QUOTE(samand1s @ 2012 06 08, 18:50)
Labas jus siandiena matau lb aktyvei visur dalyvaujat sitame forume.Tai dar karta paskaitykite kur as parasiau kad as piktinuosi????Nematau kuo dziaugtis kad 1oka isemiau ir jo neismete ,negrasino net..Nesuprantu ka jus norite pasakyti ,prasau paaiskinkit jei ko nesupratau...
Atsakant i jusu pirma klausima is kur pas mane sitokia informacija:Schools will only agree to more than 10 school days of absence in any school year in exceptional circumstances.Kuri gali buti kad jus grystate i LT kad yra blogai su senelio sveikata cia kaip pvz.Aisku jeigu vaikas neturejo daugiau pravaikstu sitais metais...
Aha, baisingai dekinga, kad siandien mane stebite
Kad jus piktinates, as supratau is sito jusu pasakymo:
QUOTE(samand1s @ 2012 06 08, 18:02)
Mano isvada buvo tokia ,daugiau teisybes nesakyti nes toli nenueisi....
Tai vat, as ir tikslinuosi. Tikslinuosi, o ne jus kaltinu ar kazka panasaus: vaikas praleido pusantros savaites nemokykloje, gavote bauda ir manote, kad geriau butumet melavusi? Ar, as cia kazko nesupratau
O, pagal jusu duota pastraipa, tai butu liaudiskai tariant taip: isskirtinemis salygomis, mokykla, per visus mokslo metus, jums gali leisti papildomus 10 dienu i mokykla
neateiti. Bet, tik isskirtinemis salygomis. Niekur nerandu, kad butu parasyta, kad viena is tu isskirtiniu salygu butu - skirtingu tautybiu tevai
Papildyta:
QUOTE(_Aurute_ @ 2012 06 08, 19:22)
Pirma karta girdziu,kad pazyma nusipirkti imanoma, kazkaip neteko susidurti su tokia situacija .. (jau vaistu bijo daugiau israsyt, kad neduok D perdozuotum,o cia pazyma parasys
nors nesiginciju ) del atostogu, esu pati vaziavusi ne karta per mokslo metus su vaikais, bet viskas buna pranesta direktoriui ir tik jam palaiminus, bilietus perku...uztat mokslo metu lankomumas buna 100% (per siuos metus, sunus sirgo tik viena diena, dukra dvi) ir tikrai tik sukosejus, snargliui pasirodzius namuose nepalieku...pamokos sventas dalykas... aisku i atostogas ir namu darbu issiprasom, kad ir vaikai zinotu, jog negalima atsainiai ziureti i mokslus, mokintis reikia.. ir uz gera mokymasi, elgesi, lankomuma, kartais buna paskatinimai ....
Na, anglo as irgi nedrisciau paprasyt
Betgi as rasiau: lietuviu gydytojai Londone padeda teveliams
Ir, dar girdejau, lyg kazkoks babajus yra, kuris uz 20 svaru israso pazyma.