Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

prisijuokiau kaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nu zinokit kurios cia bajeris ant juodos uzlakuoti raudona? pasidariau vakar velai vakare ant paletes- nostabi wub.gif siand visom klientem tik sita ir dariau, ateina, i palete paziuri- noriu sitos, kokia nereali wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif tai visom...ir jaunom, ir amziuje moteriskem patiko. aciu, uz nuostabia ideja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 01 27, 21:37)
prisijuokiau kaip thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu zinokit kurios cia bajeris ant juodos uzlakuoti raudona? pasidariau vakar velai vakare ant paletes- nostabi wub.gif  siand visom klientem tik sita ir dariau, ateina, i palete paziuri- noriu sitos, kokia nereali wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  tai visom...ir jaunom, ir amziuje moteriskem patiko. aciu, uz nuostabia ideja drinks_cheers.gif

Aga aš irgi sakaiu pasidarysiu tą pavyzduką, bet vis laiko nebuvo, na ryt darbe pasidarysiu ir pažiūrėsma kas ten per grožis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
nu nerealiausia spalva. bet as ant PN 9.5 lakavau ta raudona gelish, nepamenu pav, buvau idejusi vakar gal ar uzvakar kur su stampuku pirma kart dariau
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 27, 20:41)
Aga aš irgi sakaiu pasidarysiu  tą pavyzduką, bet vis laiko nebuvo, na ryt darbe pasidarysiu ir pažiūrėsma kas ten per grožis bigsmile.gif  wub.gif

cia apie juoda su rose garden kalbat? g.gif tai pas mane jis labai populiarus, net baigiu islakuoti ta rose garden rolleyes.gif o jei ant juodo klasikini raudona uzlakuoji tai fainas toks sokoladas gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 27, 22:11)
cia apie juoda su rose garden kalbat?  g.gif tai pas mane jis labai populiarus, net baigiu islakuoti ta rose garden  rolleyes.gif o jei ant juodo klasikini raudona uzlakuoji tai fainas toks sokoladas gaunasi  wub.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ne ne ne apie queen of hearts, apie rose garden anoj temoj kalbėjom.

g.gif hmmm suintrigavai su ta klasikine raudona.... čia apie g.gif red rose kalbi?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 27, 21:17)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ne ne ne apie queen of hearts, apie rose garden anoj temoj kalbėjom.

g.gif hmmm suintrigavai su ta klasikine raudona.... čia apie  g.gif red rose kalbi?

tai daba nesuprantu, apie rose garden ar apie queen of hearts kalbam g.gif nes as tai juoda su rose garden maisau, bandziau siandien telefonu fotkinti tai nekas gavosi, reikia fotiko doh.gif
o ta raudona tai jop red rose bigsmile.gif

beje orly lakais nelabai dziaugiuosi, jie tokie kietoki, man primena tuos pigiakus doh.gif be to nuo sokoladinio mano klienciu nagai sugeltonavo blink.gif kai pamaciau tai ciut nenualpau blink.gif ka kliente pagalvojo nagus pamaciusi neisivaizduoju doh.gif gerai, kad turiu sparitualo odeliu minkstikli, kuris siek tiek naga balina, tai padetis pagerejo unsure.gif sakiau reikes gal bazes dvigubai deti ar ka, nes nu pypiec doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 27, 22:24)
tai daba nesuprantu, apie rose garden ar apie queen of hearts kalbam  g.gif nes as tai juoda su rose garden maisau, bandziau siandien telefonu fotkinti tai nekas gavosi, reikia fotiko  doh.gif
o ta raudona tai jop red rose  bigsmile.gif

beje orly lakais nelabai dziaugiuosi, jie tokie kietoki, man primena tuos pigiakus  doh.gif be to nuo sokoladinio mano klienciu nagai sugeltonavo  blink.gif kai pamaciau tai ciut nenualpau  blink.gif ka kliente pagalvojo nagus pamaciusi neisivaizduoju  doh.gif gerai, kad turiu sparitualo odeliu minkstikli, kuris siek tiek naga balina, tai padetis pagerejo  unsure.gif sakiau reikes gal bazes dvigubai deti ar ka, nes nu pypiec  doh.gif

Ta prasme kad dabar kokį 3-4 psl. atgal kalbėjo viena mergina apie juoda su raudona (queen)spalvą, o apie su rose garden jau kalbėjom ir išgyrėm anoje temoje mirksiukas.gif

Nu vamdiec doh.gif šakės, gerai kad išėjo iš padėties išsisukti.
Pas mane anksčiau ateidavo klientės iš kitų meistrių ir labai sunkiai nusiiminėdavo ir nuėmus nagas natūralus kur buvo užlakuota buvo žiauriai geltonas, doh.gif tai sakė visos iki vienos kurioms taip buvo kad buvo lakuota iš kažkokių juodų buteliukų.

Na reiks pabandyt ryt ir tavo variantą su red rose thumbup.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

gal nesupyksit už kitokį klausimą blush2.gif

kurios sunčiatės iš ebay harmony gel. lakus, jus kiek buteliukų per vieną užsakymą imat. Žadu imt kokias tris spalvas, tai bijau, kad muitinėj nepasiliktu šis gėris ar geriau po vieną siųstis.

Dėkui iš anksto smile.gif
Atsakyti
01419 dejau ant virsaus. pirmam psl paziurejau foto spalvu.

as PN naudoju, bet zinokite, nagai negeltonuoja, be to, super nusiema. kazi , gal kokios kitos manikiuristes tiesiog kazko nedadaro, nz... bet pas mane ateina, puse keikia ta gelish, ir garantuoju po 3 d nukrenta jis, nes tikrai ne taip uzdeda kazka...o taip gaila tokiu, kurios sus... ta firma. nes ir ant PN varo gerai girdziu is draugiu... o pati dedu- nuimu- super. ir pati nesioju.
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 01 27, 23:43)
Labas vakaras 4u.gif

gal nesupyksit už kitokį klausimą blush2.gif

kurios sunčiatės iš ebay harmony gel. lakus, jus kiek buteliukų per vieną užsakymą imat. Žadu imt kokias tris spalvas, tai bijau, kad muitinėj nepasiliktu šis gėris ar geriau po vieną siųstis.

Dėkui iš anksto  smile.gif

manau priklauso nuo pardavejo, bet as sakiausi uz didesne suma ir maniau kaip bus taip..bet pardavejai patys uzrase mazesne suma o dar galima ir paprasyti.
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 27, 20:58)
O kokia jų kaina?

45lt, gal 43 smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o gal kas si bandziusios? ax.gif

user posted image

labai grazi spalvyte man pasirode wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 27, 20:14)
foto nedaret?

gal ryt padarysiu smile.gif