Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 21:05)
Joo ir tas galiukas po keliu kartu rugshtinis pataps nabagu biggrin.gif As tik laabai probleminiems nagams toki bajeri darau ax.gif

o kaip ta rugstis veikia? apskritai ka ji daro ir kas ten per daiktas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 21:05)
Joo ir tas galiukas po keliu kartu rugshtinis pataps nabagu biggrin.gif As tik laabai probleminiems nagams toki bajeri darau ax.gif

Aš irgi naudoju tokias exstra atvejais, o kitą kartą naglesnėm klientėm tai net neaiškinu ką aš čia uždėjau ir kaip , kad poto neatbėgų ir akių nedraskytų kad jai atsilupo, juk joms nepaaiškinsi kad jos nagai sluoksniuojasi ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Gladness @ 2012 01 25, 21:17)
o kaip ta rugstis veikia? apskritai ka ji daro ir kas ten per daiktas? smile.gif

Ji yra skirta akrilinių nagų dėjimui, ji yra gruntas kuris turi stipresnį sukibimą nei berūgštinis gruntas.

Rūgštinis pagrindas, gruntas. Naudojamas siekiant pagerinti sukibimą tarp nago ir gelio arba akrilo.

Naudojimas:
Tepti ant natūralaus nago, prieš formuojant nagus.
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 25, 20:17)

viena ko nepamineta dar, kad labai "piktas" na sausina nago plokshtele gerokai, todel priauginimuose ji buvo imama keisti su berukshtiniais gruntais, kad kazkiek maziau ta nageli mucyt.bet zinoma naudojami abu smile.gif

Tiesa viselto ORLY remoweri muset as nurasysiu...laabai man isausino kaip kazkuri rase pirshtelius,jei ilgiau kontaktuoja oda su juo-pabala net, dabar butinai tik su pirshtinem nuemimo procedura doh.gif kazkaip su gelishu viskas buvo ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 21:32)
viena ko nepamineta dar, kad labai "piktas" na sausina nago plokshtele gerokai, todel priauginimuose ji buvo imama keisti su berukshtiniais gruntais, kad kazkiek maziau ta nageli mucyt.bet zinoma naudojami abu smile.gif

Tiesa viselto ORLY remoweri muset as nurasysiu...laabai man isausino kaip kazkuri rase pirshtelius,jei ilgiau kontaktuoja oda su juo-pabala net, dabar butinai tik su pirshtinem nuemimo procedura doh.gif kazkaip su gelishu viskas buvo ok ax.gif

Aš aš aš naudojau tą piktąjį removerį doh.gif taip išsausino kad siaubas doh.gif schmoll.gif, bet dar tiek nedaug liko reik damušti. Dar kokiom 5-6 klientėm liko.
Dabar pabandymui pasiemiau iš Nagvitos IBD berods g.gif 118ml.-15lt.
Pažiūrėsiu kaip su juo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 25, 20:37)
Aš aš aš naudojau tą piktąjį removerį doh.gif taip išsausino kad siaubas  doh.gif  schmoll.gif, bet dar tiek nedaug liko reik damušti. Dar kokiom 5-6 klientėm liko.
Dabar pabandymui pasiemiau iš Nagvitos IBD berods g.gif 118ml.-15lt.
Pažiūrėsiu kaip su juo bus  g.gif

hihihi.gif kaip tik siandien paciupinau ir pastaciau atgal,kol pabaigsiu savaji ORLY..liuks bus kas naujus atsiliepimus pirmiau papasakos 4u.gif
Atsakyti
Na ka merginos gavau ziniu, kad mano kinietiski lakai jau Lietuvoje. labai tikiuosi, kad greit pasieks jie mano namus ir galesiu isbandyti...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 25, 19:28)
.Čia galioja tik produktams kurie galioja daugiau nei 18mėn. Šitą labiausiai higiena tikrina.O pas manikiūristes visi lakai, kremai geliai, ir geliniai lakai galioja 36 mėn. doh.gif

palauk palauk, nuo kada cia taip?????? skaiciau, buvau higienos kursuose- sake 36 men jei- tada rasyt
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 25, 19:31)
Mergaites,

Siandien FB radau tokius lakus kaip LACQUERIZE, ar teko ka girdet?  doh.gif  ax.gif
http://www.facebook....1...7695&type=3

Kolege uzsisakius, bet nusilupo po dvieju dienu, o sviesi spalva atlaike savaite verysad.gif As aisku gi nedurna nu..palaukiau kol ji pabande biggrin.gif Tai vat dabar uzsilakavo antra karta ir sake ziures kas cia per nesamone, ar nelaiko lakas del to, kad daug namie dirbo ar siaip sudelis kokis tai. Bet manes jau nebesuzavejo ir as jauciu, kad man ju nereikia ax.gif
Atsakyti
ai, del manikiuro norejau klausti, vistiek salonuose dirbate. jei darai ta higienini, juk butinai reik sterilizatoriaus, o jei jo nera ten, gali sudaryti sutarti su kazkokiu salonu ar ne?na, moketi lt kad sterilizuotu? nes man sake, jei darysiu ta higienini, reik sutarti sudarineti, na, jei neapsimoka man pirkti pvz paciai. kuri darete taip ar ne?
Atsakyti
Radau tokią info:
Tad jeigu jūsų nagai pradėjo sluoksniuotis, reikia vengti juos dildinti ar lupinėti.
Besisluoksniuojantys nagai – nereta vitaminų stokos pasekmė. Šie požymiai gali liudyti ir apie skydliaukės hipofunkciją.
Sluoksniuojasi, kai trūksta kalcio, silicio, vitaminų, kai žmogus patiria stresą, jei nuolat juos poliruoja.
Jei nagai sluoksniuojasi, pažiūrekit kokia dildę naudojat- geriausios stiklinės dildės.
Sluosniuojasi perdžiūvę nagai.

Ypač ta dalis kur apie poliravimą, kai pradėjau lakuotis geliniu, tie nagai dar labiau pradėjo sluoksniuotis, nei iki tol smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 25, 21:47)
Na ka merginos gavau ziniu, kad mano kinietiski lakai jau Lietuvoje. labai tikiuosi, kad greit pasieks jie mano namus ir galesiu isbandyti...

Uij kaip idomu biggrin.gif laukiam laukiam atsiliepimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 19:56)
Nu lyg6.8 kiek iziuriu..Jauciu vistiek as juos keiksiu doh.gif kazkodel..ok butinai duosiu savu ziniu, kai tik pasibandysiu ji smile.gif

Labai lauksiu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti