Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 26, 17:59)
mergos, iskilo klausimas, ar spalvom nieko nenutiks kai tokiu Lietuvos oru prie minusines tempos po pashtus keliaus? g.gif

Manau, kad nieko baisaus 4u.gif Logiskai pgalvojus tai vistiek jie vokeliuose, kazkiek apsaugoti nuo salcio biggrin.gif nestovi gi parom kieme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 26, 21:25)
Manau, kad nieko baisaus  4u.gif Logiskai pgalvojus tai vistiek jie vokeliuose, kazkiek apsaugoti nuo salcio  biggrin.gif nestovi gi parom kieme  ax.gif

nu va idomu paliko, kai cia -20 pradejo praneshinet..ka negauciau ledinuku poto lotuliukas.gif
Atsakyti
Parašysiu padrasinimui tokiom kaip aš. Naujokėm smile.gif. Pirkausi priemones sau ir artimiausiom draugėm palepinti. Lempa siunciausi is UK 70 Lt. (siandiena "Casada" maciau "akcija" tokiai 142 lt. doh.gif ). Harmony Top ir foundation is US (atsiunte i LT) atrodo 15 doleriu. O su lakais tai gavosi bele kas. Nepasigilinau i jusu komentarus tai spalvu ne kokiu prisisiunciau, nelabai megeja ryskiu. Kelis siunciausi (netycia )pigesnius. Labai buvo panasus pavadinimas ir susimoviau.

Vakar nusilakavau ir viskas gavosi labai gerai. (Laka isbandziau ta neoriginala Harmony, kol kas viskas laikosi.)

Iskilo vienas klausimelis po lempa kai reikia laikyti 1 min. ar reiktu, kad lempa butu ikaitusi? Nes laikiau po kokias 2-3 min, kad isdziutu. Gal sunkiai dziuvo, kad nenuvaliau su lipnumo valikliu? Bet galiausiai vistiek isdziuvo. smile.gif

Tai jau siandiena nusipirkau anksciau minetoj parduotuvej lipnumpo valikli, sake jau sito tai niekuom keisti negalima, buvau pamirsusi vietoj kurio cia skyscio tinka ir spiritas. Ant to valiklio parasyta Alkohol tai as tai merginai ir sakau, kad cia ir degtine bus gerai. Sake niekuom keisti negalima, zodziu dar karteli lengvai issiduriau. Mokausi. smile.gif

O kam tas aliejukas reikalingas o netinka koks kremas ar pvz as naudoju taukmedzio sviesta rankom? Ar butinas tas Ph kazkoks buteliukas.

Salone buvau nusilakavusi sviesia spalvyte, ir kai man ji atsibosdavo tai ant virsaus uzsilakuodavau kokia nors ryskesne spalva, o kai ji atsibosdavo nusivalydavau ir likdavo sviesi. Ar cia nepigesnis variantas nei prisipirkti geliniu laku?
Atleiskit uz ilga rasleva. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarr @ 2012 01 27, 00:47)
Parašysiu padrasinimui tokiom kaip aš. Naujokėm smile.gif. Pirkausi priemones sau ir artimiausiom draugėm palepinti. Lempa siunciausi is UK 70 Lt.  (siandiena "Casada" maciau "akcija" tokiai 142 lt. doh.gif ).  Harmony Top ir foundation is US (atsiunte i LT) atrodo 15 doleriu. O su lakais tai gavosi bele kas. Nepasigilinau i jusu komentarus tai spalvu ne kokiu prisisiunciau, nelabai megeja ryskiu. Kelis siunciausi (netycia )pigesnius. Labai buvo panasus pavadinimas ir susimoviau.

Vakar nusilakavau ir viskas gavosi labai gerai. (Laka isbandziau ta neoriginala Harmony, kol kas viskas laikosi.)

.
.
.

Salone buvau nusilakavusi sviesia spalvyte, ir kai man ji atsibosdavo tai ant virsaus uzsilakuodavau kokia nors ryskesne spalva, o kai ji atsibosdavo nusivalydavau ir likdavo sviesi. Ar cia nepigesnis variantas nei prisipirkti geliniu laku?
Atleiskit uz ilga rasleva. ax.gif

gal isbandet ta laka Gelpolish?
kiek as zinai tai lipnuma kuo puikiausiai galima nuvalyt su spiritu...
to ph buteliuko nepirkau, pasikonsultavau cia su merginom ir sake tikrai nera butina priemone, tad sioj vietoj pataupiau... ir geriau nusipirkau originala lako valikli vietoj paprasto acetoninio...
as tiesa sakant netepu po lakavimo nei kremu nei aliejuku, kazkodel bijau papildomo riebalinimo, nes kaip supratau tada gali greiciau lakas luptis...
su geliniu laku draugauju jau pora menesiu ir man patinka.... kartais galvoju kodel pasirinkau visai neartima specialybe nagam smile.gif
Atsakyti
Va čia žadėti "kodukai", kurių reikalauja higiena. Kadangi Gelisho buteliukai neturi lietuviško aprašo, todėl Nagavita klijuoja štai tokius lipdukus ir išduoda lapą su lietuvišku aprašu.Vienas pirktas seniai be lipduko ir kitas jaupagal reikalavimus mirksiukas.gif
user posted image

O čia mano kolekcija, visi yra Harmony Gelish, spalvų kodukai surašyti mirksiukas.gif fotografuota dirbtiniame apšvietime(nes mano kab. neturi langų doh.gif verysad.gif )su blicu. bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 27, 09:22)
Va čia žadėti "kodukai", kurių reikalauja higiena. Kadangi Gelisho buteliukai neturi lietuviško aprašo, todėl Nagavita klijuoja štai tokius lipdukus ir išduoda lapą su lietuvišku aprašu.Vienas pirktas seniai be lipduko ir kitas jaupagal reikalavimus mirksiukas.gif

O čia mano kolekcija, visi yra Harmony Gelish, spalvų kodukai surašyti  mirksiukas.gif fotografuota d

blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O dievuleliau kaip grazu cia viskas pas tave wub.gif wub.gif dabar ziurek ar 420 pas tave su blizgiu eina, ar apsoliut pilkas?Nes nagavitoje buvau jau nusiziurejus paleteje ji, o man rodo buteliuka-sako jis pasikeite,patapo tik murzinu pilku, nebetamsus toks ir neblizgejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 sausio 2012 - 09:34
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 27, 10:27)
blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif O dievuleliau kaip grazu cia viskas pas tave wub.gif  wub.gif dabar ziurek ar 420 pas tave su bligiu eina, ar apsoliut pilkas?Nes nagavitoje buvau jau nusiziurejus paleteje ji, o man rodo buteliuka-sako jis pasikeite,patapo tik murzinu pilku, nebetamsus toks ir neblizgejo g.gif

Taip taip čia viskas pas mane ir mano wub.gif
O dėl 420 tai aš ją pirkau apie rudenį gal veliau šiektiek , tai ji jau buvo ta nauja pasikeitusi tamsi. Ji be blizgesio ta prasme matinė ir šiek tiek galima įžiūrėti mėlynų žėručių, bet jie vos matomi.
Bet beprotiškai populiari pas mane ir su vegas night ir be jo. thumbup.gif

Bet man "patinka" kaip ji internete atrodo doh.gif doh.gif http://www.google.lt...=1t:429,r:2,s:0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 27 sausio 2012 - 09:40
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 27, 09:37)
Taip taip čia viskas pas mane ir mano  wub.gif
O dėl 420 tai aš ją pirkau apie rudenį gal veliau šiektiek , tai ji jau buvo ta nauja pasikeitusi tamsi. Ji be blizgesio ta prasme matinė ir šiek tiek galima įžiūrėti mėlynų žėručių, bet jie vos matomi.
Bet beprotiškai populiari pas mane ir su vegas night ir be jo. thumbup.gif

Bet man "patinka" kaip ji internete atrodo  doh.gif  doh.gif http://www.google.lt...=1t:429,r:2,s:0

Tai va kad internete tumsi ryshki..aishku realiai toli grazu man ne melyna o pilka murze biggrin.gif Bet tai kaip skirias tada... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Ir dar mergaitės noriu perspėti apie dvi spalvas kurios nerealiai pasikeičia. Ta prasme kokios yra buteliuke ryškios gražios ir kokios tampa po paros ant rankyčių.

Čia yra spalva 01601

kokia gaunasi po lakavimo;
user posted image
user posted image
O čia buteliuke.

Čia 01335 spalva
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ingeborgita2 kaip vadinasi 627 spalvytė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 27, 11:20)
Ingeborgita2 kaip vadinasi 627 spalvytė? 4u.gif

627 ???? Tokios nėra blush2.gif gal 327? Jei taip tai Light Elegant

Aš tiesiog surašiusi numerius be priekyje esančių 01.... skaičių.
Paprasčiausiai google suveskit kodą ir gelish ir įeikite į vaizdus ir išmes tikslius pavadinimus. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 27 sausio 2012 - 10:36
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 27, 10:35)
627 ???? Tokios nėra blush2.gif gal 327? Jei taip tai Light Elegant

Aš tiesiog surašiusi numerius be priekyje esančių 01.... skaičių.
Paprasčiausiai google suveskit kodą ir gelish ir įeikite į vaizdus ir išmes tikslius pavadinimus. thumbup.gif

OH, visai jau aš doh.gif Viena galvoj, kita rašau. Norėjau parašyti 367 4u.gif Pabandysiu pasiieškoti google 4u.gif
Atsakyti