Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

Nakvisa, nesutikčiau. Ne nuo rajono priklauso. Taip, mokyklai yra sunkiau, kada gauna daugumą vaikų, nekalbančių angliškai arba tokių, kurių tėvam vaikų švietimas visiškai nerūpi. Mokyklos, kurios pasiekia aukštus standartus, turėdamos problemines situacijas yra vertos didžiulės pagarbos ir tokių tikrai yra. biggrin.gif

Katalikiškos mokyklos nėra geresnės vien todėl, kad jos katalikiškos. Tendencija yra tokia, kad jos geriau tvarkosi ir įvertinimai yra geresni, bet tai tikrai negalioja kiekvienos mokyklos atveju. Reikia skaityt ofstedo įvertinimus. smile.gif

Malverne, jei parašyta, kad antradienį, tai ir prasidės antradienį. biggrin.gif TED jaučiu bus kokia nors mokytojų apmokymo diena ar kažkas panašaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 15 balandžio 2012 - 20:05
QUOTE(werde @ 2012 04 15, 19:02)
Malverne, jei parašyta, kad antradienį, tai ir prasidės antradienį.  biggrin.gif TED jaučiu bus kokia nors mokytojų apmokymo diena ar kažkas panašaus  g.gif

O tai kada jusu vaikuciai po atostogu suoliuoja i mokykla blush2.gif ?
Atsakyti
Mano vaikai pradeda antradienį, bet, man atrodo, yra mokyklų, kurios pradeda rytoj.
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 04 15, 19:37)
Mano vaikai pradeda antradienį, bet, man atrodo, yra mokyklų, kurios pradeda rytoj.

Aisku, labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 04 15, 19:02)
Nakvisa, nesutikčiau. Ne nuo rajono priklauso. Taip, mokyklai yra sunkiau, kada gauna daugumą vaikų, nekalbančių angliškai arba tokių, kurių tėvam vaikų švietimas visiškai nerūpi. Mokyklos, kurios pasiekia aukštus standartus, turėdamos problemines situacijas yra vertos didžiulės pagarbos ir tokių tikrai yra.  biggrin.gif

Katalikiškos mokyklos nėra geresnės vien todėl, kad jos katalikiškos. Tendencija yra tokia, kad jos geriau tvarkosi ir įvertinimai yra geresni, bet tai tikrai negalioja kiekvienos mokyklos atveju. Reikia skaityt ofstedo įvertinimus. smile.gif

Malverne, jei parašyta, kad antradienį, tai ir prasidės antradienį.  biggrin.gif TED jaučiu bus kokia nors mokytojų apmokymo diena ar kažkas panašaus  g.gif

na taip kalbu gal todel,kad gyvenime negirdejau apie kokia prestizine upton parko ar easthamo mokykla.... blush2.gif sorry iskart uz sita komentara,ypac momyciu ten gyvenanciu... 4u.gif kazkaip paziurejus i to rajono fauna abejoju,kad ten isvis kas nors i mokykla eina... unsure.gif ir isvis man labai ydomu kaip cia yra su tom mokyklom,nes lyg svietimo programa visom mokyklom turetu buti vienoda,o kitur ziuriu year 1 moko vos ne tapati ka mano vaika nurseryje.... unsure.gif va gal as is to dar spendziu apie mokyklas.... unsure.gif
Del katalikisku mokylu 100% sutinku,va tapati rasiau,reikia ofsteri skaityti ir ten ziureti.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(werde @ 2012 04 15, 19:37)

mes... drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2012 04 15, 22:28)
na taip kalbu gal todel,kad gyvenime negirdejau apie kokia prestizine upton parko ar easthamo mokykla.... blush2.gif sorry iskart uz sita komentara,ypac momyciu ten gyvenanciu... 4u.gif kazkaip paziurejus i to rajono fauna abejoju,kad ten isvis kas nors i mokykla eina... unsure.gif ir isvis man labai ydomu kaip cia yra su tom mokyklom,nes lyg svietimo programa visom mokyklom turetu buti vienoda,o kitur ziuriu year 1 moko vos ne tapati ka mano vaika nurseryje.... unsure.gif va gal as is to dar spendziu apie mokyklas.... unsure.gif
Del katalikisku mokylu 100% sutinku,va tapati rasiau,reikia ofsteri skaityti ir ten ziureti.... 4u.gif
Papildyta:

mes... drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Niu zinokit, siek tiek pikta. Katalikiska mokykla kulturos neismokys, jei mama va taip apie zmones raso: doh.gif

Ir isvis, pamirskit zodi: prestizine. Cia nera tokiu. Prestiziniai bus universitetai, i kuriuos vaikai bandys istoti. O, pradziai, jiems reikia pagrindu. Ir, tai, nebutinai katalikiskos mokyklos gali suteikti schmoll.gif
Atsakyti
Žinot, vakar netyčia užmačiau statistiką, kad visų pradinių mokyklų pasiskirstymas yra maždaug toks: 6% outstanding, apie 40% good, apie 40% satisfactory ir likusios inadequate. Mane asmeniškai šitas pasiskirstymas nuramino, kad ir norėčiau, jog vaikai eitų į outstanding mokyklą, bet būsiu labai laiminga, jei gaus vietą vienoj iš tų 40% gerų. smile.gif
Kaip tik dabar skanuoju visas rytų Londono mokyklas ir tikrai mačiau keletą outstanding ir nemažai good.
Dar vieną įdomybę pasakysiu, patikrinau vieną mokyklą, kuri pernai pagal egzaminų rezultatus buvo tarp geriausių šalies mokyklų, na ir ką ofstedo įvertinimas - satisfactory. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 04 16, 10:51)
Dar vieną įdomybę pasakysiu, patikrinau vieną mokyklą, kuri pernai pagal egzaminų rezultatus buvo tarp geriausių šalies mokyklų, na ir ką ofstedo įvertinimas - satisfactory. smile.gif

O aš kažkaip nerandu tokių vertinimų. Tik raportus randu, o tokių vertinimų nėr. Gal Škotijoj kitaip? Nieko nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
Ofstedas, man rodos, veikia tik Anglijoj. Pabandyk šitą puslapį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 04 16, 08:39)
Niu zinokit, siek tiek pikta. Katalikiska mokykla kulturos neismokys, jei mama va taip apie zmones raso:  doh.gif

atsiprasau,jei supykdziau,bet tkrai nezinau ka rasyti apie zmones,kurie prie mokyklos vartu zolyte ruko.... verysad.gif jeigu mokykla neturi jokiu taisykliu,jei masinas galima parkutuotis kur nori,kaip nori ir t.t....ka galima pasakyti apie tuos zmones,kurie mus vadina F...ing foreigners. ir netgi vaikai dingsta is mokykos,o mokytojos net nepastebi.... blink.gif
atsiprasau dar karta uz savo isakyta nuomone,bet tikrai privalejau ja isakyti,nes jus mane izeidete,nors manes net nepazystate...tiesiog norejau patarti mamytems,kad pasisukiotu savo rajone aplink mokyklas ir paziuretu kas prie ju darosi,o ne pultu vesti vaiko vien tik i ta kuri yra arciausiai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2012 04 15, 16:13)
taip taip katalikiska.... blush2.gif
Papildyta:

manau yra ir paprastu mokyklu tikrai geru...tiesiog i kiekviena gera mokykla sunku patekti...smile.gif o siaip gi tam yra ofsterio reportai... 4u.gif manau dar labai priklauso ir nuo rajono kuriame gyvenate...as tikrai nemanau,kad tarkim kur nors Londono rytuose,na tuose"prestiziniuose" rajonuose vadinamuose, yra bent viena gera mokykla... blush2.gif ir nesvarbu ar ten katalikiska,ar musulmoniska mokykla,kazkaip i publika paziurejus viskas aisku.... blush2.gif bet cia tik mano paporinimai.... blush2.gif

o kas tai yra "prestiziniai" rajonai rytuose? mes gyvename rytuose ir radau bent keleta outstanding mokyklu, kuriu ir mokymosi rezultatai aukstesni nei "UK average" g.gif

QUOTE(werde @ 2012 04 16, 12:51)
Žinot, vakar netyčia užmačiau statistiką, kad visų pradinių mokyklų pasiskirstymas yra maždaug toks: 6% outstanding, apie 40% good, apie 40% satisfactory ir likusios inadequate. Mane asmeniškai šitas pasiskirstymas nuramino, kad ir norėčiau, jog vaikai eitų į outstanding mokyklą, bet būsiu labai laiminga, jei gaus vietą vienoj iš tų 40% gerų. smile.gif
Kaip tik dabar skanuoju visas rytų Londono mokyklas ir tikrai mačiau keletą outstanding ir nemažai good.

O kur skanuojat ? bigsmile.gif Gal nuorodele galima ? Sunkokai man sekasi rasti puslapi kur butu abeji ivertinimai - ir Offstead ir Mokymosi pasiekimu lygiagreciai pateikiami unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 04 16, 11:51)

Tikrai taip. Labai daug informacijos duoda egzaminu rezultatai. drinks_cheers.gif

QUOTE(nakvisa @ 2012 04 16, 14:08)
atsiprasau,jei supykdziau,bet tkrai nezinau ka rasyti apie zmones,kurie prie mokyklos vartu zolyte ruko.... verysad.gif jeigu mokykla neturi jokiu taisykliu,jei masinas galima parkutuotis kur nori,kaip nori ir t.t....ka galima pasakyti apie tuos zmones,kurie mus vadina F...ing foreigners. ir netgi vaikai dingsta is mokykos,o mokytojos net nepastebi.... blink.gif
atsiprasau dar karta uz savo isakyta nuomone,bet tikrai privalejau ja isakyti,nes jus mane izeidete,nors manes net nepazystate...tiesiog norejau patarti mamytems,kad pasisukiotu savo rajone aplink mokyklas ir paziuretu kas prie ju darosi,o ne pultu vesti vaiko vien tik i ta kuri yra arciausiai... 4u.gif

Na, kur ir apie ka as jus izeidziau??
Tai, jus ir rasykite, kad tam tikri zmones, yra zemos kulturos, ruko zole ir pan. Tokiu zmoniu rasite ir rytuose, ir vakaruose, ir siaures asigalyje, - pagaliau. Kam, jus dabar viso rajono gyventojus blogieciais padarote, vien del to, kad jie ten gyvena. Juk, tame tarpe yra ir mamos is SM, ir siaip vargingi zmones, kaip jums atrodo, koks ju jausmas, kai skaito tokius dalykus? g.gif
Teisingai, apie zmones kurie uzsieniecius vadina f... foreigners, nieko gero nepasakysi, kaip ir kitus zmones, kurie kitoki zmogu vadina babajum, ar netgi jau net nebezmogum, o fauna biggrin.gif

Daug cia issipleciau, bet pagrindine mano mintis, kad nereiktu zmoniu zeminti ir skirstyti pagal gyvenamaja vieta unsure.gif
Atsakyti