Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(premium @ 2012 05 20, 21:08)
Sveikos, man toks klausimas atsirado. Kaip padekoti aukletojoms, visam darzelio kolektyvui iseinant is darzelio visam. Pasidalinkite patirtimi, ka nors nunesti pasivaisinti, ar kokius atvirukus, nezinau kaip cia priimta g.gif Gal grazu butu po gelyte auktetojoms paskutine diena? Na net nezinau blush2.gif Ar tiesiog thank you, bai ir viskas biggrin.gif Kaip jus darete?

Mes nusipirkom specialaus atviruciu popieriaus, padariau pati atvirutes- atspausdinau maziaus nuotrauka ir apacioje parasem Thank you! biggrin.gif Tada atviruteje dar parasem savo padeka, atvirutes daveme visoms aukletojoms, pridejome gelyciu ir saldainiu biggrin.gif bet cia daug kas nieko nenesa, mes patys labai norejom, nes darzelio darbuotojos buvo nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Norėjau paklaust dėl rugsėjo 1-os. Manoji eis i reception ir man įdomu, ar būna ten šventė kaip čia Lt, ar reikia nunešt gėlių mokytojai ir pan.? smile.gif
Atsakyti
Mes irgi i reception nuo rugsejo eisim, kiek zinau, tai sventes nebuna, ir geliu nenesa g.gif
Atsakyti
Nieko nebūna, ateisit, paliksit ir ate biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas galit pasakyti kaip del visos informacijos apie mokykla, jos tvarka, uniformas ir tt gauti.. Nuo rugsejo prades sunus eit i reception, kaip ir gavom laiska, kad gavom vieta, kur norim..Poto galvojau, kad gausim koki laiska is mokyklos su informacija ar kazkuo panasei..bet nieko g.gif ir daba nzn ka cia daryti, ar laukti ar eiti i pacia mokykla ir klausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2012 05 21, 18:08)
O gal kas galit pasakyti kaip del visos informacijos apie mokykla, jos tvarka, uniformas ir tt gauti.. Nuo rugsejo prades sunus eit i reception, kaip ir gavom laiska, kad gavom vieta, kur norim..Poto galvojau, kad gausim koki laiska is mokyklos su informacija ar kazkuo panasei..bet nieko  g.gif  ir daba nzn ka cia daryti, ar laukti ar eiti i pacia mokykla ir klausti smile.gif

Mane irgi tas pats domina rolleyes.gif
Atsakyti
Mokyklos išeina atostogų apie liepos 20d., jei nieko negausit iki paskutinės savaitės, tada jau reikia eit į mokyklą ir klaust, bet šiaip jau nemanau, kad to prireiks. Mūsų mokykloj buvom pakviesti susipažinimui su mokytoja ir visą info davė, bet tas buvo jau visai prieš pat atostogas. Kiek žinau, bent jau mūsų mokykloj, šiuo metu dar nėra pilnai suformuotos klasės, ta prasme, yra žinomos vaikų pavardės, bet vaikai nėra suskirstyti į klases. Taip kad kantrybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 05 21, 16:32)
Mokyklos išeina atostogų apie liepos 20d., jei nieko negausit iki paskutinės savaitės, tada jau reikia eit į mokyklą ir klaust, bet šiaip jau nemanau, kad to prireiks. Mūsų mokykloj buvom pakviesti susipažinimui su mokytoja ir visą info davė, bet tas buvo jau visai prieš pat atostogas. Kiek žinau, bent jau mūsų mokykloj, šiuo metu dar nėra pilnai suformuotos klasės, ta prasme, yra žinomos vaikų pavardės, bet vaikai nėra suskirstyti į klases. Taip kad kantrybės  biggrin.gif

Aciu uz info smile.gif Lauksim smile.gif Man kaip pirmas vaikas, tai trupuciuka baisoka, kad nepraziopsociau ko nors biggrin.gif O tai poto tik gedos ir problemu turesim biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar neraso,kad per 5 dienas nuo laisko gavimo turit kreiptis i mokykla? jei ne vieta atiduos kitam?
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2012 05 21, 21:17)
Ar neraso,kad per 5 dienas nuo  laisko gavimo turit kreiptis i mokykla? jei ne vieta atiduos kitam?

Pazymeti kad priimi pasiulyma arba ne ir issiusti laiska atgal, o ne i mokykla kreiptis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 05 21, 21:46)
Pazymeti kad priimi pasiulyma arba ne ir issiusti laiska atgal, o ne i mokykla kreiptis  schmoll.gif

Mums nieko nereikejo siusti, gavom parasyta, kad yra mums vieta tam tikroje mokykloje ir viskas. Man darzelyje sake, kad mes dar gausim laiska ir busim pakviesti ateiti i mokykla, sake tai bus birzelio menesi. tai galvoju, tada ir susizinosim viska ko reikia. Kol kas irgi jokiu ziniu.
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2012 05 21, 19:17)
Ar neraso,kad per 5 dienas nuo  laisko gavimo turit kreiptis i mokykla? jei ne vieta atiduos kitam?

Pas mus viskas internetu vyko..gavau i emaila laiska, kad gavom vieta..tada nuejau i sistema pazymejau ar tinka ar nea man ta vieta ir viskas..Ir tylu smile.gif tai uztat ir idomu buvo kaip cia kas toliau turi vykti smile.gif
Atsakyti