labukas, gal galit man parasyt i az kuri uzsiima lakavimu Vilniuje?
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 12:37)
Na taip, del tu muitu tai truputi nervina. Bet dabar tai iseitu pora laku atsisiust nevirsijus 75lt, nes man atrodo siuntimo kaina neieina i tuos 75lt. Bet gal cia siuntimas l. brangus...
Papildyta:
Na va, jau atsaket. Aciu. Vadinas nieko gero, taip ir reikejo suprasti, kad ne viskas taip paprasta kaip atrodo...
O kokios tarpininkes is cia uzsakineja?
Papildyta:
Na va, jau atsaket. Aciu. Vadinas nieko gero, taip ir reikejo suprasti, kad ne viskas taip paprasta kaip atrodo...
O kokios tarpininkes is cia uzsakineja?
Man rodos viotinola ar kazkas panasiai ten skamba Jei darysit uzsakyma praneshkit cia, tada daugiau merginu susirinks ir 100$ surinkus nereikes visom to shipingo moket
Kas gerai bendrauja angliskai, galetu parasyti jiems, pasidometi apie tokius niuansus kaip ar ieina siuntimo islaidos i kaina, ar gal galetu ant voko nerasyti tikrosios kainos
Papildyta:
gera ideja
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 13:39)
Man rodos viotinola ar kazkas panasiai ten skamba Jei darysit uzsakyma praneshkit cia, tada daugiau merginu susirinks ir 100$ surinkus nereikes visom to shipingo moket
gera ideja
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 12:39)
Ok. Idomu kiek tai tarpininkei dar reikes sumoketi... Eisiu ieskot vio... ar kaip ji ten Bet jei ji ne is Kauno, tai man moket uz laka, moket jai, moket uz atsiuntima... Tai jauciu gausis panasi kaina kaip kad kitur pati nusipirkciau... Dar reikia pagalvot.
Siuntimo kaina skaičiuojant muitus įeina į kainą
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 17, 13:00)
Siuntimo kaina skaičiuojant muitus įeina į kainą
Va ka parase viena forumiete: "Jeigu prekiu verte be transporto islaidu nevirsija 75 Lt jokie mokesciai nebus taikomi. " Vadinasi siuntimo kaina nesiskaiciuoja.
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 12:43)
Ok. Idomu kiek tai tarpininkei dar reikes sumoketi... Eisiu ieskot vio... ar kaip ji ten Bet jei ji ne is Kauno, tai man moket uz laka, moket jai, moket uz atsiuntima... Tai jauciu gausis panasi kaina kaip kad kitur pati nusipirkciau... Dar reikia pagalvot.
Kad ir kiek mokesit uz siuntima ir 15% tarpininkei, vistiek produktas kainuos pigiau nei pirkti lt Bent jau nagu prekes - tikrai
Tiesa palyginimui asmenishkai man- labiau patiko gelish remoweris Pirma Olry butelaityje 118ml(Gelish 120ml) ir kaklelis atviras, neturi dozavimo kamstelio, kas iskart byloja apie nesaiku produkto vartojima Aishku cia nebeda, bele kada galima i pompas susipilstyti, astrus kvapas, gerokai rezia nosi , kai tuomkart Gelish man isvis rozem kazkokiom kvepia Ir sakykim gelisho laikymo trukmes man pakanka turmpesni laika laikyti-greiciau nusema.O dabar laikem ORLY-tai kaip cia pasakius
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 12:43)
Is Kauno ji Perkant is Amazones jokiu ten shipingu nera, is karto prie kainos buna parasyta-mokamas atvezimas ar ne... Is Beutywest as uzsisakinejau, bet ten reikia laukti kol susirinks tas 100$ ir pas juos Gelish brangesnis gaunasi nei is Amazones, o va IBD pigiau...reikia ziuretis, kad nepasipirkt paskui brangiau nei kad reikia Bet as kartas nuo karto uzsisakau is ju, nes yra pas juos tikrai pigiu geru dalyku
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 17, 14:08)
Is Kauno ji Ir perkant is Amazones jokiu ten shipingu nera, is karto prie kainos buna parasyta-mokamas atvezimas ar ne... nereikia rinkti kol susirinks 100$... as po laka uzsisakineju is Viotinolos, kaina jau kaip sakiau du puslapius atgal gaunasi 42-47lt cia jau su viskuo
Tai cia merginos ne is Amazono nerejo imti o is Beautywesto kazka Nes jei tereik vieno ar 3 laku-tai zinoma amazone patogiau
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 14:12)
Tai cia merginos ne is Amazono nerejo imti o is Beautywesto kazka Nes jei tereik vieno ar 3 laku-tai zinoma amazone patogiau
Tai jau supratau ir pataisiau visa zinute
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 17, 14:13)
Tai jau supratau ir pataisiau visa zinute
Nu ja, pritariu viskam Mokyk cia ir mokyk jaunikles ania
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 14:15)
Nu ja, pritariu viskam Mokyk cia ir mokyk jaunikles ania
Tai jau taip