Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

sveikos. susiduriua ir as su siuo reikalu. nusprendziau savo maze leisti i darzeli. jau balandzio 12 eis vienai val paziureti, akip ji ten jauciasi.jeigu viskas gerai tai po poros dienu bus 4 val. tikiuosiu viskas bus gerai. idomu, per kiek laiko sutvarko vaiko prieziuros benefitus? ir jau dabar as galiu juos klaiminti ar reikia laukti kol vaikiukas prades eiti i darzeli? smile.gif
tos bandomosios valandos , kaip suprantu yra nemokamos?aciu
Atsakyti
Benefitus jau db galite claiminti,nebutina laukt,kol vaikas prades lankyt darzeli.Darzelis vaikui nemokamai priklauso 3val. per diena.
Atsakyti
werde aš ir panašiai galvoju kad gal nepriklausytų, na bet pasidomėti vistiek smalsu. dukra neišnaudojus savo nemokamų valandų. tai su ja kaip ir nėra problemų. tik va dėl sūnaus aktualu. siaip darzelio reikėtu tik 3 dienas per savaitę po 3 valandas. gal maždauk žinot kiek maždauk tai kainuotų blush2.gif ar čia kiekvienam darželį skirtingai kainos? g.gif
Atsakyti
Man atrodo ne nuo darželio priklauso, kiek nuo vietovės. Mūsų savivalda turi specialią telefono liniją, ten paprašius atsiunčia visų darželių sarašą su kainom. Gal ten kur gyveni kažkas panašaus yra? Mano vaikai jau išaugę iš darželio amžiaus, nelabai pamenu kainų.
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2012 04 03, 20:10)
werde aš ir panašiai galvoju kad gal nepriklausytų, na bet pasidomėti vistiek smalsu. dukra neišnaudojus savo nemokamų valandų. tai su ja kaip ir nėra problemų. tik va dėl sūnaus aktualu. siaip darzelio reikėtu tik 3 dienas per savaitę po 3 valandas. gal maždauk žinot kiek maždauk tai kainuotų blush2.gif  ar čia kiekvienam darželį skirtingai kainos? g.gif

Nežinau kaip kitur, mes einam dvi dienas po 3 val. ir mokam apie 200 svarų per mėnesį. Bet dabar dukra jau gavo tas nemokamas valandas, tai tik už savo dvimetį mokėsim.
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2012 04 03, 18:10)
werde aš ir panašiai galvoju kad gal nepriklausytų, na bet pasidomėti vistiek smalsu. dukra neišnaudojus savo nemokamų valandų. tai su ja kaip ir nėra problemų. tik va dėl sūnaus aktualu. siaip darzelio reikėtu tik 3 dienas per savaitę po 3 valandas. gal maždauk žinot kiek maždauk tai kainuotų blush2.gif  ar čia kiekvienam darželį skirtingai kainos? g.gif

Mano sunaus darzelyje tai valandos kaina priklauso nuo amziaus grupes, kuo jaunesnis tuo daugiau kainuoja valandele. As jei gerai pamenu tai uz val moku nepilnus 4sv..
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 04 02, 13:06)
Kiek pamenu, su didžiuoju gegužės mėn. išskridau į lt, vyras buvo nuėjęs į mokyklą, bet pasą ir gimimo liudijimą mokyklai rodžiau jau grįžus, kai pradėjo eiti. Jokių problemų dėl to nekilo.
O šiaip, juk atsakymą  greitai turėtumėte gauti, kai gausit pasiskambinkit į mokyklą ir bus aišku. smile.gif

aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Taip. Daugelis darzeliu priima vaikucius nuo 3 metu. Tada suteikia tas 15 nemokamu valandu i savaite. Nuo darzelio ir nuo teveliu priklauso kaip rinktis tas valandas: po 3 val. i diena ar 3 dienas, po 5 valandas. Kaikurie darzeliai priima mazesnius vaikus, bet kaip jau minejo reikia moketi, o kaina nusistato patys darzeliai.
Atsakyti
QUOTE(indrenear @ 2012 04 03, 13:12)
Benefitus jau db galite claiminti,nebutina laukt,kol vaikas prades lankyt darzeli.Darzelis vaikui nemokamai priklauso 3val. per diena.

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mirrra @ 2012 04 04, 09:53)

o kiek uztrunka , kol tuos benefitus paskaiciuoja?ir kaip juos gaunate, cashu , ar tiesiogiia sumoka jie patys darzeliui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2012 04 04, 08:56)
aciu 4u.gif
Papildyta:

o kiek uztrunka , kol tuos benefitus paskaiciuoja?ir kaip juos gaunate, cashu , ar tiesiogiia sumoka jie patys darzeliui? smile.gif

cia juos gauni child credit tax forma..moka tau o ne darzeliui..
Atsakyti
o sakykit,jei tos nemokamos 15val.paskirstytos per 3d po 5val. Kaip yra su maitinimu? Turbut duoda vaikuciams pietus ir uz juos reik moket???
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2012 04 05, 07:58)
o sakykit,jei tos nemokamos 15val.paskirstytos per 3d po 5val. Kaip yra su maitinimu? Turbut duoda vaikuciams pietus ir uz juos reik moket???

Priklauso nuo darzelio. Bent jau pas mus duoda ryte "snacksu" ir uz juos nereikia moket, o tie kurie lieka po pietinej gauna dar ir pietu, uz juos jau moka mirksiukas.gif
Atsakyti