Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

QUOTE(nakvisa @ 2012 04 16, 12:08)
atsiprasau,jei supykdziau,bet tkrai nezinau ka rasyti apie zmones,kurie prie mokyklos vartu zolyte ruko.... verysad.gif jeigu mokykla neturi jokiu taisykliu,jei masinas galima parkutuotis kur nori,kaip nori ir t.t....ka galima pasakyti apie tuos zmones,kurie mus vadina F...ing foreigners. ir netgi vaikai dingsta is mokykos,o mokytojos net nepastebi.... blink.gif
atsiprasau dar karta uz savo isakyta nuomone,bet tikrai privalejau ja isakyti,nes jus mane izeidete,nors manes net nepazystate...tiesiog norejau patarti mamytems,kad pasisukiotu savo rajone aplink mokyklas ir paziuretu kas prie ju darosi,o ne pultu vesti vaiko vien tik i ta kuri yra arciausiai... 4u.gif

o as pritariu nakvisai. jei yra galimybe, reikia ieskot ramesniu baltesniu rajonu.
o jei ne tai ne. pries veja nepapusi.
bet, kaip zinoma tai arba ant ribos arba iskart uz Londono. ne visi gali sau leist taip toli nuo darbo vietu gyvent.
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2012 04 16, 13:46)
O kur skanuojat ?  bigsmile.gif  Gal nuorodele galima ? Sunkokai man sekasi rasti puslapi kur butu abeji ivertinimai - ir Offstead ir Mokymosi pasiekimu lygiagreciai pateikiami  unsure.gif

Pasiekimų lenteles žiūrėjau čia, ten vidury puslapio yra pradinių rezultatai, regional picture ir pagal savo rajoną ieškoti konkrečios mokyklos. Dar vertėtų pasiskaityti guide, ką ten tie visi skaičiukai reiškia. smile.gif Nepamenu, ar pačiam ofstedo puslapy yra šitie rezultatai surašyti. g.gif

Šiap labai daug diskusijų vyksta būtent apie šituos egzaminus, laikomus baigiant pradinę. Mokytojai skundžiasi, kad paskutiniai dveji metai pradinėje mokykloje yra skiriami išskirtinai egzaminų pasiruošimui, kad akcentai yra sudėliojami ne ten, kur reikėtų. Mokykloms šie rezultatai yra labai svarbūs, nes paguol juos ir pati mokykla vertinama, bet ar jie naudingi patiems mokiniams yra didelis klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 04 16, 14:04)
Tai, jus ir rasykite, kad tam tikri zmones, yra zemos kulturos, ruko zole ir pan. Tokiu zmoniu rasite ir rytuose, ir vakaruose, ir siaures asigalyje, - pagaliau. Kam, jus dabar viso rajono gyventojus blogieciais padarote, vien del to, kad jie ten gyvena. Juk, tame tarpe yra ir mamos is SM, ir siaip vargingi zmones, kaip jums atrodo, koks ju jausmas, kai skaito tokius dalykus?  g.gif
Teisingai, apie zmones kurie uzsieniecius vadina f... foreigners, nieko gero nepasakysi, kaip ir kitus zmones, kurie kitoki zmogu vadina babajum, ar netgi jau net nebezmogum, o fauna  biggrin.gif

Daug cia issipleciau, bet pagrindine mano mintis, kad nereiktu zmoniu zeminti ir skirstyti pagal gyvenamaja vieta  unsure.gif

tai is kart ir atsiprasiau mamu gyvenanciu ten, uz savo nuomone,kad nesuprastu manes klaidingai...fauna as ir turejau omenyje visus tuos apie kuriuos rasiau,rukancius zole prie mokyklos ir t.t...o mano zinuteje nera nei vieno pasisakymo apie babajus ar juodaodzius,as ju nevadinu ir fauna,cia jau jusu laki vaizduote... rolleyes.gif nes as pati turiu draugu ir seimu,visu rasiu ir visu kulturu,normaliai su visais bendraujame ir t.t....tiesiog pripazinkite,kad yra rajonojai,kurie tiesiog neblizga... tiesiog ten tu zmoniu yra daug ir nezinau kodel ju ten yra tieeeeek,gal ten butu consuliniu daugiau ar ko...tiesiog tie vaikai patys platina narkotines medziagas budami visai mazi.... unsure.gif patikekit,zinau ka sneku,jus tikrai nenoretumet ten vaiko leisti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2012 04 16, 22:28)
o as pritariu nakvisai. jei yra galimybe, reikia ieskot ramesniu baltesniu rajonu.
o jei ne tai ne. pries veja nepapusi.
bet, kaip zinoma tai arba ant ribos arba iskart uz Londono. ne visi gali sau leist taip toli nuo darbo vietu gyvent.

Jei yra galimybe, tai bet kas tokia galimybe ir rinksis. Bet, jei tas zmogus tos galimybes neturi?? Ka jam daryt?
Kita vertus, baltesnis rajonas, nereiskia, kad jis bus ramesnis. Nu ka, mes lietuviai balti. O, daug cia atsiras norinciu gyventi lietuviu rajone??

Tas pats ir toje pacioje mokykloje: tarp juoduku ir narkomanu gali pasitaikyti, bet gali pasitaikyti ir blogesniu blush2.gif Kaip ir su mokytojais: baltam ramiam rajone dirbs, visiskai savo darbu nesidomianti mokytoja, ir rezultatai bus pss... nieko gero rolleyes.gif
Atsakyti
Hm, aš nenoriu baltam rajone gyventi. schmoll.gif Jau turbūt kartosiuos, bet... žemo lygio žmonių yra tarp visokių. Baltas negarantuoja automatiškai gero rajono, gerų mokyklų, saugumo ir pan. Lygiai taip pat juodas ar azijietis nereiškia automatiškai visko blogo. Na, negi aš vienintelė esu iš arti susidūrus su socialiniuose būstuose, iš pašalpų gyvenančiais, anglais?
O į temą dėl mokyklų, nagi pažiūrėkit mokyklas Grays, Purfleet, Chafford Hundred (čia Thurock priklauso), daugumoj mokyklų daugumą sudaro balti anglai, deja ofstedo įvertinimai yra labai prasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 16 balandžio 2012 - 22:25
QUOTE(Kaštanka @ 2012 04 16, 19:28)
bet, kaip zinoma tai arba ant ribos arba iskart uz Londono.

Oj nebutinai rolleyes.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 04 16, 23:23)
Hm, aš nenoriu baltam rajone gyventi.  schmoll.gif Jau turbūt kartosiuos, bet... žemo lygio žmonių yra tarp visokių. Baltas negarantuoja automatiškai gero rajono, gerų mokyklų, saugumo ir pan. Lygiai taip pat juodas ar azijietis nereiškia automatiškai visko blogo. Na, negi aš vienintelė esu iš arti susidūrus su socialiniuose būstuose, iš pašalpų gyvenančiais, anglais?
O į temą dėl mokyklų, nagi pažiūrėkit mokyklas Grays, Purfleet, Chafford Hundred (čia Thurock priklauso), daugumoj mokyklų daugumą sudaro balti anglai, deja ofstedo įvertinimai yra labai prasti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes biggrin.gif

Mes neuzilgo kulniuosim i nursery 4u.gif Bet norejau pasidalinti mintimis apie ta ofstedo ivertinimus duodamus mokykloms. Kaip tik neseniai skaiciau ir per tv maciau laida bei paskui snekejausi su keliomis anglemis mamytemis (viena is ju pati dirba mokytoja) ax.gif apie ofstedo reportus. Buvau siek tiek apsviesta blush2.gif kad negalima aklai pasitiketi ju ivertinimais. kodel? o todel kad daugelis mokyklu is anksto zino apie ofsted apsilankyma ivertinti ju. todel daznai diena pries jiems ateinant,kad gautu aukstesni ivertinima, mokytojams liepiama, mokyklos vadovu, mokinius, kurie blogiau mokosi ir pan.,atleisti juos nuo pamoku. kaip sakant, kad prastesni ir silpnesni vaikai,kurie prasciau isisavina zinias (bet su kuriais mokytojai nenori terliotis ir uzsiimti papildomai), nesimaisytu po kojomis ta diena kai ateina is ofstedo. mat kad nesugadintu mokyklos ivaizdzio. todel labai daug mokyklu gauna daug aukstesnius ivertinimus,nei kad is tikruju yra verti doh.gif

Taip kad neverta aklai sekti i kokia mokykla vesti savo atzalas vien pagal ofstedo ivertinimus. verta pasidometi ir kitu mamu atsiliepimais ar net paciu mokinuku patirtimi blush2.gif

Tai vat, cia tokie mano pasidalinimai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oasis26 @ 2012 04 17, 10:13)
mokinius, kurie blogiau mokosi ir pan.,atleisti juos nuo pamoku.

O as kaip tik girdejau is kaimynu mokytoju, jog kaip tik svarbu jog visi mokiniai butu per vizitus is ofsted. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 04 17, 13:26)
O as kaip tik girdejau is kaimynu mokytoju, jog kaip tik svarbu jog visi mokiniai butu per vizitus is ofsted. smile.gif

Cia turbut nuo mokyklos valdzios priklauso g.gif 'how desperate' ta mokykla yra kad gautu geresni ivertinima. beabejo visi jie taip sako, kad svarbu jog visi mokiniai butu mokykloje ta diena, bet... realybeje ne visose mokyklose taip buna... schmoll.gif
Atsakyti
PAs mus mokykloje kaip tik buvo įvertinimai kaip supratau,nes pildėm anketas apie mokyklą, eiliniai klausimai. KAdangi nusiskundimų neturiu, tai man viskas gerai.
Ir dukra sakė, kad buvo vis kažkas klasėje visą dieną, stebėjo kaip dirba. Gal 3 kart taip buvo g.gif Nepastebėjau, kad nebūtų kai kurių mokinių tom dienom, viskas kaip įprastai g.gif
Atsakyti
QUOTE(oasis26 @ 2012 04 17, 10:13)
todel kad daugelis mokyklu is anksto zino apie ofsted apsilankyma ivertinti ju. todel daznai diena pries jiems ateinant,kad gautu aukstesni ivertinima, mokytojams liepiama, mokyklos vadovu, mokinius, kurie blogiau mokosi ir pan.,atleisti juos nuo pamoku. kaip sakant, kad prastesni ir silpnesni vaikai,kurie prasciau isisavina zinias (bet su kuriais mokytojai nenori terliotis ir uzsiimti papildomai), nesimaisytu po kojomis ta diena kai ateina is ofstedo. mat kad nesugadintu mokyklos ivaizdzio. todel labai daug mokyklu gauna daug aukstesnius ivertinimus,nei kad is tikruju yra verti  doh.gif 

Taip, zino is anksto.

Daugiau nekomentuosiu, bredas ir tiek.

QUOTE(Terapankė @ 2012 04 17, 10:26)

Butent. Kad neveluotu ir butu mokykloj.
Juk ne kavos lyg tarp kitko uzsuka pagert pro sali eidami. Ima statistika velavimu, lankomumo ir kt. Ofstedui neidomu kokie tie vaikai - gabus ar nelabai. Ziuri mokytoju darba su jais. Kaip tik mokytojo marke kyla matant, kad sugeba produktyviai dirbt su negabiais vaikais. O testu rezultatais jau kita institucija domisi cool.gif .

QUOTE(oasis26 @ 2012 04 17, 10:50)
Cia turbut nuo mokyklos valdzios priklauso  g.gif

Be abejones. Ar gudrus vadovai nori but gudresni uz tikrintojus? Ka tas gali parodyt? zema lankomuma? O jei paprasys absence priezasties irodymu? Juk baudos yra uz kiekviena nepateisinta diena iki £100 doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 17, 11:11)
Gal 3 kart taip buvo g.gif 

Paprastai 3 dienas ir ateina vienam tikrinimui.
Atsakyti