Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(justina* @ 2012 01 16, 14:32)
o kas PN naudoja, galiu vakare foto spalvu imest jei uzsisakinejat internetu.

QUOTE(donatiki @ 2012 01 16, 14:38)
o, labai noreciau  4u.gif
Papildyta:
as ir jau nemazai spalvyciu PN turiu, galeciau irgi imest foto, bet tikriausiai tik uz poros dienu.

Sveikos. Mane irgi labai domintų realios jų spalvytės 4u.gif
Atsakyti
Rodausi ka siandiena gavai is Perfect nails tongue.gif
Nr. 8.10
user posted image user posted image

Nr.5.4

Tik pastebejau, kad buteliukai skiriasi, vieno raso 15 ml, o kito 12 ml, ir biskeli uzrasas kitoks vieno g.gif , gal zinote kodel, gal kuris nors is seno leidimo verysad.gif ?

dar vienas pastebejimas, laku buteliukai ne kvadratinaiai user posted image, kaip nuotraukose, o apvalaini unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 16 sausio 2012 - 20:12

i 
Skelbimai forume draudžiami. Radus skelbima nariui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
Kuri jums spalva grazesne is gelish
01330 Reserve
ar
01329 Exhale
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 16, 21:37)
Kuri jums spalva grazesne is gelish
01330 Reserve
ar
01329  Exhale

user posted image
sioge nuotraukoje jos kaip tik viena prie kitos, Reserve -perlamutrine, o Exhale - matine

ir jus sumaisete kodukus vietomis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 16 sausio 2012 - 20:53
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 16, 21:50)
sioge nuotraukoje jos kaip tik viena prie kitos, Reserve -perlamutrine, o Exhale - matine

ir jus sumaisete kodukus vietomis tongue.gif

i sia nuotrauka ir ziurejau ir neapsisprendziu kuri graziau...
pasirodo tikrai sumaisiau kodukus, atsiprasau
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 16, 20:03)
Rodausi ka siandiena gavai is Perfect nails tongue.gif
Nr. 8.10
[
dar vienas pastebejimas, laku buteliukai ne kvadratinaiai user posted image, kaip nuotraukose, o apvalaini unsure.gif

Grazios spalvytes wub.gif O del buteliuku nesijaudinkit, kvadratiniai-seno leidomo mirksiukas.gif todel puslapyje nepakeisti.O va del mililitru idomiai g.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 16, 20:59)
i sia nuotrauka ir ziurejau ir neapsisprendziu kuri graziau...
pasirodo tikrai sumaisiau kodukus, atsiprasau

As turiu Exhale , tai nepasakyciau , kad labai einama spalva pas mane deja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 16, 22:01)
Grazios spalvytes  wub.gif  O del buteliuku nesijaudinkit, kvadratiniai-seno leidomo mirksiukas.gif  todel puslapyje nepakeisti.O va del mililitru idomiai g.gif
Papildyta:

As turiu Exhale , tai nepasakyciau , kad labai einama spalva pas mane deja ax.gif

as vis neisrenku to atspalvio is rusvesniu... man jiem visiem kazko truksta... noriu pagaliau siandien issiust uzsakyma ir vel dvejoju...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 16, 21:03)
as vis neisrenku to atspalvio is rusvesniu... man jiem visiem kazko truksta... noriu pagaliau siandien issiust uzsakyma ir vel dvejoju...

drinks_cheers.gif Va del rusvo pritariu, ne vieno is Gelisho grazaus rudo man nera schmoll.gif Iskyrus ta shokoladine Gelish "weet-chocolate" .
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 16, 22:03)

as ruriu Reserve, tai ji labai perlamutras, sveisi rusva, man asmeniskai Exhale razesne, gal, kad matine ax.gif
Atsakyti
Geriausia butu imt abi, bet... ruda man is vis ne prie sirdies tai del kitu imt net dvi nesinori...
Atsakyti
Naujesnio leidimo PN yra 15 ml, tik tinklapyje dar nepakeista info mirksiukas.gif

Papildyta:
o gal kas turit PN 7.1? g.gif
Atsakyti