Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 19:56)
Skilinejantys man isvis baisu, fuj..magnetiniai nesuzavejo schmoll.gif  O penzeliai va verti grieko bigsmile.gif
Papildyta:

bigsmile.gif kas ryshku-bus grazu  thumbup.gif Neskubek parduot-pamatysi vasara kaip bus einamas.
Papildyta:

Aš iš 10 klienčių paklausiau ar lakuotų su skilinėjančiu gelishu tai 10 atsake kad NE doh.gif

Aga ta Gossip Girl žiauriai gera spalva thumbup.gif vasara pati einamiausia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 01 25, 20:03)
nu bet jau tokia ryshkiai ryshkiai ruuuuuzhva  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Po kažkiek laiko ji aprimsta ir nebūna tokia ryški.

Galbūt dabar taip atrodo kai aplinkui balta lauke, o vasara kai žalia kai daug ryškių spalvų ji nęra labai jau ryški, palyginus su ružava iš RIO kolekcijos kurios vasara irgi ėjo pas mane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 25, 19:03)
nu bet jau tokia ryshkiai ryshkiai ruuuuuzhva  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Prie idegusiu kojyciu,grozis, arba kokiai dailei daryt irgi tinka tokie ryhkalai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 25, 20:05)
.

Galbūt dabar taip atrodo kai aplinkui balta lauke, o vasara kai žalia kai daug ryškių spalvų ji nęra labai jau ryški, palyginus su ružava iš RIO kolekcijos kurios vasara irgi ėjo pas mane thumbup.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 20:06)
Prie idegusiu kojyciu,grozis, arba kokiai dailei daryt irgi tinka tokie ryhkalai thumbup.gif

O as jau skelbima dedu biggrin.gif doh.gif
Nu gal as pagal save ziuriu, nes as tai tokiu ruzavumu pakest negaliu doh.gif

Mergaites, patarkit man kokiu pora svelniu, graziu spalvyciu... Nes ryskalu priipirkus, ateina klientes ir kazko sviesaus, svelnaus praso biggrin.gif o as ir vartau visus vysninius, violetinius lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 25, 19:09)
O as jau skelbima dedu  biggrin.gif  doh.gif
Nu gal as pagal save ziuriu, nes as tai tokiu ruzavumu pakest negaliu  doh.gif

Mergaites, patarkit man kokiu pora svelniu, graziu spalvyciu... Nes ryskalu priipirkus, ateina klientes ir kazko sviesaus, svelnaus praso  biggrin.gif o as ir vartau visus vysninius, violetinius  lotuliukas.gif  doh.gif

ner sviesiu graziu- gelishas tuo skurdus biggrin.gif lotuliukas.gif vienintelis light elegant man grazus, visa kita nelabai doh.gif Ai dar is tu Gelish Less Talk, Gelish Take Action puse velnio..
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 20:11)
ner sviesiu graziu- gelishas tuo skurdus biggrin.gif lotuliukas.gif vienintelis light elegant man grazus, visa kita nelabai  doh.gif  Ai dar is tu Gelish Less Talk, Gelish Take Action puse velnio..

o kokios firmos sviesalus naudojat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 25, 19:12)
o kokios firmos sviesalus naudojat? blush2.gif

tai va dabar ir paieshkose..bandysiu tuos alia pagerintus PN biggrin.gif naujus IBD just gelish ,OlryFX..teks ieskotis variantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 25 sausio 2012 - 19:15
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 20:14)
tai va dabar ir paieshkose..bandysiu tuos alia pagerintus PN biggrin.gif naujus IBD just gelish ,OlryFX..teks ieskotis variantu g.gif

Bandysiu ir as... o kur tu ju ieskai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 25, 19:19)
Bandysiu ir as... o kur tu ju ieskai ?  ax.gif

Nu aishku gi kad ne kelnese lotuliukas.gif joke biggrin.gif interneto platybese spalvas knisu...a poto jau ebejai amazonai ir t. biggrin.gif
Atsakyti
As kitų nebandžius, tik PN, tai man jie visai geri, bet vat ant tų nagų kurie sluoksniuojasi doh.gif , greit nusilupa, pirma savaitę galiukai.
Bet ant tų nagų kurie nesisluokniuoja, po 3sav - kaip ką tik nulakuoti, tik kad nuaugę buvo smile.gif

P.s. tik įtariu, kad su bet kokios firmos lakais nusisluoksniuotu kartu su nagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 25 sausio 2012 - 19:23
Mergaites, gal galit pasiulyt mamyte, kuri padarytų ilgalaikį prancūzišką lakavimą Vilniuje ax.gif Niekur nerandu SM skelbimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2012 01 25, 20:22)
Mergaites, gal galit pasiulyt mamyte, kuri padarytų ilgalaikį prancūzišką lakavimą Vilniuje ax.gif Niekur nerandu SM skelbimų g.gif

Tai ne skelbimuose ir ieskokit, o cia biggrin.gif Platus pasirinkimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 25 sausio 2012 - 19:25
QUOTE(Gladness @ 2012 01 25, 19:22)
P.s. tik įtariu, kad su bet kokios firmos lakais nusisluoksniuotu kartu su nagu smile.gif

na nežinau, pas mane irgi sluoksniuojasi, tik aš nago priekį visą papoliruoju, kad to sluoksniavimosi nebūtų priekyje. Ir man puikiai išlaiko Harmony gelish, IBD gelac ir Orly gel FX 4u.gif
Atsakyti