Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 24, 12:37)
Kentek biggrin.gif  biggrin.gif  as ir kenciu, daba 2 savaite aina , o man manishkiai jau pabodo doh.gif

cia neblogas budas ugdyti valia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 24, 12:43)
cia neblogas budas ugdyti valia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Variantas, alia daba mastau, kad pries tai buvo super emocijos del laikymosi, kad galima net 3 savaites nesivargint nagu priziureti, alia ziuriu kuo toliau tuo zavesys tas blesta, nes spalva pabosta po savaites biggrin.gif ir jau dzyn tas laikymasis, bele tik greiciau persilakuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 24, 12:46)
Variantas, alia daba mastau, kad pries tai buvo super emocijos del laikymosi, kad galima net 3 savaites nesivargint nagu priziureti, alia ziuriu kuo toliau tuo zavesys tas blesta, nes spalva pabosta po savaites biggrin.gif ir jau dzyn tas laikymasis, bele tik greiciau persilakuot lotuliukas.gif

taip taip, as ir sita pastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 24, 12:18)
Hm senasis topas tai palikdavo lipnuma, o va naujojo IBD topo nebandzius g.gif  Nors oficialiame saite kur rodomas jo naudojimas-nuvalo lipnuma su alcoholiu biggrin.gif  Vadinas valyt reikia ax.gif O kas te buvo per stebuklas-gal rimtai cia pirmo karto ciudas koks biggrin.gif

Na nzn, jau laukiu sekancio karto biggrin.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 24, 12:46)

vat vat, butent, kazkaip as irgi galvoju, kad praejus pirmai euforijai, prades greitai atsibosti. smile.gif Bet siaip tai tikrai geras dalykas tas ilgalaikis. Zinoma, galbut yra ir paprastu brangiu laku, kur laikytu apie savaite, bet as nesu turejus. O su pigesniais tai budavo vargas, todel labai retai nagus lakuodavau. Va ir diena pries gaudama ilgalaikio lakavimo priemones, lakavausi paprastu laku, ir ta pacia diena viena naga kazkur ireziau, kitam rubu anspaudas liko, tai taip susinervinau. O situo nusilakavus net keista buvo, kad iskart sausi grazus nagai, bet is ipratimo dar kuri laika vis saugojau, kad kur neprisiliesti. biggrin.gif Dvi savaites manau pakankamai laiko, nes juk ir atauga, ir atsibosta.
Atsakyti
Mano siandieninis (Perfect nails 5.4) 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 24 sausio 2012 - 19:23
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 24, 19:20)
Mano siandieninis  (Perfect nails 5.4) 4u.gif
[im

vasarishka, bet man nelabai...gal kitokio pasvietimo reikia ar diena ziuret,nes kazkokia idomi spalva morkava g.gif Blem o ji tokia perlamutrine labai ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 24 sausio 2012 - 19:48
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 24, 20:20)

o man ji tokia pavasariui blush2.gif bet irgi nemegstu morkiniu spalvu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 24, 19:20)
user posted image

o man labai patinka thumbup.gif kiek sluoksniu cia? lengvai tepasi?
o 8.10 nesilaike? atrodo nesenai buvai nusilakavus g.gif
Atsakyti
ten tas diamond coat kur sakiau, geras virsutinis sluoksnis. 35lt, bet didelis labai smile.gif))

man morkava sita nelabai , tuoj pn spalvas imesiu, leido pardeje fotkinti smile.gif
Papildyta:
va cia mano pirmas bandymas su stampuku, negalejau nenusipirkti siand biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
bet jau dydis- sorry doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 01 24, 21:05)
ten tas diamond coat kur sakiau, geras virsutinis sluoksnis. 35lt, bet didelis labai smile.gif))

man morkava sita nelabai , tuoj pn spalvas imesiu, leido pardeje fotkinti smile.gif
Papildyta:
va cia mano pirmas bandymas su stampuku, negalejau nenusipirkti siand biggrin.gif

bet jau dydis- sorry  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu vo - visai dailiai 4u.gif Toj pacioj pardej pirkai stampus kur ir PN lakus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 24 sausio 2012 - 21:07
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 24, 23:06)
Nu vo - visai dailiai  4u.gif Toj pacioj pardej pirkai stampus kur ir PN lakus? biggrin.gif

jos, 16 lt, na, dar nuolaida, tai pigiau gavosi smile.gif buvo stampukas didelis, na, kartu skeperis, plokstele prancuziskui. ir nusipirkau uz 8lt plokstele 1, ir 2 lakus po 6 lt. superiniai. ne skirti stampavimui, bet man geri, labai geri smile.gif0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina*: 24 sausio 2012 - 21:12
QUOTE(justina* @ 2012 01 24, 21:12)
jos, 16 lt, na, dar nuolaida, tai pigiau gavosi smile.gif buvo stampukas didelis, na, kartu skeperis, plokstele prancuziskui. ir nusipirkau uz 8lt plokstele 1, ir 2 lakus po 6 lt. superiniai. ne skirti stampavimui, bet man geri, labai geri smile.gif0

Aaa vadinas kainos dar nepasikeite biggrin.gif
Atsakyti