Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 15, 15:33)

Jolkuce, čia tau 2 savaičių nagų nuaugimas? g.gif
Atsakyti
aina sau, mergickos, kokiu groziu cia prisiziurejau bigsmile.gif uzsikreciau ir as, tik skaitau ir skaitau, trauksiu savo uv lempa i spintos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 01 15, 23:00)
aina sau, mergickos, kokiu groziu cia prisiziurejau  bigsmile.gif  uzsikreciau ir as, tik skaitau ir skaitau, trauksiu savo uv lempa i spintos...  lotuliukas.gif

Va va, as ir galvojau tik paskaitinesiu, bet susirgau rimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 15, 22:41)
Jolkuce, čia tau 2 savaičių nagų nuaugimas?  g.gif

Cia jau lygiai 3 savaiciu biggrin.gif vakar sukakojo biggrin.gif
Na ka, zodziu paskaiciau cia jusu postus ir visdelto nusilakavau, vardan experimento,dabosiu dabar kiek man laikysis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 sausio 2012 - 23:56
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 15, 23:21)
Na ka, zodziu paskaiciau cia jusu postus ir visdelto nusilakavau, vardan experimento,dabosiu dabar kiek man laikysis rolleyes.gif

Negaliu patylėt ir eilinį kartą komplimentų nepažert blush2.gif ax.gif - jau man Tavo nagučiai ir darbas, tai wub.gif wub.gif wub.gif - nerealiai ant jų bet kokia spalva atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas, merginos noriu tik patarimo, noriu nusipirkt namuose viska ir darytis pati, kokios lempos pinai namu salygom uztenka? kiek turi buti W? aciu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, kad Jolkuces nagai kaip saldainiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 15, 18:47)
sau_lu_te grazu  4u.gif

gal galit mergaites mane apsviest su akriliniais dazais... kaip juos naudot su geliniu lakavimu? papiest, laukt kol nudzius ir det topa, ar viska pabaigus ant virsaus lakuot?
niekad nesu ju turejus ir dabar gundaus isigyti. ir kaip laikosi jie?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 16, 09:27)

Visai neseniai panos kaip tik diskutavo sita tema 4u.gif
Galima piesti ir i ,,vidu,, ta prasme, kad piesinukas liktu iki kito lakavimo, cia jau kaip kas pageidauja. Bet tada reikia visa lakavima uzbaigus pasiausti vel virsutini sluoksni ir tada piesti+ ant virsaus vel topas. Arba piesti jau ant paruostu nagu, bet man asmeniskai kazkaip jis subega tas piesimas...tai as dazniausiai piesiu ant nulakuoto nago+ uzlakuoju koki nors bespalvi , nudziovinu ir vel uzpiesus uzlakuoju bespalvi. Nes jei neuzlakuosi-piesinukas nusiplaus 4u.gif
Atsakyti
sveikos profesionales lakuotojos:0noriu susipirkti sau namie daryt ilgalaikio lakavimo priemones...kokiose puslapiuose ziurite?ir kur pigiau?paziurejau amazon.com gal dar yra kokiu [uslapiu ir pasidalintumete?aciu labai is anksto
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 15, 18:18)
super  4u.gif
o stampuka dejot ant topo?
Papildyta:
grazi man si spalva... galvoju noriu tokios ar raudonos  doh.gif

laba, viska padarau-topas- tada padarau stampuka ir vel topas tik atsargiai, kad nenusiteptu., o kai piesiausi pati, tai pries topa piesiau, bet ta vieta, kur piesiu pasiausiu truputi ir tada topa
Jolkuce- tikrai labai grazu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 16 sausio 2012 - 09:54
Aciu uz liaupsus blush2.gif tik nereik mano nagu kaip saldainiu "kramtyt".Grazi spalva,atsikeliau dabar sviesu, nes tamsoj lakavaus, maniau juodulynas bus,bet va visai ne,o super gerai sunokusia beveik bordavai juodai violetine vyshnia primena wub.gif biggrin.gif tai dabar visai nesigailiu, kad nusitamsinau biggrin.gif
user posted image

Sonie-tai , kad soriukas kainyte pas tamsta nereali unsure.gif biggrin.gif palygint kaip perkam is amazono ax.gif Nes siaip gal ir jamciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 16 sausio 2012 - 10:59