Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Labas merginos. Perfect Nails lakiukai tikrai ypač sunkiai nenusiima schmoll.gif Turiu tris spalvas. Tai dvi senos laidos, nepatinka dėl to, kad tirštos, bet ne todėl, kad sunkiai nusiimtų. Tiesa dabar lakuojuosi daugiausiai su gelish, visgi jis man irgi geriausias. Bet, kad reikėtų perfect nails dildžiuoti, tai tikrai ne. Ilgiau palaikau ir nusiima pakankamai gerai. Sunkiau aišku nei gelish, bet ne taip sunkiai. Tai gal ten kitokie lakai buvo juoduose buteliukuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 01 15, 12:24)
Pati su Ba-Ha nedirbau, bet buvo kliente atejusi, mes jai ir laikem acetone ir poliravome ir nieko-vis tiek liko dalis bazes... nesinorejo metalu gramdyti. tai po to ka maciau nesinoretu jo bandyti
morgan aciu, man toli iki jusu... o piesinukai- Kanad stampukai, pati nemoku piesti apart taskeliu ir bruksneliu

aiskutis. smile.gif
Dazniausiai klientes nezino su kokiu butent lakavo,matai tik is nuemimo ir apibudintos buteliuko spalvos doh.gif Tai sunku ir atsekt.Tik manau kad po tokiu lakavimu paskui daug yra tokiu kurios nete platina info koks sss yra gelinis lakavimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 15, 12:32)
Labas merginos. Perfect Nails lakiukai tikrai ypač sunkiai nenusiima  schmoll.gif  Turiu tris spalvas. Tai dvi senos laidos, nepatinka dėl to, kad tirštos, bet ne todėl, kad sunkiai nusiimtų. Tiesa dabar lakuojuosi daugiausiai su gelish, visgi jis man irgi geriausias. Bet, kad reikėtų perfect nails dildžiuoti, tai tikrai ne. Ilgiau palaikau ir nusiima pakankamai gerai. Sunkiau aišku nei gelish, bet ne taip sunkiai. Tai gal ten kitokie lakai buvo juoduose buteliukuose  g.gif

tai gal cia ta baha ir bus mano variante g.gif
Atsakyti
koks jusu patarimas butu... jei snd rankos mate daug vandens tai geriau gal lakuoti rytoj nagucius? ar ta dregme greit isgaruoja?
Atsakyti
Klausykit mergaites,nespeju skaityti ,kiek jus cia priraset mirksiukas.gif

Nepamenu kuri bet kazkuri naudojat odeliu minkstikli su AHA rugstimi, tai va klausimas: ar neissiriebaluoja nagas pries dedant gelisha? Ar nebuna jis perriebus?
Atsakyti
Atnesu ataskaita apie naujiena 4u.gif
user posted image
Lakas gerokai pasikeites nuo senuju laidos i geraja puse.Pirma, pakeista pakuote:
user posted image

konsistencija padaryta laaabai artima Gelishui-skystokas.Lengvai lakuojasi.Bent jau siai emalinei spalvai kaip ir daugumai gelish-reikejo 3 sluokniu, kad isrysketu tikroji spalva ir jos ryskumas.Teptukas dabar siek tiek trumpesnis ir platesnis-tikrai patogiau lakuot negu buvo:
user posted image

.Zodziu-uzskaitau smile.gif Laaabai gaila tik,kad sumaise spalvas ir gavau ne ta kurios norejau verysad.gif tai dabar 3 vienodas turiu, jei kuriai patiks - rasykit perleisiu ax.gif Spalva apibudinciau panasia i bella'vampire.Tokia sooodrios melynos slyvos su bordo atspalviu tolumoje, tamsus ir ryshkus variantas wub.gif Kaip visad zaibiau visur ir is visu pusiu biggrin.gif Zodziu spalvyte matos.O lakavausi tik 1nagaina pasibandymui, nes sedziu ir nenusprendziu ar noriu sikart ryshkiu nagu ar sviesiu doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 sausio 2012 - 15:34

user posted image
user posted image
[/quote]
as tokia spalvyte irgi uzsakiau- laukiu ir dar Slale spalvyte ...dziaugiuosi, kad gerai tepasi, nes kaina visgi mazesne ir jei kokybe gera tai super
Atsakyti
Grazi spalvele Jolkuce thumbup.gif:
Merginos gal uzmatet didesniu gelisho nuolaidu interneto platybese! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 15, 15:33)
Atnesu ataskaita apie naujiena 4u.gif
.Zodziu-uzskaitau  smile.gif  Spalva apibudinciau panasia i bella'vampire.Tokia sooodrios melynos slyvos su bordo atspalviu tolumoje, tamsus ir ryshkus variantas wub.gif

Spalva wub.gif Jau žinau, kuo lakuosiuos kitą kartą pas Tave-ta Bella Vampire smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 15 sausio 2012 - 16:13
QUOTE(ritukas1 @ 2012 01 15, 12:46)
nezinau kurioje geriaumatysis nes fotiko gero neturiu, tik telefonini...o spalvyte light elegant 2 sluoksniai
pakartosiu klausimuka is praeitos temos- matau nemazai ant virsaus tepa Harmony gelish vegas nights -AR JUMS JIS NEZALIUOJA? na man toki zalsva atspalvi igauna po kokios savaites-slykstu... doh.gif

super 4u.gif
o stampuka dejot ant topo?
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 15, 16:33)

grazi man si spalva... galvoju noriu tokios ar raudonos doh.gif
Atsakyti
vis del to vietoj stampuku dejau gelytes ant nyksciu... gavau dovanu toki rinkinuka visokiu gelyciu ir blizguciu, tad nusprendziau isbandyt. Tik jau viena nukrito, jauciu blogai priklijavau smile.gif

user posted image

ir vel pateko kazkurio sluoksnio, jauciu topo, ant odeliu... atrode kruopsciai lakavau ir paskui dar pavaliau, bet deja...
Atsakyti
sau_lu_te grazu 4u.gif

gal galit mergaites mane apsviest su akriliniais dazais... kaip juos naudot su geliniu lakavimu? papiest, laukt kol nudzius ir det topa, ar viska pabaigus ant virsaus lakuot?
niekad nesu ju turejus ir dabar gundaus isigyti. ir kaip laikosi jie?
Atsakyti
Gera spalva Jolkuce wub.gif cia viena is mano mylimiausiu 4u.gif Man tik idomu kaip jie laikys, nes as is senuju turiu Strawberry Shortcake, tai ji skysta ir dengiasi labai gerai, bet klijentes skundziasi, kad jis visai nelaiko, sake-savaite ir vsio... tai vat idomu kaip su tais naujais, gal patobulino sudeti g.gif
Atsakyti