Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(LAILA @ 2012 01 27, 14:45)
Jolkuce, aciu tau brangioji, bet kad nori jos to lakavimo, man visada kazkaip gaila po parafino nagus spiritu ir acetonu trint, nu blin, ka daryt, taip galvojau, kad ne i tema tas lakavimas sad.gif

kaip tavo nauajs IBD laikosi??? as jau irgi uzsakiau biggrin.gif

g.gif Nu tu paaishkink jom, kad tai nelabai suderinama, arba, kad tai tures itakos laikymuisi, kad trumpiau laikysis ar kaip nors..kad pvz ateitu kita kart lakuot g.gif
NU zinok tfu tfu tfu laikos manieji termajedernai biggrin.gif , nei kas atsilupo nei atsoko thumbup.gif kolkas 2 savaites be jokiu nesklandumu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2012 01 27, 14:34)
kaip jusm tas Orly?/ gal kuri irgi balta turi?? pakomentuokit plyyyz...

aš irgi turiu Orly gel FX, skystas kaip vanduo. Bet mano Jolkuce nuramino, sakė, kad sutirštės dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 27, 14:58)
Bet mano Jolkuce nuramino, sakė, kad sutirštės dar  4u.gif

biggrin.gif Nu sakau mergos nepergyvenkit, daznai darinejant tikrai aptirshteja tie lakai smile.gif

na , kurios spalvos sia savaite pas jumis dominuoja? rolleyes.gif manishkems kolkas ant bangos dar laikos "my forbidden love" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 sausio 2012 - 15:23
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 27, 15:19)
Visas demesys ivatus, kad butu 36W i spakaina,o toliau jum rinktis dizaina ir gamintoja bei kaina.

QUOTE(vavute11 @ 2012 01 27, 15:27)
Dekui  4u.gif
O dabar kaip visiska azija paklausiu, kas tas spa  blush2.gif Ka daro tas dalykas lempoj..

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 27, 15:38)
Nezinau, man to nereik.
Papildyta:

Jau kaip žvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik gink dieve neįsižeiskit, viena apie vandenį kita apie dangų lotuliukas.gif

Ten žodis "spakaina" ta prasme tai ne "spa kaina", o tiesiog žodis kitaip sakant "ramu" "spakaina"

Beje Jokuce labai gražu wub.gif , na dabar pasakok kiek sluoksnių dėta ir kaip ten iš rankos piešus ar štampukai? bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 27 sausio 2012 - 15:54
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 27, 15:52)
Jau kaip žvengiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik gink dieve neįsižeiskit, viena apie vandenį kita apie dangų  lotuliukas.gif

Ten žodis "spakaina" ta prasme tai ne "spa kaina", o tiesiog žodis kitaip sakant "ramu" "spakaina"

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi bliod cia tai geras biggrin.gifD as net demesio neatkreipiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 27, 16:53)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi bliod cia tai geras biggrin.gifD as net demesio neatkreipiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu žinokit lotuliukas.gif neatsimenu kada taip ir tiek juokiausi net ašaros bėga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai nuotaika pakilo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sako nežinau, man to nereikia biggrin.gif ot būna situacijų gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NMT: 27 sausio 2012 - 16:13
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 27, 15:55)
nu žinokit  lotuliukas.gif neatsimenu kada taip ir tiek juokiausi net ašaros bėga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As kazkode pamaniau kas per lempa su spa procedurom doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif NU bele tik vitamino c visom pridalinom cia- daba nedryskit sirgt biggrin.gif
Cia 2 sluoksniai ir shtampai, retai dabar is rankos ka bepiesiu, nes visom tik greiciau i greiciau, laika taupo visos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 sausio 2012 - 16:21
QUOTE(Sarr @ 2012 01 27, 13:26)
Ir pradejau nuo tu pigesniu, nusilakavau su tuo kur panasus buteliukas i Harmony ir spalvos atitinka.
1327 Ligh elegant berods tai toks kaip ir originalo. Kol kas laiko ir priekaistu neturiu, tirstumas kaip ir Harmony. Nors ir labai gaila, bet galvoju gal reiktu pora kam perleisti. 1370 ir 1343 gal tuos ir parduosiu, nors rankos nekyla, gaila blush2.gif
Vis dar kaip mazas vaikas dziaugiuosi savo nauju zaisliuku blush2.gif

foto nedaret?
Atsakyti
QUOTE(Sarr @ 2012 01 27, 12:26)
Ir pradejau nuo tu pigesniu, nusilakavau su tuo kur panasus buteliukas i Harmony ir spalvos atitinka.
1327 Ligh elegant berods tai toks kaip ir originalo. Kol kas laiko ir priekaistu neturiu, tirstumas kaip ir Harmony. Nors ir labai gaila, bet galvoju gal reiktu pora kam perleisti. 1370 ir 1343 gal tuos ir parduosiu, nors rankos nekyla, gaila blush2.gif
Vis dar kaip mazas vaikas dziaugiuosi savo nauju zaisliuku blush2.gif

O kokia jų kaina?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 27, 15:53)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi bliod cia tai geras biggrin.gifD as net demesio neatkreipiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif dabar ir aš supratau... nu čia tai geras tongue.gif lotuliukas.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 27, 21:17)
lotuliukas.gif  dabar ir aš supratau... nu čia tai geras  tongue.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu būna čiūdų ..... lotuliukas.gif
Atsakyti