Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 24, 23:17)
Aaa vadinas kainos dar nepasikeite  biggrin.gif

ne, bet radau sm ploksteliu pigiai, tai kazkaip...apsimokejo ta nauja pirktis stampuka. man jis jau patinka biggrin.gif ant savo dariausi, graziai taip pat isejo, bet atauge daug, net neberodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 24, 20:45)
o man labai patinka  thumbup.gif  kiek sluoksniu cia? lengvai tepasi?
o 8.10 nesilaike? atrodo nesenai buvai nusilakavus  g.gif

Spalva kiek kitokia daugiau persikine su morkviniu atspalviu.Man patiko, pasiilgau tokiu spalvu
O dejau 2 sl, sito lako buteliukas buvo tas kur 12 ml, gal senesnes laidos, bet apvalainas, nes pats lakas kiek tirstokas(palyginus su 8.10- jo talpa 15 ml)
user posted image
Anas neatlaike net savaites, pradejo lupinetis, nebegrazu buvo, bet nusieme labai gerai, nereikejo jokiu gramdymu thumbup.gif
veliau ikelsiu kiek kitokiam apsvietime, ko tais Fotki.co man dabar neatsidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 01 24, 21:05)
ten tas diamond coat kur sakiau, geras virsutinis sluoksnis. 35lt, bet didelis labai smile.gif))

tai tu ji uztepi viska jau uzbaigus?
beje kokia cia spalva lakuota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 24 sausio 2012 - 22:13
QUOTE(donatiki @ 2012 01 25, 00:09)
tai tu ji uztepi viska jau uzbaigus?
beje kokia cia spalva lakuota?

jo. kartais dar uztepu pries tai koki gera sluoksni paprasto bespalvio lako, tada sita- superinis derinys. cia gelisho spalva, nepamenu kokia sad.gif((
Atsakyti
Sveikos,
vel trukdau jus blush2.gif
O IBD geri lakai ar nelabai? Radau ebay kad base coat ir top coat po 9,99 su free shipingu, cia gera kaina ar reikia dar paieskot? Nes kainos tai skiriasi nuo harmony gelish. O tie lakai perfect nails po 25 lt ar visiskas blogis ir gal galetumet parasyti kuo jie skiriasi nuo tu brangesniu, nes kaina nuo harmony gelish perpuse skiriasi..

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 01 25, 11:25)
Sveikos,
vel trukdau jus  blush2.gif 
O IBD geri lakai ar nelabai? Radau ebay kad base coat ir top coat po 9,99 su free shipingu, cia gera kaina ar reikia dar paieskot? Nes kainos tai skiriasi nuo harmony gelish. O tie lakai perfect nails po 25 lt ar visiskas blogis ir gal galetumet parasyti kuo jie skiriasi nuo tu brangesniu, nes kaina nuo harmony gelish perpuse skiriasi..

Dekui  4u.gif

Man patinka IBD , dabar pasirode naujas ju leidimas IBD just gel polish , is siu esu uzsisakiusi 2 spalvas, tai dar laukiu kol atsius smile.gif
Dabar dar vis bandau PN, neiko negaliu dar pasakyti, nei geri nei blogi, dar vis bandau, yra mergaiciu girianciu juos, gal kuri daugiau pasisakys siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Na kaip anksčiau prieš keletą dienų minėjau apie labai gražų kas mėgsta ekstrevagantišką nagų spalvą.

Taigi Jūsų akytėms prašau foto bigsmile.gif

3 sluoksniai 01364 Ocean Wave + 1 sluoksnis 01363 good Gossip- Harmony Gelishuser posted image
user posted image
user posted image

Rankytės lakuotos prieš savaitę, o kojos vakar mirksiukas.gif

Laukiu kada pati nusiimsiu ir pati tokią pasidarysiu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 25, 14:13)
Na kaip anksčiau prieš keletą dienų minėjau apie labai gražų kas mėgsta ekstrevagantišką nagų spalvą.
Taigi Jūsų akytėms prašau foto  bigsmile.gif
[b]3 sluoksniai 01364 Ocean Wave + 1 sluoksnis 01363 good Gossip- Harmony Gelish

cray.gif nu kam dabar įdėjai.... aš kaip tik tas 2 spalvas pardaviau... cray.gif cray.gif

nu ir kaip man "nedašuto" jas viena ant kitos užlakuoti.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 25, 15:13)

grazu 4u.gif
ingeborgita2 kaip sekasi daile su UV lakais?
uzsirasiau ir as i tuos kursus dailes su UV lakais, arteja pavasaris sakau gal piesiniu uzsimanys klientes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 25, 15:25)
cray.gif nu kam dabar įdėjai.... aš kaip tik tas 2 spalvas pardaviau...  cray.gif  cray.gif

nu ir kaip man "nedašuto" jas viena ant kitos užlakuoti....  sad.gif

Na va doh.gif kaip blogai doh.gif
Atsiimk greit lotuliukas.gif

Bet vistiek nuotrauka neperteikia tos spalvos ji tokia gaunasi kaip holografinė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jusku @ 2012 01 25, 15:39)
grazu  4u.gif
ingeborgita2 kaip sekasi daile su UV lakais?
uzsirasiau ir as i tuos kursus dailes su UV lakais, arteja pavasaris sakau gal piesiniu uzsimanys klientes smile.gif

Pradžioj kai baigiau tą seminarą tai darbe panom padariau ir keliom klientėm, o vėliau išvažiavau atostogų o kai gryžau kalėdinis bumas buvo, tai vienos raudonos doh.gif na ir viena kita senlio šalčio prašė kita snaigytės, bet čia jau su akriliniais dažais.

Bet jei atvirai man iš to kurso patiko gal tik kelios variacijos dailės su ilgalaikiais. Tai kad kitų ir nedarysiu.

O beje doh.gif reikia pavyzdžių pasidaryti kad klientės matytų doh.gif , juk nevisos žino kad buvau dailės kurse ir ką gero išmokau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 25, 14:13)

Taigi Jūsų akytėms prašau foto  bigsmile.gif

Rankytės lakuotos prieš savaitę, o kojos vakar  mirksiukas.gif

Laukiu kada pati nusiimsiu ir pati tokią pasidarysiu drinks_cheers.gif  thumbup.gif

O as va nezinau, grazu man ar nelabai g.gif pirmojoje foto gal i nieko, kitur nezinau..aishku reiktu gyvai ziuret smile.gif O as ka, ogi nieko susigundziau pabandyt naujuosius PN vel doh.gif aba keiksiuos arba nia biggrin.gif Alia ka jau sneka daugelis apie pagerejima-tai paaukojau tuos 25lt biggrin.gif i pasemiau toki svelnuma persikini mmm wub.gif va kad geliso but kas panasaus- xren doh.gif Buvau nagavitoj dairiaus i spalvas realiai ir ka- shudas, nieko grazaus daugiau neatrandu schmoll.gif va passion sakiau dar vasarai jamsiu...tiger blosom realiai kazkaip nelabai g.gif ir is tu vezzio serijos laku patiko ruzavas tas ryshkiausias-visai dailus cool.gif
Vieno ko nesupratau, kad pas mus nuo paleciu pasalinti numeriukai ir pavadinimai spalvu, cia gal su tuom, kad daugelis ateina tik paziureti spalvu , o poto is neto siuncias- nezinau..bet salia amnes kalbejos meistres -tai girdejau, vos ne taip, kad ar tu atskirsi poto spalvas ar zinosi kuri kur ir t.t ..nesupratau bishkeli as blink.gif koks tikslas nuo paleciu buvo numeriukus pasalint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 25 sausio 2012 - 16:59
O as dar protingesne, nuvariau i Nagavita, sakau duokit Orly gelinio lako, tai pasake, kad tokiu nebuna, ir jie nekada neturejo, tai pakalusiau gal zino kur galetu buti, tai pasake, kad tikriausiai per salonus vezioja, nes jo siaip neparduoda, bliiiiiiin, o as is kito miesto galo, man taip nepatogu i ta nagavita... tada prisiminiau, kad dar Vitrina yra, jie Orly lakus turi tai gal ir ta gelini rasiu, nu ir radau aisku, rytoj bandysiu biggrin.gif Bet keisti jie toj Nagavitoj, gi tikrai zino kad Vitrina Orly prekiauja, tai ir pasakytu varyk i vitrina, tai ne......
Atsakyti