Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(viliuosi @ 2012 01 27, 11:57)
OH, visai jau aš  doh.gif  Viena galvoj, kita rašau. Norėjau parašyti 367  4u.gif  Pabandysiu pasiieškoti google  4u.gif

Taigi čia įžimusis blizgutis Vegas Night thumbup.gif jis visur ir visada ir su betkuria spalva thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 27, 11:01)
Taigi čia įžimusis blizgutis Vegas Night  thumbup.gif  jis visur ir visada ir su betkuria spalva  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Supratau. Ačiū 4u.gif Matau, kad beveik su visom spalvom mixuota. Ir gražu visos spalvos ir man thumbup.gif Tai gal ir man jo prisireiks, nors jau sakiau, kad gana lakų, reikia naudoti tuos kuriuos turiu, tik bėda, kad lakuojuosi tik sau, tai labai ilgam man turimi lakai. O po kiek laiko spalva pabosta. Su šiuo gal atsinaujinčiau turimas spalvas thumbup.gif
Atsakyti
Youtube užmačiau neblogą dalyką. Čia kam patinka nagų dailė http://www.youtube.c...llrSMOU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 27, 10:32)
gal isbandet ta laka Gelpolish?
kiek as zinai tai lipnuma kuo puikiausiai galima nuvalyt su spiritu...
to ph buteliuko nepirkau, pasikonsultavau cia su merginom ir sake tikrai nera butina priemone, tad sioj vietoj pataupiau... ir geriau nusipirkau originala lako valikli vietoj paprasto acetoninio...
as tiesa sakant netepu po lakavimo nei kremu nei aliejuku, kazkodel bijau papildomo riebalinimo, nes kaip supratau tada gali greiciau lakas luptis...
su geliniu laku draugauju jau pora menesiu ir man patinka.... kartais galvoju kodel pasirinkau visai neartima specialybe nagam smile.gif

Ir pradejau nuo tu pigesniu, nusilakavau su tuo kur panasus buteliukas i Harmony ir spalvos atitinka.
1327 Ligh elegant berods tai toks kaip ir originalo. Kol kas laiko ir priekaistu neturiu, tirstumas kaip ir Harmony. Nors ir labai gaila, bet galvoju gal reiktu pora kam perleisti. 1370 ir 1343 gal tuos ir parduosiu, nors rankos nekyla, gaila blush2.gif
Vis dar kaip mazas vaikas dziaugiuosi savo nauju zaisliuku blush2.gif
Atsakyti
Labas mergaites,

Renkuosi lempa kad uzsisakyti, savo reikmem (jei tas turi reiksmes).. Kokios yra geros, i ka atkreipt demesi?? Ar jos visos vienodos tik skirtingu gamintoju kitos ir kainos.. Nes maciau ir 20 $ ir 200$. Uz lempa nenoreciau daugiau nei 100 Lt sumoket.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 01 27, 13:51)
Labas mergaites,

Renkuosi lempa kad uzsisakyti, savo reikmem (jei tas turi reiksmes).. Kokios yra geros, i ka atkreipt demesi?? Ar jos visos vienodos tik skirtingu gamintoju kitos ir kainos.. Nes maciau ir 20 $ ir 200$. Uz lempa nenoreciau daugiau nei 100 Lt sumoket.

Dekui 4u.gif

Visas demesys ivatus, kad butu 36W i spakaina,o toliau jum rinktis dizaina ir gamintoja bei kaina.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 27, 15:19)
Visas demesys ivatus, kad butu 36W i spakaina,o toliau jum rinktis dizaina ir gamintoja bei kaina.

Dekui 4u.gif
O dabar kaip visiska azija paklausiu, kas tas spa blush2.gif Ka daro tas dalykas lempoj..
Atsakyti
mergaites, kazkuri berods turi Orly gelini laka balta ( french tip), blin as nupirkau, bet kazkaip nelabai suprantu, nu jis man skyyyystas laabai, nors buteliuke baltas baltas, bet dengia pusiau skaidriai, nu gal sutirstes dar biski, blin susinervinau net, rytoj reiks 3 frenchus daryt sad.gif kaip jusm tas Orly?/ gal kuri irgi balta turi?? pakomentuokit plyyyz...
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 01 27, 14:27)
Dekui  4u.gif
O dabar kaip visiska azija paklausiu, kas tas spa  blush2.gif Ka daro tas dalykas lempoj..

Nezinau, man to nereik.
Papildyta:
QUOTE(LAILA @ 2012 01 27, 14:34)
mergaites, kazkuri berods turi Orly gelini laka balta ( french tip), blin as nupirkau, bet kazkaip nelabai suprantu, nu jis man skyyyystas laabai, nors buteliuke baltas baltas, bet dengia pusiau skaidriai, nu gal sutirstes dar biski, blin susinervinau net, rytoj reiks 3 frenchus daryt sad.gif kaip jusm tas Orly?/ gal kuri irgi balta turi?? pakomentuokit plyyyz...

As turiu-ir labai patenkinta esu thumbup.gif del skystumo nejamk galvon, gi nuo atidarinejimo ir saveikaujant su oru jis sutirshtes kazkiek mirksiukas.gif manishkis jau nebetoks skystalas..zodziu jam priekaishtu neturiu wub.gif
Atsakyti
Aj, dar noriu patarimo, kaip galim derinti gelini lakavima ir parafino vonele ???
Darom ta parafina pries lakavima, bet tada reikia labai naga sausinti, nuriebalinti kruosciai ir t.t. kazkaip pergyvenu, kad blogai laikysis.
Arba po lakavimo darom parafina, bet kaip tada tas lakas, ar jis nuo tos silumos nepraras savo savybiu??

bandziau jau ir taip ir taip daryt, bet kad klientes tokios nelabai pastovios, tad komentaru mazai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2012 01 27, 14:39)
Aj, dar noriu patarimo, kaip galim derinti gelini lakavima ir parafino vonele ???
Darom ta parafina pries lakavima, bet tada reikia labai naga sausinti, nuriebalinti kruosciai ir t.t.  kazkaip pergyvenu, kad blogai laikysis.
Arba po lakavimo darom parafina, bet kaip tada tas lakas, ar jis nuo tos silumos nepraras savo savybiu??

bandziau jau ir taip ir taip daryt, bet kad klientes tokios nelabai pastovios, tad komentaru mazai sad.gif

g.gif Kad jei parafino terapija-tai apsoliut nerekomenduoja nagu lakuot, nesvarbu ar ilgalaikiu ar iprastu g.gif
Atsakyti
Jolkuce, aciu tau brangioji, bet kad nori jos to lakavimo, man visada kazkaip gaila po parafino nagus spiritu ir acetonu trint, nu blin, ka daryt, taip galvojau, kad ne i tema tas lakavimas sad.gif

kaip tavo nauajs IBD laikosi??? as jau irgi uzsakiau biggrin.gif
Atsakyti