Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos UK

Labutis mamos, as norejau paklausti mano vaikas eina i year 1, musu mokykloje vaikai mokosi iki7 metu, o maniskui bus spali 7 metai. tai norejau paklausti, jis jau turetu eiti i kita mokykla tikriausiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita 25: 09 kovo 2012 - 18:41
Margarita, o pas jus nėra junior mokyklos? Pvz. mūsų mokykloj yra ....infant mokykla ir ... (čia turiu omeny, kad tuo pačiu pavadinimu) junior mokykla. Tai nėra viena mokykla, skirtingos direktorės, bet vaikai to nepajaučia, baigę infant pereina į junior automatiškai, tik laiptukais į antrą aukštą užlipa, nes abi mokyklos vienam pastate. Infant yra iki year 2, junior year 3 iki year 6. Manau, kad ir pas jus turėtų taip būti, nes normaliai tikrai 7 metų nereikia keisti mokyklos, pradinė juk iki 11 metų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 03 09, 19:51)
Margarita, o pas jus nėra junior mokyklos? Pvz. mūsų mokykloj yra ....infant mokykla ir ... (čia turiu omeny, kad tuo pačiu pavadinimu) junior mokykla. Tai nėra viena mokykla, skirtingos direktorės, bet vaikai to nepajaučia, baigę infant pereina į junior automatiškai, tik laiptukais į antrą aukštą užlipa, nes abi mokyklos vienam pastate. Infant yra iki year 2, junior year 3 iki year 6. Manau, kad ir pas jus turėtų taip būti, nes normaliai tikrai 7 metų nereikia keisti mokyklos, pradinė juk iki 11 metų. smile.gif

Yra tuo paciu pavadinimu ir Junior school. a nu dabar viskas aisku, dekui uz atsakyma smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukrytei 3 metai. Lapkričio gale bus 4. Į Londoną atvykstam jau už savaitės. Tėtis jau Londone. Atrodo skaičiaus, domėjaus, o kuo arčiau išvykimo dienos vėl milijonas klausimų.
Kada man dabar pavyks užrašyti ją į daržiuką?
Ar pavyks nors tom 3 valandoms?
Ir kaip dabar viska reikia daryti?
Ačiū.
Atsakyti
galit eit i pati darzeli artimiausia paklaust ar yra vietu,o siaip tai reiks pildyt school admisions forma ten reiks irasyti kelis darzelius i kuriuos noretumet patekti ir lauksit atsakymo.Mes tai kai atvykom nuejom i darzeli,tai vietu tikrai buvo,tik reikejo pasirinkt ar is ryto norim ar po pietu,beje mes gyvenam ne Londone. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal man kas pades nes nelabai besuprantu. Mes pries savaite atvykome i uk. Nuejau i council pasakiau kad vaikui 7 metai ir noriu uzpildyti forma i mokykla, dave forma, bet dabar ziuriu kad joje nurodyta for pupils transfering to junior school in september 2012 born between 1 september 2004 and 31 august 2005. na data gimimo tinka i si laikotarpi, bet juk jam reikia i mokykla dabar jau o ne nuo rugsejo g.gif Ar jie paskui patys ten viska sudelioja svarbu uzpildyti sia forma? Ir kitas klausimas yra tris mokyklos kurias mes galime nurodyti kaip labaiusiai norimas, they can only be JUNIOR schoools, we can not process applications for PRIMARY, INDEPENDET or SPECIAL schools. Tai nebesuprantu kokias mokyklas galiu cia nurodyti, jei tos kuria snorime patekti vadinasi PRIMARY g.gif Labai dekinga jei kas man pades 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Mano dukriukui lapkriti 3, issirinkau darziukus, kad nuo sausio galetu eiti 15 nemokamu savaitiniu valandu.Jei online nera jokiu apply, tai reiskias eiti i kiekviena mano issirinkta darzeli (ju trys)?ar teisiog dabar jau baigesi aplication priemimo laikas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 03 14, 18:56)
Sveikos.

Mano dukriukui lapkriti 3, issirinkau darziukus, kad nuo sausio galetu eiti 15 nemokamu savaitiniu valandu.Jei online nera jokiu apply, tai reiskias eiti i kiekviena mano issirinkta darzeli (ju trys)?ar teisiog dabar jau baigesi aplication priemimo laikas? 4u.gif

galima nueiti i pati darzeli paklaust kaip su vietom,o siaip per consula reiktu tvarkyt dokumentus,ten duoda uzpildyt tokia foma,kur reikia pasiinkt kelis dazelius.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
žinau, kad apie tai diskutavot, bet kiek spėjau perskaityti, tai daugiau apie darželius. Mano dukra nuo rudens eis į mokyklą. Vedu ją dabar į darželį, bet gavom tik kelias valandas ir kalbos tikrai neišmoks. Kiek man čia panikuot, kad ji nemokanti kalbėti eis į mokyklą? Nes atskirus žodžius, kai kurias frazes jau supranta, bet iki kalbėjimo dar toli toli blush2.gif

Atsakyti

Truputi jau maisaus del darzeliu g.gif tai kur del ju reikia nueiti uzpildyt dokumentus?
(i konsula ar i tuos darzelius. Beje ar butinai turi buti tame rajone kur mes gyvenam).

Mum pries beveik 2 sav suejo 3 m. tai iki kada reikia uzpilyti dokumentus?

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 03 16, 22:53)
Sveikos  4u.gif
žinau, kad apie tai diskutavot, bet kiek spėjau perskaityti, tai daugiau apie darželius. Mano dukra nuo rudens eis į mokyklą. Vedu ją dabar į darželį, bet gavom tik kelias valandas ir kalbos tikrai neišmoks. Kiek man čia panikuot, kad ji nemokanti kalbėti eis į mokyklą? Nes atskirus žodžius, kai kurias frazes jau supranta, bet iki kalbėjimo dar toli toli  blush2.gif

Dabar jau as tiek nebepanikuociau, kai panikavau pries leisdama i mokykla, visiskai be jokiu ziniu.. Jusiske dar eina i darziuka, girdi kalba, o mes pradejom nuo nulio. Siai dienai susikalba kiek jai reikia ax.gif Mokykites po zodeli namuose, skaicius, spalvas, korteles pasidarykit su lengvais zodeliais + paveiksliukais. Musu tokia pradzia buvo suns paveiksliukas, parasyta dog ir taip kasdien kartojames kol ismokstam. Dabar taip nebedarom, o reiketu, kad ir be paveiksliuku, nes zodynas nesiplecia g.gif

Dokumentus pildyti per konsula.
Atsakyti
Labas vakaras,
pasiskaičiau ir biškiuką sunerimau. Vyras jau UK, o mes su vaikučiu žadam jau pas jį vasaros pabaigoje atvažiuoti. Iškilo klausimas dėl mokyklos, kaip suprantu prašymą reikia priduoti sausio mėnesį,kad rugsėjį vaikas eitų į mokyklą. O tai mūsų nepriims jei tarkim nuvažiuosim rugpjūčio mėn ir tą prašymą užpildysime prieš rugsėjį??? Pasimečiau ir nežinau ką daryti dabar, nesinori,kad vaikas atsiliktų ar metams nusikeltų jo mokslai ar dar kaip čia pasiskaičiau pažeiščiau vaiko teises blink.gif
Atsakyti