted hats ir baseball cap g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2012 06 29, 13:11)

Gal visur skirtingai nezinau, bet mum pvz is mokyklos butinai reikia tik dzemperius pirktis, nes jie issiuvineti su mokyklos logotipu, o daugiau tai visa kita nebutinai is mokyklos pirkt, nors pirma karta kai man reikejo tai ir as nieko nesusigaudziau, nes ten tiek visko prirasyta buvo blink.gif Siaip pas mus turi buti su juodais arba pilkais batais, berniukam juodos arba pilkos kelnes ar sortai vasara, mergaitem sijonai arba irgi kelnes. Baltos bliuskutes arba marskiniai po apacia. Sportiniai aprangai juodi sportiniai bateliai, juodi sortai ar kelnes ir baltos arba juodos maikutes. Dar reikalingi tokie krepsiai knygom, ju buna ir mokykloje nusipirkt, bet irgi nebutinai is ten, dar vaikai turi tureti gertuveles vandeniui ir lunch boxes (tai pietu dezutes, jei vaikas dedasi valgyti is namu). O skrybeles ar kepures tai reikalingos vasara, kad saulej neperkaistu 4u.gif Dar bus reikalingi guminiai botai lietingu oru, bet juos reiks mokykloje persiauti.
Atsakyti
Tai jei gali rinktis, tai kuris labiau patinka gal g.gif Neisivaizduoju, be to visose mokyklose skirtingai juk. Eisiu ir as siandien tu lapu uzpildyti, pasiskaitysiu, gal kas paaiskes, jei ne tai pirmadieni ten vietoj issiklausinesiu, nes nemanau, kad viska reikia pirkti is ju, pvz marskinelius taigi galima turbut bet kurioj parduotuvej... Zodziu... Neaisku ir man daug kas dar.
Atsakyti
Megztukus, bliuskutes ir sportinę maikutę mums būtinai reikėjo pirkt su mokyklos emblema. Knygų tašę ir sportinę. Visa kita ne schmoll.gif
Kepurę pirkau, nesidėjom nė karto ir net nemačiau vaikų su jom.
Megztuką pasirinkom kokį nori. Pas mus cardigan ir sweatshirt. Tai berniukai labiau su sweatshirt, o mergaitės su cardigan.

Mokykloj pasakys ko reikia su emblemom, o kas nebūtina. O gal galit net ir megztukus pirkt kokioj asdoj ar spencery, jei jie be emblemų. Įvairiai būna... Aš pirmus metus kvailelė viską supirkau smile.gif
Atsakyti
eisim ir mes liepo 3, o galima su savim pvz savo sūnelio pasiimti? su anglu kalbu as dar nelabai draugauju
Atsakyti
Aišku kad galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2012 06 29, 14:51)
eisim ir mes liepo 3, o galima su  savim pvz savo sūnelio pasiimti? su anglu kalbu as dar nelabai draugauju

na jei nepamineta nieko tai manau , kad galima, nes pvz. mano laiske parasyta kad per susitika sorry bet be mazu vaiku ir pre schooliniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinka @ 2012 06 29, 16:48)
na jei nepamineta nieko tai manau , kad galima, nes pvz. mano laiske parasyta kad per susitika sorry bet be mazu vaiku ir pre schooliniu smile.gif

ax.gif jis pas mane jau didelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2012 06 29, 15:51)
ax.gif jis pas mane jau didelis lotuliukas.gif

aaa, niu tada gerai tongue.gif
Atsakyti