Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(Agira @ 2012 05 16, 18:03)
Kosmaras  blink.gif  Galite i Ofsted kreiptis gal?  g.gif

nezinau kazkas baisaus tokio nemalonaus zmogaus dar nebuvau sutikus jeigu dar vaikas gyvas , nesvarbu kokioj busenoj jis yra bet jis privalo but mokykloje o apie kad jai skauda ir dvi dienas nekalba kai pulinga angina jos tik juokias is musu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduke: 16 gegužės 2012 - 17:10
QUOTE(meduke @ 2012 05 16, 18:09)
nezinau kazkas baisaus tokio nemalonaus zmogaus dar nebuvau sutikus jeigu dar vaikas gyvas , nesvarbu kokioj busenoj jis yra bet jis privalo but mokykloje o apie kad jai skauda ir dvi dienas nekalba kai pulinga angina jos tik juokias is musu

Neturetu taip buti.. As, aisku, nesusidurus dar, maza mano dukra, bet jusu vietoje as tikrai paskambinciau i Ofsted bent jau konsultacijai. Jei jau laiko kvailais atvykeliais, tai turbut galvoja ir kad nezinote nei kur kreiptis, nei ka daryti. Paskambinkit butinai, nepalikit visko taip, nes ateity ir su kitais taip elgsis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agira @ 2012 05 16, 16:03)
Kosmaras  blink.gif  Galite i Ofsted kreiptis gal?  g.gif

4u.gif Sveiki,na tikrai situacija nepavydetina,labai jus suprantu,pati esu nuozmi kovotoja ir vis bandau cia prie ju ta sistema pasokti. Rekomenduociau parasyti oficialu-formalu laiska mokyklos direktorei,kuriame isdestyti savo situacija ir nunesus i ofica uregistruoti ir laukti oficialaus atsakymo. blush2.gif neskaiciau visko,gal jus ta ipraejote jau,o kitam kartui einant i toky pokalbi reikia susiorganizuoti is vaiku teisiu atstovu kazka. kreipkites i CAB, nenusileiskite,jie labai baidosi viesumo.
Linkiu daugiau uzsispyrimo ir tikrai keiskite mokykla kuo greiciau.
p.s. pati ne karta esu buvusi tokiuose pokalbiuose,nes mano mazoji irgi istisai sirgdavo,uztruko metus laiko,bet irodziau as jiems savo tiesa,dabar jau taip sakant nekabina manes. smile.gif bet visada visus popierius,siuntimus,appointmentus,nesu i ofisa,ten reikalauju kad pasidarytu kopija ir irasa i savo zurnala.
na tikrai,net kraujas uzverda prisiminus viska.
Nepasiduokit,ieskokit galimybiu,nes tik jums jusu vaikas yra svarbus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guce @ 2012 05 16, 21:53)
Nepasiduokit,ieskokit galimybiu,nes tik jums jusu vaikas yra svarbus!  4u.gif

aciu labai

labiausiai man patiko tas epizodas kai pasakiau kad mokykloje nera saugu tai ta governor net paraudo is pykcio atsisuko i sekretore ir sako BRAUKIT JA IS MOKYKLOS SARASU tai argi cia vaiko interesai , cia tik nori parodyti savo valdzia , galvoja kad mes issigasim.
Atsakyti
QUOTE(guce @ 2012 05 16, 19:53)
4u.gif  Sveiki,na tikrai situacija nepavydetina,labai jus suprantu,pati esu nuozmi kovotoja ir vis bandau cia prie ju ta sistema pasokti. Rekomenduociau parasyti oficialu-formalu laiska mokyklos direktorei,kuriame isdestyti savo situacija ir nunesus i ofica uregistruoti ir laukti oficialaus atsakymo.  blush2.gif  neskaiciau visko,gal jus ta ipraejote jau,o kitam kartui einant i toky pokalbi reikia susiorganizuoti is vaiku teisiu atstovu kazka. kreipkites i CAB, nenusileiskite,jie labai baidosi viesumo.
Linkiu daugiau uzsispyrimo ir tikrai keiskite mokykla kuo greiciau.
p.s. pati ne karta esu buvusi tokiuose pokalbiuose,nes mano mazoji irgi istisai sirgdavo,uztruko metus laiko,bet irodziau as jiems savo tiesa,dabar jau taip sakant nekabina manes. smile.gif bet visada visus popierius,siuntimus,appointmentus,nesu i ofisa,ten reikalauju kad pasidarytu kopija ir irasa i savo zurnala. 
na tikrai,net kraujas uzverda prisiminus viska.
Nepasiduokit,ieskokit galimybiu,nes tik jums jusu vaikas yra svarbus!  4u.gif

Viesumo jie nebijo. Tik pasakytas zodis yra niekinis. Del kiekvieno nusiskundimo, del kiekvienos problemos, del kiekvieno pirstelejimo reikalingas rastas. Va, i juos ziuri rimtai. Ka ir irodo jusu patirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 16 gegužės 2012 - 23:26
QUOTE(Kuzia @ 2012 05 16, 22:25)
Viesumo jie nebijo. Tik pasakytas zodis yra niekinis. Del kiekvieno nusiskundimo, del kiekvienos problemos, del kiekvieno pirstelejimo reikalingas rastas. Va, i juos ziuri rimtai. Ka ir irodo jusu patirtis.

tongue.gif Aciu,labai teisingai pastebejote,tai ir buvo esmine mintis ka norejau parasyti,kad viskas turi buti oficialiai ir butinai rastu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2012 05 17, 00:25)

kad ir rastiskai niekis..........po sumusimo parasiau mokyklos direktorei laisla i kuri reikalavau atsakymo rastu , bet jo kolkas nesulaukiau jau daugiau kaip menuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduke: 17 gegužės 2012 - 10:12
labas rytas, uzpildziau prasima i mokykla 02.05, atsakima turejau gauti per 10 dienu iki siol nera.
dar toks klausimas gal kas is mamytes gyvena Crewe ir žino ar yra cia kokios nors bureles, noriu kad manoj mergaite bendravo su kitu vaikučiu prie anglo kalba biski priprastu.
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2012 05 17, 09:11)
kad ir rastiskai niekis..........po sumusimo parasiau mokyklos direktorei laisla i kuri reikalavau atsakymo rastu , bet jo kolkas nesulaukiau jau daugiau kaip menuo.

4u.gif nesigincysiu, as sakau,kad man tai padejo. Svarbu viska mandagiai,bet atkakliai. mane asmeniskai labai palaike koledzo,kuriame tuo metu studijavau viena destytoja, vis ragino nepasiduoti. rolleyes.gif o siaip tai labiausiai priklauso nuo pacios mokyklos vadovybes,kiek jiems svarbus tie vaiku interesai ir jeigu mato,kad tevai nenusileis kol nepasieks savo,o tuo labiau patys zino,kas teisus,o kas ne...
man rodos,cia galima taip ir pilstyti is tuscio i kiaura.
unsure.gif labai gaila,kad jums,jusu vaikams teko patirti smurta.
p.s. labiausiai man padejo pakeistas poziuris i ju sistema,nes cia ne Lietuva,cia viskas kitaip,reikia skaityti visas Rules and Regulations, susipazinti su tevu atstovais,niu esme,kad jeigu jauciames teisus reikia u save stoveti.

doh.gif Issipleciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2012 05 17, 11:11)

Meduke, tikrai puiku kad nuejote i susitikima ir dabar tikrai aisku, kad jus ir mokykla nesusisnekate ir nesusisnekesite - laikas issivaikscioti. Gyvenimas yra per trumpas kovoms kurios niekur neveda. Tavo vaikas ten nebesimokys (negi imanoma ten likti po viso kas ivyko?), o del kitu mustis neverta. Pasiimkite semestro gale mergaite is mokyklos ir tegul nuo rudens pradeda nauja - kaip ir pati sakei thumbup.gif Pamirsk - nenuodyk sau gyvenimo. Kitoje mokykloje bus kitaip. Move on (kaip anglai sako)
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2012 05 18, 00:03)
Meduke, tikrai puiku kad nuejote i susitikima ir dabar tikrai aisku, kad jus ir mokykla nesusisnekate ir nesusisnekesite - laikas issivaikscioti. Gyvenimas yra per trumpas kovoms kurios niekur neveda. Tavo vaikas ten nebesimokys (negi imanoma ten likti po viso kas ivyko?), o del kitu mustis neverta. Pasiimkite semestro gale mergaite is mokyklos ir tegul nuo rudens pradeda nauja - kaip ir pati sakei  thumbup.gif  Pamirsk - nenuodyk sau gyvenimo. Kitoje mokykloje bus kitaip. Move on (kaip anglai sako)

Kaip lietuviskai skamba doh.gif va todel musu salyje ir tyciojasi is zmoniu kaip kas nori ir netingi, nes gi dzin, ai, pasityciojo, pamirsiu, pabegsiu, pasislepsiu, tegu is kitu tyciojasi, o man tai kas.. su tokiu poziuriu ir cia siukslyna padarysit greitai doh.gif Cia UK viska galima pasiekti ir tokia mokyklos "politika" neturetu egzistuoti, as asmeniskai nenuleisciau ranku, neleisciau jiems nusimuilint taip paprastai, nes ar atvyke, ar vietiniai, mes visi zmones galu gale! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man toks klausimas atsirado. Kaip padekoti aukletojoms, visam darzelio kolektyvui iseinant is darzelio visam. Pasidalinkite patirtimi, ka nors nunesti pasivaisinti, ar kokius atvirukus, nezinau kaip cia priimta g.gif Gal grazu butu po gelyte auktetojoms paskutine diena? Na net nezinau blush2.gif Ar tiesiog thank you, bai ir viskas biggrin.gif Kaip jus darete?
Atsakyti