Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 16, 21:37)
Kuri jums spalva grazesne is gelish
01330 Reserve
ar
01329  Exhale

as imciau Reserve, nors abi man ne prie sirdies schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 15, 23:21)
Cia jau lygiai 3 savaiciu biggrin.gif vakar sukakojo biggrin.gif
Na ka, zodziu paskaiciau cia jusu postus ir visdelto nusilakavau, vardan experimento,dabosiu dabar kiek man laikysis rolleyes.gif
user posted image

Labai grazi spalva ax.gif ir nagai idealus.

Labas rytas,
as dabar su prancuzu,bet vakar viena pirsta su tarka pavariau,tai jauciu gundysiuos all about me lakuot kol nagai trumpi, biggrin.gif
Atsakyti
clap.gif gavau siandien ORLY removery, ziuresim ,kuris pirmaus mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kas nors ka nors uzsisakinejat/ot is cia?
http://www.beautywes...tgelpolish.aspx ? smile.gif
idomu kaip su apmokejimu ir siuntimu i lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 17, 12:05)

Esu, kas domina? biggrin.gif Pati siusies? Ar per tarpininkus?
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 17, 12:05)

Ojei kokios cia kainos! blink.gif Kodel anksciau niekas sio puslapiuko neuzrode? kaip tik laukiu IBD laku, o mokejau zyyymiai brangiau... doh.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 12:08)
Esu, kas domina?  biggrin.gif Pati siusies? Ar per tarpininkus?

Mane labai domina ar imanoma paciai siustis, koks siuntimo mokestis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 12:28)
Ojei kokios cia kainos!  blink.gif Kodel anksciau niekas sio puslapiuko neuzrode? kaip tik laukiu IBD laku, o mokejau zyyymiai brangiau...  doh.gif
Mane labai domina ar imanoma paciai siustis, koks siuntimo mokestis?  4u.gif

reik ziuret i mokescius, nepamenu as..plius negalima virsyt gi 75 lt, nes lietuvoj apmuitina poto gerokai- velniop doh.gif As is cia geriau per tarpininkes siunciuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 sausio 2012 - 12:29
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 13:08)
Esu, kas domina?  biggrin.gif Pati siusies? Ar per tarpininkus?

Galvoju pati smile.gif labiausiai ir domina apmokejimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Atsiprašau, kad čia taip įsiveržiau, bet neseniai "užsikabinau" su ilgalaikiu lakavimu, tik, kad mergaitė, pas kurią eidavau, lakuoja su tais "juodais buteliukais" biggrin.gif Žodžiu, turiu klausimą, gal tarp jūsų yra kokia mergina iš Kauno, kuri lakuoja nagučius ne tik sau, bet ir kitiems smile.gif Su Gelish ax.gif Ir gyvena/dirba centre, savanoriuose, ar aukštuosiuose šančiuose, dainavoj? Gal galėtų tada ji atsiliepti į až? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Eksperimento budu issiaiskinau, kad perkantis paciai minimali uzsakymo kaina 25$, siuntimas 25$, o perkant virs 100$ siuntimas free smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 17, 12:32)
Eksperimento budu issiaiskinau, kad perkantis paciai minimali uzsakymo kaina 25$, siuntimas 25$, o perkant virs 100$ siuntimas free smile.gif

Jo ir tamstos 100 baksu lietuva apmuitins dar 100litu poto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nesamone doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bishojo @ 2012 01 17, 12:30)
Sveikos  smile.gif Atsiprašau, kad čia taip įsiveržiau, bet neseniai "užsikabinau" su ilgalaikiu lakavimu, tik, kad mergaitė, pas kurią eidavau, lakuoja su tais "juodais buteliukais"  biggrin.gif Žodžiu, turiu klausimą, gal tarp jūsų yra kokia mergina iš Kauno, kuri lakuoja nagučius ne tik sau, bet ir kitiems  smile.gif Su Gelish  ax.gif Ir gyvena/dirba centre, savanoriuose, ar aukštuosiuose šančiuose, dainavoj? Gal galėtų tada ji atsiliepti į až?  blush2.gif  ax.gif

Na na kas cia pas mus is Kauno g.gif Indrushkai pabandyk parasyt i az g.gif daugiau nelabai ka zinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 12:29)
reik ziuret i mokescius, nepamenu as..plius negalima virsyt gi 75 lt, nes lietuvoj apmuitina poto gerokai- velniop doh.gif  As is cia geriau per tarpininkes siunciuos smile.gif

Na taip, del tu muitu tai truputi nervina. Bet dabar tai iseitu pora laku atsisiust nevirsijus 75lt, nes man atrodo siuntimo kaina neieina i tuos 75lt. Bet gal cia siuntimas l. brangus...
Papildyta:
QUOTE(Gladness @ 2012 01 17, 12:32)

Na va, jau atsaket. Aciu. 4u.gif Vadinas nieko gero, taip ir reikejo suprasti, kad ne viskas taip paprasta kaip atrodo... doh.gif

O kokios tarpininkes is cia uzsakineja? blush2.gif
Atsakyti