Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(LAILA @ 2012 01 25, 17:21)
O as dar protingesne, nuvariau i Nagavita, sakau duokit Orly gelinio lako, tai pasake, kad tokiu nebuna, ir jie nekada neturejo, tai pakalusiau gal zino kur galetu buti, tai pasake, kad tikriausiai per salonus vezioja, nes jo siaip neparduoda, bliiiiiiin, o as is kito miesto galo, man taip nepatogu i ta nagavita... tada prisiminiau, kad dar Vitrina yra, jie Orly lakus turi tai gal ir ta gelini rasiu, nu ir radau aisku, rytoj bandysiu biggrin.gif Bet keisti jie toj Nagavitoj, gi tikrai zino kad Vitrina Orly prekiauja, tai ir pasakytu varyk i vitrina, tai ne......

Konkurentai gi..kas jau kas, o Nagavita apsoliut visus keikia,gi tik jie vieninteliai profesionalai, visa kt pagal juos-fuflo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 25 sausio 2012 - 17:26
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 17:55)
    *O as va nezinau, grazu man ar nelabai g.gif pirmojoje foto gal i nieko, kitur nezinau..aishku reiktu gyvai ziuret  smile.gif

* Buvau nagavitoj dairiaus i spalvas realiai ir ka- shudas, nieko grazaus daugiau neatrandu schmoll.gif 

*is tu vezzio serijos laku patiko ruzavas tas ryshkiausias-visai dailus cool.gif

*Vieno ko nesupratau, kad pas mus nuo paleciu pasalinti numeriukai ir pavadinimai spalvu, cia gal su tuom, kad daugelis ateina tik paziureti spalvu , o poto is neto siuncias- nezinau..bet salia amnes kalbejos meistres -tai girdejau, vos ne taip, kad ar tu atskirsi poto spalvas ar zinosi kuri kur ir t.t ..nesupratau bishkeli as blink.gif koks tikslas nuo paleciu buvo numeriukus pasalint g.gif

*Gyvai ji labai graži, sakau kad nevisom ji patinka mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

*Aš jau gal koks geras pusmetis nieko nebeatrandu Nagavitoj is Gelisho spalvų

*O man jos tos vėžio schmoll.gif

*Aga aš irgi pastebėjau,kad nuiimti numeriukai, aš galvojau kad dėl to kad juos higiena purtė, o šiaip pastebėjimas jie lentynose išdelioti taip kaip ant paletės nulakuoti.

Pas mus salone kai tikrino higiena va gruodžio mėn. tai reikėjo kad Gelisho buteliukai turėtų tokį lipduką su koduku specialiu ir Nagavita išduoda lapą kuriame parašyta,kad jie yra pirkti Nagavitoje ir kad jie originalūs, nes tikriausiai kaip žinote manikiūristės turi vesti tokį blanką į kurį turi surašyti tikslų gamintojo pavadinimą, ką jis atlieka jo funkcija, kiekis, kas prekiauja, kodas ITEM kitaip, ir kada jis atidarytas.Čia galioja tik produktams kurie galioja daugiau nei 18mėn. Šitą labiausiai higiena tikrina.O pas manikiūristes visi lakai, kremai geliai, ir geliniai lakai galioja 36 mėn. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 25, 17:28)
*

*Aga aš irgi pastebėjau,kad nuiimti numeriukai, aš galvojau kad dėl to kad juos higiena purtė, o šiaip pastebėjimas jie lentynose išdelioti taip kaip ant paletės nulakuoti.
Pas mus salone kai tikrino higiena va gruodžio mėn. tai reikėjo kad Gelisho buteliukai turėtų tokį lipduką su koduku specialiu ir Nagavita išduoda lapą kuriame parašyta,kad jie yra pirkti Nagavitoje ir kad jie originalūs, nes tikriausiai kaip žinote manikiūristės turi vesti tokį blanką į kurį turi surašyti tikslų gamintojo pavadinimą, ką jis atlieka jo funkcija, kiekis, kas prekiauja, kodas ITEM kitaip, ir kada jis atidarytas.Čia galioja tik produktams kurie galioja daugiau nei 18mėn. Šitą labiausiai higiena tikrina.O pas manikiūristes visi lakai, kremai geliai, ir geliniai lakai galioja 36 mėn. doh.gif

Alia kaip skirtingai, kiek metu dirbau higiena niekad netikrino nei vieno buteliuko biggrin.gif tik kirpejoms dazus ir kitus niekelius...Max kas rupejo-tai sterilizatorius, jo zurnalas ir kiti tirpalai dezinfekcijai.Jokiu spec lipduku nereikalavo pas man biggrin.gif Vadinas kadais nuskio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 18:34)
Alia kaip skirtingai, kiek metu dirbau higiena niekad netikrino nei vieno buteliuko biggrin.gif tik kirpejoms dazus ir kitus niekelius...Max kas rupejo-tai sterilizatorius, jo zurnalas ir kiti tirpalai dezinfekcijai.Jokiu spec lipduku nereikalavo pas man biggrin.gif Vadinas kadais nuskio biggrin.gif

Matai dėl tos apskaitos ir procedūrų aprašų patvirtino g.gif ar tik ne 2010,05,01

O db kirpėjoms pats paskutinis bajeris, tai kad reikia visų elektros prietaisų garantinių, ir jei neturi viskas baudžia doh.gif , nes varbu jie gali būti negaliojantys bet jie turi būti darbo vietoje. Kažkos košmaras, korupcija, grynai tik tam kad pirktų naujus prietaisus nors senieji gerai veikia, arba kad baudas mokėtų.
Tai mūsų kirpėja staigiai susitvarkė ir nenubaudė.

O dėl tų lipdukų aš ryt darbe nufotografuosių kurių reik. Nes aš slėpiau visus kurie buvo be tų lipdukų.
Netgi higiena paėmė iš lentynos betkurį laką ir pagal kodą liepė apskaitoj surasti nuo kada jis atsuktas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 25, 17:44)
Matai dėl tos apskaitos ir procedūrų aprašų patvirtino  g.gif ar tik ne 2010,05,01

O db kirpėjoms pats paskutinis bajeris, tai kad reikia visų elektros prietaisų garantinių, ir jei neturi viskas baudžia  doh.gif , nes varbu jie gali būti negaliojantys bet jie turi būti darbo vietoje. Kažkos košmaras, korupcija, grynai tik tam kad pirktų naujus prietaisus nors senieji gerai veikia, arba kad baudas mokėtų.
Tai mūsų kirpėja staigiai susitvarkė ir nenubaudė.

O dėl tų lipdukų aš ryt darbe nufotografuosių kurių reik. Nes aš slėpiau visus kurie buvo be tų lipdukų.
Netgi higiena paėmė iš lentynos betkurį laką ir pagal kodą liepė apskaitoj surasti nuo kada jis atsuktas doh.gif

unsure.gif doh.gif zodziu kuo toliau tuo graziau bliod biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 18:55)
unsure.gif  doh.gif zodziu kuo toliau tuo graziau bliod biggrin.gif

tikrai kad tep doh.gif

Na ar kuri bandėt kur čia viena mergaitė minėjo ant juodos uždėti ta Queen of hearts spalvą?

Gal kuri foto turite? wub.gif
Papildyta:
Aš tik girdėjau kad bus tokia kolekcija. Na ir kaip ji jums?

http://www.harmony-y...11/12/crack.jpg

O čia iš Magneto Gelish, kokių efektų galima padaryti

http://www.harmony-y...12/magneto2.jpg

Norėčiau dar šių teptukų
http://www.harmony-y.../x_1a536a8a.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 25 sausio 2012 - 18:36
Sveikos,

Katik gavau Harmony Gelish
Gossip Girl.
Bet jau kad ryskumas doh.gif

user posted image
Atsakyti
Jolkuce, koks numeriukas PN ? lauksiu atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 25, 18:32)
tikrai kad tep doh.gif

Na ar kuri bandėt kur čia viena mergaitė minėjo ant juodos uždėti ta Queen of hearts spalvą?

Gal kuri foto turite? wub.gif
Papildyta:
Aš tik girdėjau kad bus tokia kolekcija. Na ir kaip ji jums?

[

O čia iš Magneto Gelish, kokių efektų galima padaryti

[

Skilinejantys man isvis baisu, fuj..magnetiniai nesuzavejo schmoll.gif O penzeliai va verti grieko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 01 25, 18:46)
Sveikos,

Katik gavau Harmony Gelish
Gossip Girl.
Bet jau kad ryskumas  doh.gif

[i

bigsmile.gif kas ryshku-bus grazu thumbup.gif Neskubek parduot-pamatysi vasara kaip bus einamas.
Papildyta:
QUOTE(donatiki @ 2012 01 25, 18:50)
Jolkuce, koks numeriukas PN ? lauksiu atsiliepimu.

Nu lyg6.8 kiek iziuriu..Jauciu vistiek as juos keiksiu doh.gif kazkodel..ok butinai duosiu savu ziniu, kai tik pasibandysiu ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 25 sausio 2012 - 19:00
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 18:56)

Nu lyg6.8 kiek iziuriu..Jauciu vistiek as juos keiksiu doh.gif kazkodel..ok butinai duosiu savu ziniu, kai tik pasibandysiu ji smile.gif

kad 6.8 i ruzavuma daugiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 25, 18:59)
kad 6.8 i ruzavuma daugiau..  g.gif

Nu man ana tokia per vidury, kremine tokia kazkokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 25, 19:56)

bigsmile.gif kas ryshku-bus grazu  thumbup.gif Neskubek parduot-pamatysi vasara kaip bus einamas.

nu bet jau tokia ryshkiai ryshkiai ruuuuuzhva doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti