Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(netaa @ 2012 06 08, 13:41)
pas mus nors 20 minuciu anksciau vaika pasiimi is mokyklos,nes pas sesele ar GP reikia, turi atnest apoitmenta parodyt doh.gif

blink.gif nekokia sistema.pas mus truputi kitaip,katalikiskos mokyklos nepriklauso council jos uzdara bendruomene,gal todel truputi kitaip ziuri,bet aisku pagal taisykles negalima atostogauti mokslo metu...
Atsakyti
Aciu visoms mamytems uz atsakymus 4u.gif Pasirodo cia irgi kysininku yra gydytoju lotuliukas.gif ,nezinaojau,neesu dar pakliuvus pas toki ax.gif ,tiesa pasakius matyt teks apsisprest vaziuoti veliau g.gif Ziuriu ir savom akim netikiu,kad kai kurios mamytes uz si klausima yra pasipiktinusios netgi blink.gif ,nes tokiu vazinetoju lietuviu mokslo metu yra N , ir man asmeniskai visiskai nerupi ,jeigu zmonems reikia isvaziuoti i LT ,tai dar nereiskia,kad turi buti tik mirties,ar ligos atvejis,kartais susikaupia kitokiu visiskai reikalu,kuriuos vargu ar gali paaiskint anglui,kad jam atrodytu,kad tai negali laukti smile.gif ir tai dar nereiskia,kad tevai yra kazkuo amoralus unsure.gif Dekoju visoms dar kartuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrine29 @ 2012 06 08, 14:35)
Aciu visoms mamytems uz atsakymus  4u.gif  Pasirodo cia irgi kysininku yra gydytoju  lotuliukas.gif  ,nezinaojau,neesu dar pakliuvus pas toki  ax.gif  ,tiesa pasakius matyt teks apsisprest vaziuoti veliau  g.gif  Ziuriu ir savom akim netikiu,kad kai kurios mamytes uz si klausima yra pasipiktinusios netgi  blink.gif  ,nes tokiu vazinetoju lietuviu mokslo metu yra N , ir man asmeniskai visiskai nerupi ,jeigu zmonems reikia isvaziuoti i LT ,tai dar nereiskia,kad turi buti tik mirties,ar ligos atvejis,kartais susikaupia kitokiu visiskai reikalu,kuriuos vargu ar gali paaiskint anglui,kad jam atrodytu,kad tai negali laukti  smile.gif  ir tai dar nereiskia,kad tevai yra kazkuo amoralus  unsure.gif  Dekoju visoms dar kartuka  4u.gif

maziau imti reikia i galva ka galvoja kiti ir teisintis ir aiskinti nera cia ko ir pries ka cool.gif darai kaip nori ir sakai ka nori.sekmes 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad šitas pasipiktinimas kyla ne dėl pačio vaiko paėmimo iš mokyklos fakto, nereikia būti lietuviu, daug ir pačių anglų tą daro. Bet melavimas, dangstymasis liga, pažymų padirbinėjimas ir pan. automatiškai kelia nekokius jausmus ir nieko nuostabaus čia nėra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 06 08, 15:20)
Man atrodo, kad šitas pasipiktinimas kyla ne dėl pačio vaiko paėmimo iš mokyklos fakto, nereikia būti lietuviu, daug ir pačių anglų tą daro. Bet melavimas, dangstymasis liga, pažymų padirbinėjimas ir pan. automatiškai kelia nekokius jausmus ir nieko nuostabaus čia nėra.  4u.gif

man asmeniskai jokiu jausmu nekelia g.gif .zmogus kaip nori taip daro,as jo nepazystu ir man vienodai sviecia kaip jis naudojasi vaiku ar savo padetimi.kitas reikalas butu jei rinktu pinigus tariamai vaiko ligai o cia rolleyes.gif .tai jei tokios smulkmenos nekokius jausmus kelia as net bijau pagalvoti apie pasalpas gaunamas siaip is oro biggrin.gif ,juk ten tiek melo .bet...kas kaip moka tas taip soka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 08 birželio 2012 - 14:46
kaip smagu,kad dar yra tokiu zmoniu kaip tu Disa,aciu tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,nes uzklausi, kazko atsargiai kaip pele is po sluotos islindus ir ziuri atsakymus,kas daugiau supyks uz ta klausima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrine29 @ 2012 06 08, 16:29)
kaip smagu,kad dar yra tokiu zmoniu kaip tu Disa,aciu tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ,nes uzklausi, kazko atsargiai kaip pele is po sluotos islindus ir ziuri atsakymus,kas daugiau supyks uz ta klausima  blink.gif

nera cia ko bijoti,nei tu ju pazysti nei taves.ne kazkokios aukos prasai mirksiukas.gif nei vienas nesame be nuodemes,jei tokiu yra galit mest i mane akmeni tongue.gif
Atsakyti
La,parasysiu savo patirti.Veziausi vaika atostogu ant 14 dienu kurios 3 dienos sutapo su mokyklos atostogom.Nemelavau pasakiau teisybe kad vaziuoju atostogu ir kad vyras negali pasiimti iseiginiu netermo laiku .Atsakyma gavome neigiama kad jie neautorizuoja musu isvykimo.Daveme epiliacijei bet deje ir ten buvo neigiamas atsakymas.Tai galu gale turejom moketi bauda kuri yra nuo kiekvieno tevo po 50 svaru ,musu atveju gavosi 100 nes mes esame abu tevai .Mano isvada buvo tokia ,daugiau teisybes nesakyti nes toli nenueisi....Bet kiek zinau kieno vaikai turi tevus (ar nors viena is tevu)kitos tautybes tai jie per metus gali imti dvi savaites atostogu ir jie neturi teises tau skirti baudos.Bet musu atveju apsimokejo moketi bauda nes vistiek kelione gavosi pigiau negu butume mokeje per vaiku atostogas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2012 06 08, 18:02)
La,parasysiu savo patirti.Veziausi vaika atostogu ant 14 dienu kurios 3 dienos sutapo su mokyklos atostogom.Nemelavau pasakiau teisybe kad vaziuoju atostogu ir kad vyras negali pasiimti iseiginiu netermo laiku .Atsakyma gavome neigiama kad jie neautorizuoja musu isvykimo.Daveme epiliacijei bet deje ir ten buvo neigiamas atsakymas.Tai galu gale turejom moketi bauda kuri yra nuo kiekvieno tevo po 50 svaru ,musu atveju gavosi 100 nes mes esame abu tevai .Mano isvada buvo tokia ,daugiau teisybes nesakyti nes toli nenueisi....Bet kiek zinau kieno vaikai turi tevus (ar nors viena is tevu)kitos tautybes tai jie per metus gali imti dvi savaites atostogu ir jie neturi teises tau skirti baudos.Bet musu atveju apsimokejo moketi bauda nes vistiek kelione gavosi pigiau negu butume mokeje per vaiku atostogas... 4u.gif

A, is kur pas jus tokia informacija g.gif Labai idomu butu bigsmile.gif

Mano draugai ir pazistami, dazniausiai paskaiciuoja, kad net baudas sumokejus, atostogos gaunasi pigesnes, nei vadinamojo atostoginio sezono metu. Susimoka ir vaziuoja ramia galva. 4u.gif

Ausrine29, - nelabai supratau, kur jus cia koki puolima pamatete g.gif
Papildyta:
Palaukit, dabar skaitau dar karta: samand1s, jus vaziavot atostogu 14 dienu, is kuriu 11, - vaikas turejo lankyti mokykla g.gif tai mazdaug gaunasi 2 mokslo savaites g.gif Ir, piktinates, kad gavote bauda?

Tiesa sakant, nemanau, kad mokyklos bus tokios piktybiskos, kad jei nuimsit vaikus nuo mokslu 1-3 dienoms, del atostogu, ims ir uzmetys baudomis. Tikrai ne. Ypac, jei vaiko lankomumas, ir mokslai yra geri. Nu, bet, nenorekit, kad mokykla pro pirstus ziuretu, kai nei is sio ar ano, vaiko mokykloje nebuna daugiau nei savaite laiko g.gif Tokiu atveju, tikrai dziaukites, kad isvis is mokyklos nepasalino. samand1s - cia ne butent jums taikiau, tiesiog pamasciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 06 08, 18:20)
A, is kur pas jus tokia informacija  g.gif Labai idomu butu  bigsmile.gif

Mano draugai ir pazistami, dazniausiai paskaiciuoja, kad net baudas sumokejus, atostogos gaunasi pigesnes, nei vadinamojo atostoginio sezono metu. Susimoka ir vaziuoja ramia galva.  4u.gif

Ausrine29, - nelabai supratau, kur jus cia koki puolima pamatete  g.gif
Papildyta:
Palaukit, dabar skaitau dar karta: samand1s, jus vaziavot atostogu 14 dienu, is kuriu 11, - vaikas turejo lankyti mokykla  g.gif tai mazdaug gaunasi 2 mokslo savaites  g.gif Ir, piktinates, kad gavote bauda?

Tiesa sakant, nemanau, kad mokyklos bus tokios piktybiskos, kad jei nuimsit vaikus nuo mokslu 1-3 dienoms, del atostogu, ims ir uzmetys baudomis. Tikrai ne. Ypac, jei vaiko lankomumas, ir mokslai yra geri. Nu, bet, nenorekit, kad mokykla pro pirstus ziuretu, kai nei is sio ar ano, vaiko mokykloje nebuna daugiau nei savaite laiko  g.gif Tokiu atveju, tikrai dziaukites, kad isvis is mokyklos nepasalino. samand1s - cia ne butent jums taikiau, tiesiog pamasciau  4u.gif

Labas jus siandiena matau lb aktyvei visur dalyvaujat sitame forume.Tai dar karta paskaitykite kur as parasiau kad as piktinuosi????Nematau kuo dziaugtis kad 1oka isemiau ir jo neismete ,negrasino net..Nesuprantu ka jus norite pasakyti ,prasau paaiskinkit jei ko nesupratau...
Atsakant i jusu pirma klausima is kur pas mane sitokia informacija:Schools will only agree to more than 10 school days of absence in any school year in exceptional circumstances.Kuri gali buti kad jus grystate i LT kad yra blogai su senelio sveikata cia kaip pvz.Aisku jeigu vaikas neturejo daugiau pravaikstu sitais metais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samand1s: 08 birželio 2012 - 18:02
Pirma karta girdziu,kad pazyma nusipirkti imanoma, kazkaip neteko susidurti su tokia situacija .. (jau vaistu bijo daugiau israsyt, kad neduok D perdozuotum,o cia pazyma parasys g.gif nors nesiginciju ) del atostogu, esu pati vaziavusi ne karta per mokslo metus su vaikais, bet viskas buna pranesta direktoriui ir tik jam palaiminus, bilietus perku...uztat mokslo metu lankomumas buna 100% (per siuos metus, sunus sirgo tik viena diena, dukra dvi) ir tikrai tik sukosejus, snargliui pasirodzius namuose nepalieku...pamokos sventas dalykas... aisku i atostogas ir namu darbu issiprasom, kad ir vaikai zinotu, jog negalima atsainiai ziureti i mokslus, mokintis reikia.. ir uz gera mokymasi, elgesi, lankomuma, kartais buna paskatinimai ....
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2012 06 08, 18:50)
Labas jus siandiena matau lb aktyvei visur dalyvaujat sitame forume.Tai dar karta paskaitykite kur as parasiau kad as piktinuosi????Nematau kuo dziaugtis kad 1oka isemiau ir jo neismete ,negrasino net..Nesuprantu ka jus norite pasakyti ,prasau paaiskinkit jei ko nesupratau...
Atsakant i jusu pirma klausima is kur pas mane sitokia informacija:Schools will only agree to more than 10 school days of absence in any school year in exceptional circumstances.Kuri gali buti kad jus grystate i LT  kad yra blogai su senelio sveikata cia kaip pvz.Aisku jeigu vaikas neturejo daugiau pravaikstu sitais metais...

Aha, baisingai dekinga, kad siandien mane stebite wub.gif wub.gif

Kad jus piktinates, as supratau is sito jusu pasakymo:
QUOTE(samand1s @ 2012 06 08, 18:02)
Mano isvada buvo tokia ,daugiau teisybes nesakyti nes toli nenueisi....

Tai vat, as ir tikslinuosi. Tikslinuosi, o ne jus kaltinu ar kazka panasaus: vaikas praleido pusantros savaites nemokykloje, gavote bauda ir manote, kad geriau butumet melavusi? Ar, as cia kazko nesupratau g.gif

O, pagal jusu duota pastraipa, tai butu liaudiskai tariant taip: isskirtinemis salygomis, mokykla, per visus mokslo metus, jums gali leisti papildomus 10 dienu i mokykla neateiti. Bet, tik isskirtinemis salygomis. Niekur nerandu, kad butu parasyta, kad viena is tu isskirtiniu salygu butu - skirtingu tautybiu tevai g.gif
Papildyta:
QUOTE(_Aurute_ @ 2012 06 08, 19:22)
Pirma karta girdziu,kad pazyma nusipirkti imanoma, kazkaip neteko susidurti su tokia situacija .. (jau vaistu bijo daugiau israsyt, kad neduok D perdozuotum,o cia pazyma parasys g.gif nors nesiginciju ) del atostogu, esu pati vaziavusi ne karta per mokslo metus su vaikais, bet viskas buna pranesta direktoriui ir tik jam palaiminus, bilietus perku...uztat mokslo metu  lankomumas buna 100% (per siuos metus, sunus sirgo tik viena diena, dukra dvi) ir tikrai tik sukosejus, snargliui pasirodzius namuose nepalieku...pamokos sventas dalykas... aisku i atostogas ir namu darbu issiprasom, kad ir vaikai zinotu, jog negalima atsainiai ziureti i mokslus, mokintis reikia.. ir uz gera mokymasi, elgesi, lankomuma, kartais buna paskatinimai ....

Na, anglo as irgi nedrisciau paprasyt lotuliukas.gif Betgi as rasiau: lietuviu gydytojai Londone padeda teveliams biggrin.gif Ir, dar girdejau, lyg kazkoks babajus yra, kuris uz 20 svaru israso pazyma.
Atsakyti