QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 10, 09:48)
Limcaca, o kaip realiai yra. VAikas sugėrė antibus, na per tris dienas turi nukrist tempa, jei jie veikia. Ir tada iškart į mokyklą? Juk vaikas gali vėl atkrist? Na bent jau lietuviai vaikai
Klausiu dėl to,nes mes lt praktiškai gyvenom ligoninėse ir antibų dažnai vartodavom.. Čia tfu tfu tfu nesirgo dukra nė karto, bet įdomu ar tikrai aš turėčiau po tempos nukritimo vest į mokyklą, kad ir nebaigusią sirgt.. Lt juk neleisdavo ir dvi savaites
Čia mane vis dar kraupina
"mama šiand lauke buvau kiaurai šlapia nuo lietaus"
Ir vistiek jie lauke... Labai sunku įprast, nors ir kaip stengiuos
Nu as galvoju, jeigu yra liga, tai antibiotikai suveiks. Antibiotikus geri apie 5-7 dienas
Jei nesuveike, per 3 dienas, vadinasi: arba netiko antibiotikai, arba ne ta liga. Pedini vel pas GP, ir vel kazkaip gydaisi.
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 10, 10:21)
Tai kodėl lt vaikai eina į daržą savaitę, 4 serga, o čia visada sveiki
Todel, kad vaikai ziauriai, ziauriai neuzgrudinti. Paziurekit lietuviukai: nuo galvos iki koju aptuloti, pasiltintos kelnes, batai, pirstines, kepures, vitaminu kruvos ir t.t. ir pan. TAi ko noret, kad tie vaikai nesirgtu
Yra zmoniu, kurie net ledu ziemos metu neduoda
Atsimenu, man irgi sirdis buvo beveik sustojus, kai rudeni nuvedziau vaika i darzeli, su saliku, kepure, ir pamaciau, kad lauke yra pripilta vandens jiems zaisti
Griztant prie tos pacios istorijos, jeigu vaikas daug serga ir geria antibiotiku, tai kas liko is jo imunines sistemos?
Tai gaunasi, kad yra visiskai normalu, kad ta mergaite serga ir serga. Reikia ieskoti kitos iseities, gal grudinti vaika, gal homeopatiniais vaistukais gydyti. Nezinau, pati mama turetu kazka sugalvoti, jei is GP jokios naudos.
Labai gerai
EGLE22 parase, su mokykla reikia bendradarbiauti, o ne kariauti.
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 05 10, 11:35)
Kad snargliuotas kas antras vaikas vaiksto - suprantu, kodel maniskis nuolat snargliuojasi vos pradejes darza lankyt, bet as vistiek nemanau, kad tai normalu.
Yra du variantai: uzgrudinti savo vaika arba izoliuoti savo vaika nuo visko, kad niekur Gink Dieve, snarglio nepasigauti.
Nu, ir dar trecias: issaudyti visus