Parašysiu padrasinimui tokiom kaip aš. Naujokėm
. Pirkausi priemones sau ir artimiausiom draugėm palepinti. Lempa siunciausi is UK 70 Lt. (siandiena "Casada" maciau "akcija" tokiai 142 lt.
). Harmony Top ir foundation is US (atsiunte i LT) atrodo 15 doleriu. O su lakais tai gavosi bele kas. Nepasigilinau i jusu komentarus tai spalvu ne kokiu prisisiunciau, nelabai megeja ryskiu. Kelis siunciausi (netycia )pigesnius. Labai buvo panasus pavadinimas ir susimoviau.
Vakar nusilakavau ir viskas gavosi labai gerai. (Laka isbandziau ta neoriginala Harmony, kol kas viskas laikosi.)
Iskilo vienas klausimelis po lempa kai reikia laikyti 1 min. ar reiktu, kad lempa butu ikaitusi? Nes laikiau po kokias 2-3 min, kad isdziutu. Gal sunkiai dziuvo, kad nenuvaliau su lipnumo valikliu? Bet galiausiai vistiek isdziuvo.
Tai jau siandiena nusipirkau anksciau minetoj parduotuvej lipnumpo valikli, sake jau sito tai niekuom keisti negalima, buvau pamirsusi vietoj kurio cia skyscio tinka ir spiritas. Ant to valiklio parasyta Alkohol tai as tai merginai ir sakau, kad cia ir degtine bus gerai. Sake niekuom keisti negalima, zodziu dar karteli lengvai issiduriau. Mokausi.
O kam tas aliejukas reikalingas o netinka koks kremas ar pvz as naudoju taukmedzio sviesta rankom? Ar butinas tas Ph kazkoks buteliukas.
Salone buvau nusilakavusi sviesia spalvyte, ir kai man ji atsibosdavo tai ant virsaus uzsilakuodavau kokia nors ryskesne spalva, o kai ji atsibosdavo nusivalydavau ir likdavo sviesi. Ar cia nepigesnis variantas nei prisipirkti geliniu laku?
Atleiskit uz ilga rasleva.