Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Maciau raset apie amazon kad is ten perkat, o 12 $ uz gelish harmony yra gerai ar buna geriau?

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Jolkuce- labai grazi spalva smile.gif jei kartais gerai laikys ir dar nebusi niekam perleidusi- susigundysiu nusipirkti smile.gif

ten kur foto buvau ikelusi, tai PN firmos. ne gelish. bet va peikiate visos ta PN, as ir su ta ir su ta dirbu, tai zinokit- spalvos jau gerai nusiima, man sake pardaveja, kad kazka su jom dare, ir tepasi puikiai, aisku, ne visos. bet geriau, nei pradzioj smile.gif

be to...yra klienciu, kurios maldauja gelisho nedeti, nes laiko 2-3 dienas. tai PN uzdedu- patenkintos labai. aisku, tokiu ne daug, bet vis daugeja. arba kazkas jom blogai gelisha uzdeda, arba tiesiog nagas nepriima. nz... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 01 16, 10:34)
Maciau raset apie amazon kad is ten perkat, o 12 $ uz gelish harmony yra gerai ar buna geriau?

Dekui 4u.gif

bigsmile.gif Cia jau laaaabai gerai thumbup.gif nes buna apie 12-13, dar kartais su shipingu ir t.t
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 16, 09:38)
Visai neseniai panos kaip tik diskutavo sita tema 4u.gif
Galima piesti ir i ,,vidu,, ta prasme, kad piesinukas liktu iki kito lakavimo, cia jau kaip kas pageidauja. Bet tada reikia visa lakavima uzbaigus pasiausti vel virsutini sluoksni ir tada piesti+ ant virsaus vel topas. Arba piesti jau ant paruostu nagu, bet man asmeniskai kazkaip jis subega tas piesimas...tai as dazniausiai piesiu ant nulakuoto nago+ uzlakuoju koki nors bespalvi , nudziovinu ir vel uzpiesus uzlakuoju bespalvi. Nes jei neuzlakuosi-piesinukas  nusiplaus 4u.gif

aciu labai smile.gif
Papildyta:
manieji 4u.gif
http://www.part.lt/i...0c65433c413.JPG
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 16, 10:21)
Aciu uz liaupsus  blush2.gif tik nereik mano nagu kaip saldainiu "kramtyt".Grazi spalva,atsikeliau dabar sviesu, nes tamsoj lakavaus, maniau juodulynas bus,bet va visai ne,o super gerai sunokusia beveik bordavai juodai violetine vyshnia primena wub.gif  biggrin.gif tai dabar visai nesigailiu, kad nusitamsinau biggrin.gif

O gal neperleidinėk to lako biggrin.gif -juo labiau žiūriu, tuo labiau man jo spalva patinka, o dar kai apibūdinai šitaip wub.gif - norėč išbandyt: tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 16 sausio 2012 - 11:40
QUOTE(donatiki @ 2012 01 16, 11:12)

Dailu thumbup.gif Kokia cia pagrindo spavyte ta blizgioji ??
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2012 01 16, 11:39)
O gal neperleidinėk to lako  biggrin.gif -juo labiau žiūriu, tuo labiau man jo spalva patinka, o dar kai apibūdinai šitaip wub.gif - norėč išbandyt: tongue.gif

jauciu perleisiu, nes 3 panasus atspalviai namie doh.gif O tamsta tada bella vampire padabint galesim biggrin.gif su pvz black berry shery pamaisius- bus vienas prie vieno spava thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 16 sausio 2012 - 12:21
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 16, 12:18)
jauciu perleisiu, nes 3 panasus atspalviai namie  doh.gif  O tamsta tada bella vampire padabint galesim biggrin.gif su pvz black berry shery pamaisius- bus vienas prie vieno spava thumbup.gif

biggrin.gif nu, tada ramu-perleisk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jolkuce, aciu 4u.gif pagrindo spalva PN 8.6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 01 16, 11:35)
Jolkuce- labai grazi spalva smile.gif jei kartais gerai laikys ir dar nebusi niekam perleidusi- susigundysiu nusipirkti smile.gif
ten kur foto buvau ikelusi, tai PN firmos. ne gelish. bet va peikiate visos ta PN, as ir su ta ir su ta dirbu, tai zinokit- spalvos jau gerai nusiima, man sake pardaveja, kad kazka su jom dare, ir tepasi puikiai, aisku, ne visos. bet geriau, nei pradzioj smile.gif

be to...yra klienciu, kurios maldauja gelisho nedeti, nes laiko 2-3 dienas. tai PN uzdedu- patenkintos labai. aisku, tokiu ne daug, bet vis daugeja. arba kazkas jom blogai gelisha uzdeda, arba tiesiog nagas nepriima. nz... blush2.gif

Mano pusseserei gelishas visiskai nelaikydao, po poros dienu pradedavo laupytis smile.gif
o PN tai net ir buteliukai pasikeite yra siek tiek - o taip dazniausiai atsitinkai, kai viduj kazkas keiciasi biggrin.gif siandien jei laiko rasiu bandysiu persilakuoti nagucius, tai galesiu pakomentuoti kaip man valosi, nes kai valiau seno leidimo, tai grandziau biski... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(donatiki @ 2012 01 16, 12:12)

thumbup.gif
Papildyta:
Radau toki foruma, kur spalvyciu yra sudeta pasiziureti, gal kam kokia aktuali bus 4u.gif
CIA
Atsakyti
o as sesei vakar nuiminejau PN, dar is senos pakuotes tokia svelnia alyvine spalva, bet jau kaip ir naujos konsistencijos... tai ka jus manot, nusieme nuo nagu kaip kosyte biggrin.gif
kol kas dar tik su sia spalva buvo.
Atsakyti
o kas PN naudoja, galiu vakare foto spalvu imest jei uzsisakinejat internetu.
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 01 16, 14:32)
o kas PN naudoja, galiu vakare foto spalvu imest jei uzsisakinejat internetu.

o, labai noreciau 4u.gif
Papildyta:
as ir jau nemazai spalvyciu PN turiu, galeciau irgi imest foto, bet tikriausiai tik uz poros dienu.
Atsakyti