QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 17:55)
*O as va nezinau, grazu man ar nelabai
pirmojoje foto gal i nieko, kitur nezinau..aishku reiktu gyvai ziuret
* Buvau nagavitoj dairiaus i spalvas realiai ir ka- shudas, nieko grazaus daugiau neatrandu
*is tu vezzio serijos laku patiko ruzavas tas ryshkiausias-visai dailus
*Vieno ko nesupratau, kad pas mus nuo paleciu pasalinti numeriukai ir pavadinimai spalvu, cia gal su tuom, kad daugelis ateina tik paziureti spalvu , o poto is neto siuncias- nezinau..bet salia amnes kalbejos meistres -tai girdejau, vos ne taip, kad ar tu atskirsi poto spalvas ar zinosi kuri kur ir t.t ..nesupratau bishkeli as
koks tikslas nuo paleciu buvo numeriukus pasalint
*Gyvai ji labai graži, sakau kad nevisom ji patinka
*Aš jau gal koks geras pusmetis nieko nebeatrandu Nagavitoj is Gelisho spalvų
*O man jos tos vėžio
*Aga aš irgi pastebėjau,kad nuiimti numeriukai,
aš galvojau kad dėl to kad juos higiena purtė, o šiaip pastebėjimas jie lentynose išdelioti taip kaip ant paletės nulakuoti.
Pas mus salone kai tikrino higiena va gruodžio mėn. tai reikėjo kad Gelisho buteliukai turėtų tokį lipduką su koduku specialiu ir Nagavita išduoda lapą kuriame parašyta,kad jie yra pirkti Nagavitoje ir kad jie originalūs, nes tikriausiai kaip žinote manikiūristės turi vesti tokį blanką į kurį turi surašyti tikslų gamintojo pavadinimą, ką jis atlieka jo funkcija, kiekis, kas prekiauja, kodas ITEM kitaip, ir kada jis atidarytas.Čia galioja tik produktams kurie galioja daugiau nei 18mėn. Šitą labiausiai higiena tikrina.O pas manikiūristes visi lakai, kremai geliai, ir geliniai lakai galioja 36 mėn.