QUOTE(Kuzia @ 2012 01 18, 23:14)
Tikiu. Tik nemanau kad isivaizduojate KIEK daug jie mokosi net tais pirmaisiais metais . Ar pajegsit? Mokymo sistema visiskai kitokia.
jie net nurseryje mokosi kiek...
Papildyta:
QUOTE(gabby27 @ 2012 01 19, 08:07)
Atsiprasau dar karta, tema zinoma ne apie tai.
Skaiciau apie sistemas, kurios naudojamos cia mokyklelese. Turiu nemazai gyvu pvz gimiu vaikai, draugu. Jei lyginti su Lietuvisku lavinimu (cia tik mano nuomone, nieko nenoriu izeisti) jei imti valstybinius darzelius, tai cia gal ir daugiau dirbama. (bet tai tik man susidare tokia nuomone). Nors mokyklele, mokyklelei nelygu. Pati naudojau Montesori metoda, jis man labai priimtinas, zinoma as pati skaiciau, svieciausi, bet nesu kvalifikuota. Naudoju ir kitus metodus. Sunku apsispresti likti cia, butent del issilavinimo. Privacia mokykla sunkiai butu finansiskai patemti, o valstybines man atrodo prastesnes. (tik mano nuomone)
Skaiciau apie sistemas, kurios naudojamos cia mokyklelese. Turiu nemazai gyvu pvz gimiu vaikai, draugu. Jei lyginti su Lietuvisku lavinimu (cia tik mano nuomone, nieko nenoriu izeisti) jei imti valstybinius darzelius, tai cia gal ir daugiau dirbama. (bet tai tik man susidare tokia nuomone). Nors mokyklele, mokyklelei nelygu. Pati naudojau Montesori metoda, jis man labai priimtinas, zinoma as pati skaiciau, svieciausi, bet nesu kvalifikuota. Naudoju ir kitus metodus. Sunku apsispresti likti cia, butent del issilavinimo. Privacia mokykla sunkiai butu finansiskai patemti, o valstybines man atrodo prastesnes. (tik mano nuomone)
na o kur bendravimas su bendraamziais,mokinimasis dirbti grupelemis ir t.t... savo vaika leidziu nuo 2 metuku ir labai labai dziaugiuosi tuo,nes matau kaip ji moka bendrauti,tiek su mokytojom tiek su vaikais,mokosi kaip turi elgtis kokioj situacijoj,kaip rpsitaikyti prie skirtingo temperamento vaiku,kaip paguosti drauga,kaip jam padeti ir t.t...o spektakliukai,vaidinimai... milijonai smagiu dalyku yra mokykloje,netik mokymaisis pagal viena ar kita programa....
o mokyjklos tikrai mokyklom nelygios,bet tam ir yra ofster reportai,kad galetume savo nuomone susidaryti... ir tikrai nebutinai privati mokykla tik tuos geriausius ivertinimus turi,jus geriau pasidomekit...