Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(donatiki @ 2012 01 23, 23:41)
gal nuoroda gali imest, kaip atrodo?

as jysk pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 23, 22:12)
Niu va, o as kiek su akrilu bandziau--visada krastai buna nelygus, toks vaizdas, kad isbeges piesinys....ir jau isbandytas reikalas g.gif

drinks_cheers.gif
man irgi akrylas kazkaip nelabai ax.gif
Atsakyti
Dar klausimą turiu ax.gif Kai lakuojat prancūzišką, ar valant "šypseną" teptuku, į ka nors vilgot? Nes mačiau ir sausu teptuku braukiant, ir vilgant į beacetonį lako valiklį g.gif Kaip geriau? ax.gif
Atsakyti
Gal kvailas klausimas,bet ar butina nuriebalint su specialia priemone? ar negalima su spiritu arba dar kuo?;]
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 01 23, 23:47)
Gal kvailas klausimas,bet ar butina nuriebalint su specialia priemone? ar negalima su spiritu arba dar kuo?;]

galima spiritu
Atsakyti
As spirito neturiu, tai nusipirkau sita cleanseri , kaina nedidele, manau tiks geliniam lakavimui. smile.gif Tik dar karta norejau paklausti del to lipnumo, ar ji butina nuvalyti? Ar jis visada buna? Nes kaip minejau, nebuvo pas mane ant nagu jokio lipnumo (lakavausi pirma karta). Gal kazka ne taip dariau... Na kolkas lakas laikosi, aisku dar tik kelios dienios praejo. Viena naga jau spejau nusitarkuoti doh.gif Kamputis nuluzo, bet tikiuosi nesilups lakas...
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 01 23, 22:33)
Dar klausimą turiu ax.gif  Kai lakuojat prancūzišką, ar valant "šypseną" teptuku, į ka nors vilgot? Nes mačiau ir sausu teptuku braukiant, ir vilgant į beacetonį lako valiklį g.gif  Kaip geriau? ax.gif

as vilgau lipnumo valiklyje.
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 24, 09:51)
As spirito neturiu, tai nusipirkau sita cleanseri , kaina nedidele, manau tiks geliniam lakavimui. smile.gif Tik dar karta norejau paklausti del to lipnumo, ar ji butina nuvalyti? Ar jis visada buna? Nes kaip minejau, nebuvo pas mane ant nagu jokio lipnumo (lakavausi pirma karta). Gal kazka ne taip dariau... Na kolkas lakas laikosi, aisku dar tik kelios dienios praejo. Viena naga jau spejau nusitarkuoti  doh.gif Kamputis nuluzo, bet tikiuosi nesilups lakas...

Na - siaip lipnuma butina visad nuvalyti, bet va kodel jo nebuvo-nezinau g.gif Gal ,kuri nors firma turi topa kuris neturi lipnaus sluoknio, su kuo tamsta ten lakuojat-nezinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cle0 @ 2012 01 23, 22:47)

Gali spiritu, gali degtine, kitos perka vaistineje Cutasepta-dezinfektoriu...nebutinas namie sau tas super spec valiklis smile.gif

A nebuna jum taip, kad vienos rankos nagai greiciau auga, kitos leciau a? biggrin.gif ziuriu i savo vampyrinius ir kazkaip desine greiciau man auga biggrin.gif biggrin.gif Arba cia reik odeles jau pastumdyt man lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 24 sausio 2012 - 12:13
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 24, 12:11)
Na - siaip lipnuma butina visad nuvalyti, bet va kodel jo nebuvo-nezinau g.gif  Gal ,kuri nors firma turi topa kuris neturi lipnaus sluoknio, su kuo tamsta ten lakuojat-nezinau biggrin.gif

Na jau rasiau, naudoju viska IBD Just Gel. Gal per ilgai lempoj laikiau, gal sudziuvo viskas ant tu nagu ir nebuvo kam lipti. biggrin.gif Bet laikiau, kaip nurodyta - baze 1min., lakas 2min, topas 2 min. As aisku nieko pries, kad nebuvo jokio lipnumo, tik siaip idomu. smile.gif Gal sekanti karta lakuojantis bus viskas kaip turi buti. Na valiau as tuos nagus, bet valydama galvojau kam to reikia, jei nera ka valyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 24, 12:15)
Na jau rasiau, naudoju viska IBD Just Gel. Gal per ilgai lempoj laikiau, gal sudziuvo viskas ant tu nagu ir nebuvo kam lipti.  biggrin.gif Bet laikiau, kaip nurodyta - baze 1min., lakas 2min, topas 2 min. As aisku nieko pries, kad nebuvo jokio lipnumo, tik siaip idomu. smile.gif Gal sekanti karta lakuojantis bus viskas kaip turi buti. Na valiau as tuos nagus, bet valydama galvojau kam to reikia, jei nera ka valyti biggrin.gif

Hm senasis topas tai palikdavo lipnuma, o va naujojo IBD topo nebandzius g.gif Nors oficialiame saite kur rodomas jo naudojimas-nuvalo lipnuma su alcoholiu biggrin.gif Vadinas valyt reikia ax.gif O kas te buvo per stebuklas-gal rimtai cia pirmo karto ciudas koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 24, 12:11)

A nebuna jum taip, kad vienos rankos nagai greiciau auga, kitos leciau a?  biggrin.gif ziuriu i savo vampyrinius ir kazkaip desine greiciau man auga biggrin.gif  biggrin.gif  Arba cia reik odeles jau pastumdyt man lotuliukas.gif

buna ir man taip lotuliukas.gif
ir dabar vaikstau su prancuzu, vakar savaite buvo, jau matosi ataugimas, tai jau knieti persilakuot, nors siaip viskas gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 24, 12:34)
buna ir man taip  lotuliukas.gif
ir dabar vaikstau su prancuzu, vakar savaite buvo, jau matosi ataugimas, tai jau knieti persilakuot, nors siaip viskas gerai  doh.gif

Kentek biggrin.gif biggrin.gif as ir kenciu, daba 2 savaite aina , o man manishkiai jau pabodo doh.gif
Atsakyti